Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
bumbum wrote:Dziewczyny, która z Was robiła nutelle z awokado? Mogę poprosić przepis?
Pół dużego awokado (lub jedno male)
2 małe banany dojrzałe
5-6 śliwek suszonych
2 kopiaste łyżeczki gorzkiego kakao
Wszystko zblendować na gładką masę. Ja dodaję czasem trochę siemienia lnianego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 15:37
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Po śniadanku zamiatam sobie mały lata obok i się cieszy i nagle zamiatam pod oknami i dziwna podejrzana cisza wiec odkładam zmiotkę ide na przedpokój a mały w buzi trzyma śrubokręt końcówka w ustach która jest na magnes 😱😱 prawie zawału dostałam. Pierwszy raz otworzył szufladę która była zamykana inaczej i nie ma klamek 🤭 dzisiaj robię przeniesienie rzeczy z Rej szuflady wyzej a tam wylądują czapki szaliki itd.
Mały wstał jak zawsze przed 8 ale ok 6.30 chciał cyca ale miał zatkany nos i co się dossal to płakał bo nie mógł oddychać wiec ja już zmartwiona ze katar ale usunęliśmy jeszcze i poszłam rano wyczyścić mu nosek a tam 2 gigantyczne kozy 🤪 i na szczescie katarku nie ma -
Oj tak jak nic nie słyszę to od razu lecę bo to zawsze oznacza ze coś kombinuje, coś czego nie moze, ze zdobył coś interesującego i siedzi cichutki żebym nie przyszła 😂
W sumie dzisiaj ma przyjść w końcu odpowiednia bramka na dol schodów może chciał sie przygotować do pomocy 🤷♀️
I nie wierze byliśmy wczoraj pierwszy raz na sankach 😀 jak tylko spadł śnieg o 18 wyszliśmy przed blok z sankami, mąż śmiał się ze może już rano pójdziemy ze może napada więcej nic te kilka milimetrów ale uznałam ze znając życie do rana zniknie całkiem 😉 w sumie jeszcze nie patrzyłam za okno -
U nas wczoraj padał przez kilka minut, ale nawet nie zostawił śladu po sobie...
Dokładnie rok temu miałam wizytę u lekarza i dowiedziałam się, że następnego dnia spotkam się z moim maleństwem ♥️. Już jutro ROCZEK. Mały wstaje i lecimy po szpinak, wieczorem biorę się za tort 🙂.artemida27, amir, symbolica lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Paulina9191 wrote:Malami właśnie wczoraj zapisywałem sobie składniki do kupienia do babeczek leśny mech, sernika i tortu dla małego 😊 czyli Jasiu jest najstarszy? W którym tygodniu się urodził?
Kilka dzieciaczków z wątku urodziło się przed Jasiem, ale ich mamy już się nie udzielają, więc wychodzi na to, że Jaś najstarszy z maluchów. Urodził się 3 tyg. przed terminem, miałam TP na Walentynki 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Hey dziewczyny, Jacka dopadła gorączka po północy więc już prawie dobę zbijam i wraca (u niego pojawiła się wtedy kiedy u mnie odpuściła gorączka ale przestałam zbijać i cała środę miałam ok 38,8 - nic mnie nie bolało więc stwierdziłam ze pobędzie i odpuści, wieczorem już miałam 37,9). U niego boję się się nie zbijać,a jak już wzrośnie to płacze,nie śpi i ciężko zbić..widać, że męczy go to. Z jednej strony gorączka to pozytywny objaw a z drugiej boję się, że drgawek dostanie itd.
Moja córę namówiłam żeby dziś nie zbijała, bo zbijała od prawie 3dni (dziś tylko okłady) - rano miała 38,9 a wieczorem 37,8Apetyt już dziś odzyskała jutro będzie nówka sztuka.
Malami wszystkiego najlepszego dla Jasia, udanej imprezki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 21:02