Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola94c wrote:Dziewczyny, ja padam .. ciągle mdłości, jestem głodna, a nic nie mogę zjeść bo mnie bierze na porcelanę...
-
Grzechotka2 wrote:GRUPA NA FACEBOOKU:
Jest już tajna!
Nazywa się: Lutowe mamy 2019 z fioletowej strony (ale i tak nie znajdziecie jej po nazwie)
LINK: https://www.facebook.com/groups/208579773092754/baranosia lubi tę wiadomość
-
Papapatka wrote:Probowalas może biszkopty? Mi one najlepiej wchodzą (i najmniej wchodzą) podczas mdłości. I napar z imbiru...
Nawet biszkopty nie podchodzą..pije wodę z imbirem i cytryną .
Pau.Em nic nie działa, działał banan jakieś dwa dni temu .. teraz i nawet banan nie pomaga..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 10:19
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Grzechotka do grupy tajnej Ty musisz dodawac o ile sie nie myle. Bie jest ona widoczna. U nas bylo tak, ze na prv podawalismy linki naszego facebooka, a mama ktora założyła grupe na fb dodawala nas.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamir wrote:zamierzam ciążę prowadzić u dr Rutkowskiego z Krasnickiej i tam też planuje rodzić jeśli będzie wszystko ok
a Ty? byłaś już ba usg? -
nick nieaktualnyKarola94c wrote:Nawet biszkopty nie podchodzą..pije wodę z imbirem i cytryną .
Pau.Em nic nie działa, działał banan jakieś dwa dni temu .. teraz i nawet banan nie pomaga.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny