Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tak mój mąż pracuje i od lat w mundurówce rozliczam go na 0 do max 5zł
I bez znaczenia czy rozliczamy się razem czy osobno jest tylko mój zwrot plus ulga na dzieci przy mężu bo u mniej nie wychodzi pełna.
Młoda zwariowała. Zasypia po 21 w nocy szalała 1.5h i wstała o 6:30... jak żyć?!
No i wyszłam wczoraj w cienkiej kurtce i tak mnie boli gardło
-
baranosia wrote:Tak tak mój mąż pracuje i od lat w mundurówce rozliczam go na 0 do max 5zł
I bez znaczenia czy rozliczamy się razem czy osobno jest tylko mój zwrot plus ulga na dzieci przy mężu bo u mniej nie wychodzi pełna.
Młoda zwariowała. Zasypia po 21 w nocy szalała 1.5h i wstała o 6:30... jak żyć?!
No i wyszłam wczoraj w cienkiej kurtce i tak mnie boli gardło
Baranosia moją zasypia po 22 wstaje po 1 gotowa do zabawy. Usypiamy ja ok 40 minut znowu i wstaje ponownie 5-6 nad ranekm i tak cały czas...
-
Pepper wrote:Baranosia moją zasypia po 22 wstaje po 1 gotowa do zabawy. Usypiamy ja ok 40 minut znowu i wstaje ponownie 5-6 nad ranekm i tak cały czas...
U nas to dziś wyjątkowo wstała w nocy.
Już się zastanawiam czy może nie śpi za długo w dzień. Jak u Was wyglądają drzemki?
-
nick nieaktualnyBaranosia, Pepper wlasnie chcialam pytac ile Wasze dzieci spia w ciagu dnia i kiedy maja ostatnia drzemke? Moze udaloby sie inaczej dzien ustawic? Moja spi od 11-12 przez ok 2 godz i max o 20 idzie spac. Wczoraj spala 2,5godz to nie mogla zasnac do 20.30 ale lezala grzecznie w lozeczku i sobie spiewala i w koncu zasnela
spala do 7.30 z 2 pobudkami na mlesio
Ruda wspolczuje. Daj znac jak wynikiprywatnie robilas? Co badalas? Ja musze isc do dr sprobowac skierowanie wyciagnac zeby dzieci skontrolowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 09:40
-
Lutyska tym razem sprawdziliśmy alergię na białko kurze żółtko kurze i owomukoid jajka. Niestety prywatnie bo badania na alergię nie są refundowane ( wg mojej pediatry ) wyniki za 5 dni 😮
U nas drzemka koło 9 i koło 13 zazwyczaj śpi około godzinkina noc zasypia po 19
-
Drzemka 11-11:45 kolejna 15:30-16:15 trudno ja uśpić. Zasypia po godzinie kołysanek przytulania itp. Ok godz 22:30. Wstaje 1 w nocy i znowu usypianie godzina. Wstaje 5-6. Śpi bardzo mało a spać nie chce
jesteśmy wykończeni.
Mała jest duża zdrowa i radosna ale spać nie chce... -
O ja tez chciałabym kupić jakiś dywan ale zawsze jakiś inny wydatek wskoczy i tak przekladam 😊 ja chce jakiś dziecięcy ale delikatny 😊
Pepper współczuje moj chodzi spać ok 20-21 (ostatnio coś później) i wstaje ok 7.30-8
Ruda biedna mała dobrze ze juz po, ja tez muszę pobrać krew na kontrole żelaza tylko zastanawiam się czy już niedługo czy raczej marzec 🤷♀️ Robiłam jakoś w styczniu i pytanie morfologia i żelazo czy ferrytyne tez bo oczywiście na nią skierowania nie dostanę -
Zazdroszczę Paulina
My kupiliśmy 3 książki o spaniu itp. Niestety nie pomogły. Ten typ tak ma a ja nie potrafię zmuszać do czegoś. Nic na siłę. Mój synek, który ma teraz 9 lat też tak miał tylko ,że jemu przeszło dokładnie kiedy skończył roczek. Tu niestety nie widzę poprawy. -
Barnosia to też kiepskawo z tym spaniem.. do pracy chyba nie wracasz, czy się mylę?
Pepper podobnie całkiem macie, idzie się przyzwyczaić?
Bumbum daj znać co ostatecznie wybraliście 🙂
Pogoda wietrzna 10stopni i spada gdy słońce zachodzi.. wg internetu 8stopni a odczuwalna niższa.. rozważam czy wychodzic, ale raczej tak, w zimowej kurtce..
-
U nas też ze spaniem kiepsko. W ciągu dnia dwie drzemki po pół godziny, w nocy dużo pobudek na cyca. Na całe szczęście spać chodzi między 19a20 a wstaje najczęściej po 7. Te nocki mi w sumie nie przeszkadzają (śpimy razem, więc nie wstaję, nawet oczu nie otwieram), ale fajnie byłoby gdyby dłużej pospał w dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 14:47
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
U nas tez raz słońce raz deszcz i niby ciepło ale jak zawieje j słońce zajdzie go chłodno ale ubraliśmy wiosenna kurtkę i ciepła bluze a jak zaczęło troszkę padać to nóżki kocykiem przykryłam 😉 pochodziliśmy godzinkę poszliśmy w stronę placu zabaw ale kurczę wszytsko mokre wiec nawet go nie wypuszczałam z wózka 🤷♀️