Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Piekny dzien dzis u nas.
Sto lat dla Jasia
A dla Was zdrowka Symbolica. Niech sie to juz przemieli wszystko.
Ja tez nie ucze dmuchac swieczki. Franek moze zdmuchnac nosem heheh bo jak bylam chora to mnie przedrzeznial i tak nosem dmuchal smiesznie
Widzialyscie moze laptop albo tablice edukacyjna z fisher price? Za 2 tygodnie jedziwmy w gory (ok. 4 godz drogi) i chce zamowic cos nowego na awaryjna sytuacje w trasie.
Ta tablica wyglada super. Nasze bobasy jeszcze za male ale lada moment moze juz cos z niej ogarniac. Podoba mi sie w niej opcja zgadywanek. Bo te komputerki dzieciece to tylko wydaja dzwieki. Nie ma interakcji.
Polecicie jeszcze cos fajnego na trase? ksiazeczki, ukladanki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 09:16
malami.91, symbolica lubią tę wiadomość
-
Na trasę najlepszy sen hehe 😁 ja jeszcze bez spania tak długo nie jechałam ale to co piszesz wydaje się dobrym pomysłem a jeżeli jeszcze wcześniej tego nie będzie widział to tym bardziej. Laptop z Fisher price Maksiu dostanie na urodzinki od babci wiec jeszcze nie wiem jsk się sprawdzi
Wszystkiego najlepszego dla Jasia 🎂malami.91, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość
-
Najważniejsze to dawkować atrakcje, zacznij od śpiewania, potem maskotki i teatrzyk, potem książeczki. I jak to nie wystarczy to jakaś nowa zabawka. U mnie jest bajka na końcu łańcucha jak już nic nie pomaga
Moniiiikaaaa, artemida27 lubią tę wiadomość
-
Monika, a próbowałaś dać pierś na śpiocha w samochodzie? Ja tak robię. Np. po 2h jazdy robimy postój, daję cyca, władam do fotelika i śpi dalej. W ten sposób przejechaliśmy 500km bez afery 🙂. Jak się obudzi sam z siebie to musi natychmiast mieć cycka, inaczej jest afera, ale jak go wyprzedzę to jest ok.
Jaś jak się wkurzy to już nawet YouTube nie pomaga. Trzeba wysiadać z samochodu 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 13:16
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami, tak nie probowalismy. Ostatnio w porze spania tj. ok 20-23 wracalismy w sierpniu z czestochowy i to byla masakra. Postoj co 20 min bo sie budzil i w ryk.
Tym razem jedziemy ze szwagrami i ich dziecmi (przedszkolczki) wiec najpredzej wyjedziemy rano. Franek ma drzemke ok. 8 wiec licze ze dany rade.Jestem dobrej mysli
Biedne letnie dziecko moze zobaczy snieg :p
-
bumbum wrote:Najważniejsze to dawkować atrakcje, zacznij od śpiewania, potem maskotki i teatrzyk, potem książeczki. I jak to nie wystarczy to jakaś nowa zabawka. U mnie jest bajka na końcu łańcucha jak już nic nie pomaga
Robie dokladnie tak samo!
U nas ostatnio w samochodzie fajnie sprawdza sie ksiazeczka "a kuku muu"
Wszystkiego najlepszego dla Jasia!Moniiiikaaaa, malami.91 lubią tę wiadomość
-
Monikaaa a gdybyście pojechali a nocy i jak obudzi się szybko zatrzymali i pierś i jak puści to do fotelik i dalej? My jechaliśmy ok 21 ok 3-4 godziny i obudził się raz od razu zatrzymaliśmy się na awaryjnych (autostrada) cyc potem do fotelika i dalej pojechaliśmy
O właśnie doczytałam ze Malami o tym napisała 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 14:21
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Moniiiikaaaa wrote:Genialny! W zyciu bym sobie nie wyobrazila nawet takiego
Dzięki ta babka ma talent i jest spod Warszawy wiec ceny nie są aż takie jak w Warszawie. Niestety to ostatni tort na razie bo jest w ciąży ❤️ -
U nas tez za tydzien impreza.
Mala ostatnio coraz czesciej ma tylko jedna drzemkę. Za tydzien to pewnie wcale spac nie pójdzie. Jak mamy gosci to nawet nie ma na to szans.
Mbie od piątku cos bierze, gardlo mnie boli, mam katar, mala poki co ok.
W ciagu tego roku to juz chyba z 4 raz. Od dziecinstwa tyle nie chorowalam. -
Monika współczuję problemów, jak to mówią " jak nie urok, to sraczka" 😉 ... U nas też tydzień choróbsk, dziś się wynurzylismy w końcu z domu.. w końcu. Fajne ferie, chorobowe a od jutra kierat bo znowu szkoła córy i poranne pobudki, szykowanie.. akurat kiedy mały zaczał dłużej sypiać rano.. to już nie pośpi.
Dobrej nocy dziewczyny i zdrowia dla wszystkich.