Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też szukam nowego auta, muszę mieć na dojazdy do pracy (mieszkamy pod miastem). My wczoraj świętowaliśmy roczek, wrzucę potem foteczki na fb
Mała była w swoim żywiole wśród tylu osób (10 osób oprócz niej). Cieszę się z tego bardzo, że nie bała się mimo że kilku osób dawno nie widziała.
-
Dziękujemy
buziaki dla Natalki !
nie wiem kiedy to zlecialo...impreza za tydzień w sobotęWczoraj kupiliśmy nowy wózek typowa spacerówke bo ta nasz z 3w1 to strasznie ciężka i wielka:)
Amir ale się złożyło z tym autem powodzenia w szukaniu nowegokupić dobre auto używane to niezły wyczyn !
Ja jeszcze nie myślę o szczepionka poczekam co powie alergolog wizyta 13 lutegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 13:36
Lutyska lubi tę wiadomość
-
Migotka jak tam Twoje kpi? Kończysz? My po roczku miałam wiec kończyć ale.... chciałam chyba za szybko zejść z sesji. Z 8-9 na dobę zeszłam na 5-6 i zaczęły mi się migreny, wymioty, naprzemienne napady zimna i gorąca
... wiec znowu ściągam 8-9 razy na dobę i jak ręka odjął. Coś czuje ze skończy się na tabletkach u mnie... hormony wariuja mi chyba.
-
Lutyska wrote:Papatka a jakbys stopniowa schodzila najpierw 7-8 sesji i to takich niepelnych, tzn zebys co raz mniej ml sciagala?
zwłaszcza ze przy 5-6 sesjach nie miałam ani zastojów ani nic, odpukać. Jednak piersi się przyzwyczaiły do tego odciągania mleka tak bardzo....
-
Pierwszy dzień pracy za mną zleciało mega szybko,w domu wszystko ok babcia zadowolona, mały spał jak wróciłam a teraz się przebudzil, wciąga mleko i chyba pospi dalej
jedynie rano radarek zadziałał jak tylko wstałam to 5 min i obudzony mimo że mąż z nim został w łóżku :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 17:32
symbolica, malami.91 lubią tę wiadomość
-
Bumbum nie jeszcze nie odstawiłam, nie jest to takie proste, jak wracałam do domu już mi mleko doskwierało ale dałam radę wytrzymać bez ściągania w pracy myślę że 2-3 dni i piersi się przestawia na nowy rytm ale w przyszłym miesiącu wracam na dyżury więc bedziemy musieli coś z tym zrobić
Małami a jak tam u was mleczne sprawy? Udaje się wytrzymać dzień bez mleka tak jak na kursie? -
Amir, śmieję się teraz sama z siebie, że w ogóle przeszło mi to przez myśl 😁. Niestety Jaś obok cyca nie umie na ten moment przejść obojętnie 🙄. Jak mnie nie było to sobie radził, ale jak mama jest blisko to już co innego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 17:42
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Oj tam dziewczyny Wasze dzieci po prostu widzą co dla nich najlepsze a piersi się dostosują z laktacją - taka ich uroda ☺️ Ja bym z tym nie walczyła gdybym miała wracać do pracy, ale wiem też że nocki macie nie za ciekawe więc rozumiem te myśli o odstawieniu.
-
Mi najbardziej dokucza moja dieta eliminacyjna (chociaż pobudki co 2 h też). Niestety wyszła alergia na mleko u małej też, także mam nie jeść białka mleka krowiego oraz białka jajek. Jak się skóra uspokoi to mogę podać zoltko na próbę. A co za tym idzie nie będę mogła jeść obiadów w pracy, nie wiem jak tam z alergenami... A nie powiem, byłoby to bardzo dla mnie wygodne
Wiem, że nie robi się dwóch zmian na raz, ale jaki jest minimalny odstęp między zmianami? 🤔