Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jakaś bułka z masłem? U mnie to działa. Zanim wstanę ż łóżka muszę zjeść bułkę z masłem i wypić herbatę (na lezaco) bo inaczej jest źle. Dziś mam tylko silne nudności ale bez wymiotow.Karola94c wrote:Dziewczyny, ja padam .. ciągle mdłości, jestem głodna, a nic nie mogę zjeść bo mnie bierze na porcelanę...
-
Grzechotka do grupy tajnej Ty musisz dodawac o ile sie nie myle. Bie jest ona widoczna. U nas bylo tak, ze na prv podawalismy linki naszego facebooka, a mama ktora założyła grupe na fb dodawala nas.Grzechotka2 wrote:GRUPA NA FACEBOOKU:
Jest już tajna!
Nazywa się: Lutowe mamy 2019 z fioletowej strony (ale i tak nie znajdziecie jej po nazwie)
LINK: https://www.facebook.com/groups/208579773092754/
baranosia lubi tę wiadomość
-
Papapatka wrote:Probowalas może biszkopty? Mi one najlepiej wchodzą (i najmniej wchodzą) podczas mdłości. I napar z imbiru...
Nawet biszkopty nie podchodzą..pije wodę z imbirem i cytryną .
Pau.Em nic nie działa, działał banan jakieś dwa dni temu .. teraz i nawet banan nie pomaga..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 10:19
-
nick nieaktualnydokładnie, bo niestety grupy nie znajduje nawet po linku, strasznie to skomplikowane na tym fejsieStraciatellaa wrote:Grzechotka do grupy tajnej Ty musisz dodawac o ile sie nie myle. Bie jest ona widoczna. U nas bylo tak, ze na prv podawalismy linki naszego facebooka, a mama ktora założyła grupe na fb dodawala nas.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa będę na Jaczewskiego. Chodzę do dr Poniedziałek i na usg do Palacza. Oboje są z Jaczewskiego. Mam pierwszą wizytę 28 czerwca u Poniedziałek, a 27 usg.amir wrote:zamierzam ciążę prowadzić u dr Rutkowskiego z Krasnickiej i tam też planuje rodzić jeśli będzie wszystko ok
a Ty? byłaś już ba usg? -
nick nieaktualnyMoże spróbuj ten prevomit? Albo idź do lekarza niech dadzą Ci coś na te wymioty. Ja się meczylam całą ciążę. Pomagała mi hydroksyzyna ale dostałam ja dopiero po 12 tygodniu.Karola94c wrote:Nawet biszkopty nie podchodzą..pije wodę z imbirem i cytryną .
Pau.Em nic nie działa, działał banan jakieś dwa dni temu .. teraz i nawet banan nie pomaga.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny