Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
bumbum wrote:Właśnie się zastanawiałam czy można cytrusy dawać
W takim razie ja też dam mandarynkę
Ja też zastanawiam się co dla bratanka, ale on ma 15 lat, więc totalnie nie wiem 🤔 myślę nad jakimś robotem, ale takim nie za dziecięcym
Ja w takich sytuacjach daję czekoladę nadziewaną gotówką 😏. Przynajmniej sobie kupi co chce 🙂.
Madarynkę kiedyś dałam mojemu, ale nie posmakowała za bardzo. Wkładał mi do ust po kawałku 😁. Ja uwielbiam 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:Ja w takich sytuacjach daję czekoladę nadziewaną gotówką 😏. Przynajmniej sobie kupi co chce 🙂.
-
Moj ma buciki wkładane ze smyka ale je ściąga... I w ogóle ciężko włożyć bo zawija łobuz paluszki
Tylko wczoraj były 2 pchacze stacjonarnie nie wiem czy jeszcze będą
Zalogowałam się i pisze gotowe do wysłania ale śledzenie nie dostępne
Mały idzie na drzemkę a męża wysłałam poodbierać różne rzeczy m.in skoczka (wylądował w jakimś sklepie bo Paczkomat przepełniony 😉), płyty dla małego (kupiłam mu kołysanki i świąteczne które dostanie ja Mikołaja), body świąteczne w 51015 😊
Czekam jeszcze na kalendarz ze zdjęciami maksia ktory dziadki dostaną pod choinkę jako prezent od wnuczka 😊
Po pierwszej drzemce zebrałam się i poszłam do biedronki sama po pare rzeczy, zajęło mi to 30min takie kolejki i jeszcze coś złe policzyli mi i musiałam sie wracać. Wróciłam do domu mały latał po podłodze z mężem usłyszał moj głos, wyłonił się z za kanapy i pędem do mnie wystawił raczki podniosłam go wycałowałam i dałam na podłogę a ten w płacz i koniec już na raczkach u mnie musiał posiedzieć chwile 😊 mąż mówi ze jak wychodziłam to zapłakał 😏 moje maleństwo -
nick nieaktualnyRuda ale skoro Ala ma podwyzszona temp to jak ma reagowac? Cos jej dolega wiec chce sie schowac tam gdzie bezpiecznie. Powiedz rodzicom ze bedziesz sie martwić jak mala
zareaguje w zblobku jak juz bedzie tam chodzic a teraz korzysta ze jest z mama w domuja bym tak powiedziala
u mnie najwiecej tesciowa ma do powiedzenia a jak miala starszaka pilnowac to nie chciala wiec za jej rady dziekuje, a jeszcze komentowala ze do niani jezdzi itd a co mialam go do pracy zabrac? Zlobka u nas nie ma.
Symbolica podziwiam za grapefruitamoja reaguje alergicznie na banany wiec cytrusow boje sie podac
Co do butow to nie wyobrazam sobie ubierać takich bardzo sztywnych na te male miekkie nóżki no i wlasnie chyba dlatego lepiej pojechac z dzieckiem i sprawdzic jak sie je ubiera. Poki co ubieram takie niechodki ze smyka ale male sie robia,mam tez takie ocieplane niechodki po chlopakach.
Bumbum 15-latkowi nie odwazylabym sie robota kupowac ale kazdy jest inny.moze lubimam kuzyna w takim wieku i szczerze tez nie wiedzialabym co kupic. Kase najprosciej i chyba w tym wieku sie z tego ciesza no ale w sumie to tez zalezy kto. A moze po prostu spytajcie sie co by chcial?
-
Ja też kasę już daję takim nastolatkom - najbardziej się cieszą bo kupią sobie coś czego chcą.
Ja nie mam zamiaru kupować butów zimowych, myślę tak jak Malami, że obleci w niechodkach.. dzisiaj niestety się buntował i je zrzucał.. 😡
Lutyska mój na razie wszystkie owoce lubi, ale, że ten grejpfrut polubi to się nie spodziewałam.. myślałam, że poliże i się skrzywi, a on dawaj..😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 16:54
bumbum lubi tę wiadomość
-
Chyba mnie przekonałyście, takie zaawansowane roboty trochę kosztują, a jak nie podpasuje to szkoda kasy skoro on zbiera na coś innego.
Ja dzisiaj podałam trochę soczku wyciśniętego z grejpfruta, też posmakowałojak nie wyjdzie alergia to jutro wjadą mandarynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 17:01
-
Niestety Ruda ale to niemoralne ze takie maluchy lgną do mamy i czuja się najbezpieczniej u nich. Póki może niech korzysta ze mama jest blisko 😊 potem będzie musiał powoli się przyzwyczaić i to pewnie zależy od dziecka jak sobie poradzi w i jakim tempie się zaadoptuje
-
nick nieaktualnyTragedia. Starszak chyba ma swinke.po poludniu zaczal puchnac za uszami i faktycznie pare dni temu mowil ze go kark boli
miala ktoras z Was do czynienia? On byl szczepiony ale co z mala? Dzis juz nas doktorka nie przyjmie i mam rano do niej zadzwonic
-
Moniiiikaaaa wrote:Dziewczyny, które kupowały foteliki, decydowalyscie sie na te montowane tyłem? Wolałabym taki Ale boję się że będzie mieć chorobe lokomocyjna albo nie będzie chciał jeździć.
Mój starszak ma 3lata i dalej jeździ tyłem. Ma britax max way.
-
Byłam w sklepie Bobowozki I tam był ogarnięty sprzedawca I mi kilka polecił w tym Britax Max Way. Jest też duża promocja na Be Safe z 2100 na 1400. Ale mówił że muszę przyjechać z dzieckiem i przymierzyć o dopiero będzie można wybrać.
A chwilę później byłam w hurtowni z Art. dzieciecymi I też zapytałam od tak I tam tak odradzali te tyłem bo dzieci dostają choroby lokomocynej jak mają 1.5 roku. Ale zadne z nich autorytety. Tylko namacili w glowie