Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja myję na leżąco, muszę mu jednocześnie trzymać przedramionami ręce (też chce wyrwać szczoteczkę), on się drze a ja szoruję chwilę górę i dół, a potem albo on poprawia albo kończę i mówię już koniec i się od razu uspokaja. Na siedząco to juz wogóle tego nie widzę... dla mnie niemożliwe, a przynajmniej nie w pojedynkę. Z Wero tez tak było, więc jestem znieczulona w tej roli, mus to mus... za to później jest nagroda jak dziecko 9 roku życia nie miało wogóle ubytków/plomb.
Edit: Jacek waży 9,9kg... na 10m-cy dobije pewnie do 10kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 16:10
-
nick nieaktualny
-
U nas Ala lubi myć ząbki podobnie jak i Pauliny najpierw myje ją a później ona sama albo na odwrót
Zastanawiam się czy małej w nocy wystarcza moje mleko...chyba dziś na wieczór podam jej kaszke...poplakuje budzi się co chwilę kręci...sama nie wiem -
Ruda, też miałam kiedyś taki pomysł, ale to nic nie zmieniło. Spróbować możesz 🙂.
Wczoraj mały poszedł spać po 20 to myślałam, że chociaż do 7 pośpi, a tu lipa...o 6 zaczęliśmy dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 08:01
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Czas ucieka bardzo szybko, to prawda. Ani się obejrzymy a będziemy robić tort na pierwsze urodziny 🙂.
Z mojego to chyba kucharz będzie, bo jak idę coś robić do kuchni to zaraz pędzi za mną, staje przy nodze i chce żeby go brać na ręce i pokazywać co się dzieje. Pamiętam jak tu pisałam, że przeraźliwie boi się miksera, odkurzacza, a teraz ma niezły ubaw jak się włączy jakiś głośny sprzęt 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Moja biegnie zawsze jak rozładowuję zmywarkę 😆
U mnie kupy są ok, ale że skórą masakra. Od 2 tygodni nie jem nabiału, selera, czekolady, cytrusów, soi a mała dostała plameknie wiem czy to jeszcze sprzed dwóch tygodni czy czy po prostu jest uczulona na coś innego
w poniedziałek dermatolog i usuwam wszystkie alergeny co do joty. Eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 10:41
-
Jak ja robię cokolwiek w kuchni to jest to samo, mąż się z nim bawi ja ide do kuchni a ten moment i przylatuje staje obok trzymając się moje nogi i jojczy żeby go wziąć na ręce 😊 otwarcie zmywarki czy lodówki czy jakiejś szafki na dole to przylatuje z prędkością światła a jak się mu zamknie to płacz i smutna minka 😁 ostatnio jak zabiera mu się coś czego nie może czy właśnie zamyka szafkę czy lodówkę do której podążał to najczęściej smutna minka maksymalnie wygięta podkówka w dol i kilkusekundowy płacz 🤷♀️ Ale ta smutna minka działa na mnie bardziej chyba niz ten płacz a połączeniu obu to mnie tak rozczula 😏
Dzisiaj powietrze paskudne jak mały wstanie zamiast spaceru wizyta w galerii 😉 -
Mój dziś zjadł pomidorowa z kluskami lanymi, także powoli się przekonuje do domowego jedzenia, chociaż obiady to teraz jakie by nie były to słabo idą, najlepszy jesz chleb
wczoraj aż mu babcia pasztet upiekla z królika bez soli żeby miał jakąś odbiane od masła hehe
-
Mój też lubi pieczywo bardzo, ale staram się za dużo nie dawać, żeby się nie skończyło tak, że będzie tylko buły wcinał. Ogólnie najlepiej mu smakuje jedzenie z mojego talerza. Jak tylko widzi, że coś jem (albo mąż) to trzeba się koniecznie z nim podzielić. I jak tu jakieś ciasteczko przekąsić? W ukryciu? 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 14:57
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021