Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas od wczoraj masakra. Idzie druga dolna jedynka. Mam wrazenie ze dolne zeby przebijaja jej sie bardziej boleśnie.
W tamtym tygodniu wyszy jej dwie gorne jedynki i w miare ok bylo, nawet w polowie nie marudzila tak jak teraz. No nic. Juz go widac i licze ze lada dzień wyjdzie.
Bylismy daleko w tyle z zebami, 23.11. przebil sie pierwszy a teraz lada moment beda juz 4.
U nas makaron tez jest superostatnio zrobilam jej z sosem z dyni i ladnie jadla
-
U nas też wszystkie jedynki wyszły prawie jednocześnie, z dwójkami już trochę inaczej i ciągle jednej brakuje, ale wydaje mi się, że już prześwituje przez dziąsło.
Mój ostatnio gada jak najęty, tak śmiesznie po swojemu. Ze zrozumiałych rzeczy to mama, tata, baba, mniam mniam i bach 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 20:42
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:U nas też wszystkie jedynki wyszły prawie jednocześnie, z dwójkami już trochę inaczej i ciągle jednej brakuje, ale wydaje mi się, że już prześwituje przez dziąsło.
Mój ostatnio gada jak najęty, tak śmiesznie po swojemu. Ze zrozumiałych rzeczy to mama, tata, baba, mniam mniam i bach 🙂.
Malej tez sie czasem cos zabawnego uda powiedzieć, dzis np ogladajac ksiazeczke powiedziala "cio to"
Tez mowi mama, tata, baba, papa. A reszta to przypadkowe dźwięki, zlepki sylab.
Za to sporo nam pokazuje, wczoraj np.bawila sie z tata, przychodze do nich a mala od razu szybko pokazuje na stojace na stoliku czekoladki i tate, mowiac przy tym iiismialismy sie potem ze niby mowic nie umie a i tak poskarży na tate
malami.91 lubi tę wiadomość
-
ruda90 wrote:https://www.siepomaga.pl/ratujemy-kacpra?fbclid=IwAR1Iuu1G_VdljDe_bIerOnXXYZDs1Sq4K4qfm6dWOIr3mSuXqZhdolRiGw8
Rozsyłajcie dalej każda złotówka się liczy
Kacper jest z naszych stron
Ruda znam temat. Wylicytowałam dla Niego wózek spacerowy Muvvo za 1440 zł i na licytacje przekazałam cygara przywiezione z Kuby (z podróży poślubnej) które poszły za 150 zł. Fajnie jest pomagać. W każdy możliwy sposób. Polecam!!!! ❤️ruda90, symbolica lubią tę wiadomość
-
Zamówiłam małemu gryzak skiphop, tylko jsk jezcze był w promocji za 19zl, ciekawe czy warty ceny
https://www.empik.com/skip-hop-gryzak-chlodzacy-jez-skip-hop,p1215266302,zabawki-p?utm_medium=oferty_cpc&utm_source=ceneo.pl&utm_content=p1215266302&utm_term=Zabawki&utm_campaign=nobid
U nas ma być dzisiaj ma minusie w dzień, ciekawe czy w końcu spadnie śnieg.., święta coraz bliżej
Ja mam katar jednak wtedy coś mnie próbowało rozłożyć, gardło drapalo mnie tylko 1-2 dni i przeszło bez bólu a teraz mam nadzieje ze katar tez szybko przejdzie 😒
Moj cały czas mowi „dada” czasami dziadzia emma am i czasem jakieś przypadkowe słowa np nie ma -
My pojedziemy po sanki jak śnieg spadnie, może będzie w styczniu czy w lutym 🙂.
Uff. Śpi...teraz "tylko" pozostało odłożyć 😁.
Lutyska, też myślę, że to taka chwilowa fascynacja latającym jedzeniem 😁. No ale do tej pory ładnie jadł swoje a ja swoje, a teraz muszę karmić. Chyba że jak przestanę go karmić to się zorientuje, że nie warto broić🤔.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 10:19
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Amir na pewno to przejściowe oby szybko wrócił spokojny sen
Malami mi tez mąż powiedział ze po sanki pojedziemy jak już spadnie śnieg 😊
U nas powietrze dobre i właśnie wróciliśmy ze spaceru i małych zakupów, mrozik dobrze zrobił na apetyt zjadł cała tubkę owocowa i pół kromki chlebka z masełkiem, dałam mu dzisiaj pierwszy raz kukurydziany i posmakował mu, mi tez smakuje zwłaszcza z samym masełkiem mmm
My 28 października byliśmy na szczepieniu i wazyl 7,5 a teraz domowa waga pokazuje ok 8,1 😊
Lepiej przejść te przeziębienia teraz żeby na święta był spokój 😉