Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja uwielbiam paczki z takiego jednego miejsca (1szt 4zl) ale jest daleko i rok temu maz stał w kolejce godzinę 🤷♀️🙄 może poproszę dzisiaj w piekarni gdzie codziennie chodzę o odłożenie dla mnie 🤔 jeżeli będą mieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 10:56
-
nick nieaktualnyJa mam troche twarogu wiec mam zamiar zrobic male paczusie twarogowe. Robilam latem na osiedlowego grila i byly pyszne.tylko nie pamietam gdzie mam przepis
najwyzej w necie poszukam przepis.
A z czym lubicie? Bo u mnie zwykla marmolada odpada bo ja nie lubie. Ja lubie z advokatem albo jakims malinami,albo ze sliwakimi.Jak kupuje to raczej w sprawdzonej cukierni. Te z dyskontow to temat rzeka. Zastanawiam sie kto je kupuje....symbolica lubi tę wiadomość
-
Papapatka gratuluję nowej pracy oraz roku z kpi
Sesją się podzielę, niestety czas na realizację to miesiąc, mam nadzieję, że będą szybciej
Ruda a możesz jeść pączki jeśli Mala uczulona na jajko? Ja niestety obejdę się smakiem. Nie chce mi się robić, a koło mnie nie ma wege pączków -
Lutyska zrób i dla mnie 😉
Tadam..Odwiedziłam dziś (w poniedziałek już byłam ale pocałowałam tylko klamki wszystkich pięciu salonów bo pozamykane) fryzjera kiedy mały zasnął i Pani miała poumawianych klientów, ale trafiłam akurat po kliencie na pauzę więc mnie przyjęła.. ☺️Lutyska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySymbolica ja tez dzis bylam u fryzjera ale bylam umowiona
niby tylko wlosy podciete a czlowiek od razu czuje sie lepiej
jeszcze zamowilam sobie kosmetyki i wlasnie przyszly.nowe lakiery, kremy i cien do powiek
Na wieczor chyba pazurki sobie zrobie.
no wlasnie dzis dobry humor wiec dzis upieklam juz paczusie i nie wiem czy do jutra wytrwaja:D najwyzej zrobie jutro kolejna porcje. Symbolica za daleko mieszkasz to nie dorzucę, jakby nie patrzec rzut przez Polske to bylby wyczyn -
My co roku smażymy z mężem pączki, ale tym razem trzeba będzie kupić 😏. No chyba że babcia zrobi 🙂.
Symbolica, nie widziałam się z siostrą 2lata, dlatego tu jesteśmy. Jutro już odlatują i w końcu zaznamy ciszy 😁. Dużo chyba od dziecka zależy, bo wczoraj była kuzynka z córeczką 9m i mała się bawiła w najlepsze, żadne hałasy i obcy ludzie jej nie przeszkadzali. Jaś z tych wrażliwszych.symbolica lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja lubię najbardziej paczki z adwokatem słonym karmelem i malinami ale koniecznie lukier 😁 ogólnie wszystkie lubię oprócz ze śliwka. Tez się właśnie zastanawiam nad zrobieniem paczkow 😊 tylko nie wiem czy jak dziś zrobię jutro będą dobre czy lepiej rano zrobić 🤔
Byłam z małym w rossmanie odebrać prezent urodzinowy o którym przypadkiem się dowiedziałam bo weszłam w aplikacje w Dla Ciebie Rossne i patrzę a tu z okazji urodzin gumowe zwierzątka do kąpieli do odebrania za grosz 😊 wiec dziewczyny jeżeli macie kartę i Rossne to sprawdźcie sobie bo ok miesiąc jest ważny prezent urodzinowysymbolica, Pepper lubią tę wiadomość