Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa, o to chodzi. To ja myślę, że tutaj żadne reguły nie obowiązują, to byłoby za proste.
Byliśmy dziś na pobraniu krwi. Mały był tak dzielny, że aż się tego nie spodziewałam👍.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 09:34
symbolica lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Kornelko wszystkiego najlepszego i oby Ci przeszły szybko te alergie.
Bumbum ja mam BobikDHA w kapsułkach do wyciskania i daję bezpośrednio do buzi badż do kaszki -dawno nie dawałam akurat dziś sobie onim przypomniałam i dałam.. też ryba daje, ale mòj to toleruje. Możesz tran jakikolwiek w kapsułkach kupić i wyciskać (np. Gal).
Ruda 🤪 to masz jak ja przez większość życia.. a dziś jeszcze nic a nic, szok 😲 a zazwyczaj zaczynam od słodkiego dzień. Wczoraj miałam zamòwić niemieckie czekolady kawowe ktòre ubòstwiam ale powstrzymałam się resztami silnej woli.. bo jak ja będę wyglądać za chwilę etc 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 13:09
bumbum lubi tę wiadomość
-
Ruda miałam dać cytuj i kliknęlo mi się, że lubię .. sorry. Mi się przytyło niestety po odstawieniu młodej z 5kg. potem 4 straciłam i waga stała a dużo pòźnoe kolejne 2kg. Jakoś szczegòlnie się nie pilnowałam niestety..
Nadajecie paczki in postem? Ja dzis pierwszy raz nadałam i jestem mega zadowolona. Bo sporo zaszczędziłam w poròwnaniu z pocztą. Kupiłam kod (rabatowy) na gabaryt A na allegro i nadałam szybką przesyłkę... Zamiast conajmniej 15zł na poczcie, zapłaciłam tylko 8,50/paczkę ale jest możliwość większego gabarytu (b i c) za 10zł 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 14:04
-
bumbum wrote:Symbolica, skąd kod rabatowy? Ja za gabaryt a płaciłam 12 zika
https://allegro.pl/listing?string=Kod%20inpost&bmatch=baseline-dict43-cul-1-2-1127
Kupowałam od gościa pierwszego z gòry.. inny gostek tam oferuje większe gabaryty za 10zł - przesyła etykietę jak podamy dane, ale jego nie sprawdzałam.. trzeba komentarze obadac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 16:03