X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję :) Super!

• baranosia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow gratulacje! Będą mega wczasy! Ja to nigdy nie biorę udziału w takich rzeczach, a widać że warto!

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez raz na ruski rok. Musi mi cos na prawde wpasc w oko i akurat musze siedziec i sie nudzic (a co nie zdarza sie czesto :D).

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, super! 👍🙂

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika rewelacja!! Czyli nie trzeba być znajomym kròlika żeby coś wygrać 😀👏

Jacek dziś o 8:55 😉 skończył roczek.. wreszcie się doczekałam 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 17:47

malami.91, artemida27, Pepper lubią tę wiadomość

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Jacka!

Oj nie trzeba. Juz raz bylismy na weekendzie w spa w Busku. Wtedy zrobilam badania w Diagnostyce i wygralam.

O zapomnialam. Loteria nadal trwa. Co tydzien jest do wygrania kolejny bon. To sa czekoladki cherrissimo z Mieszko. Kupione w Lidlu. A moze ktoras z Was dolaczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 17:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2020, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica wszystkiego najlepszego dla Jacka. Ucaluj go od nas :*
    Monika gratulacje ;) ja raczej tez w takich akcjach udzialu nie biore ale dla Ciebie brawo ;)
    Paulina a próbujesz w roznej formie podawac? Kawalki,papki,do raczki,na łyżeczce?kazde dziecko inne i co innego lubi ;)
    Moja tez uwielbia mleko i moze pic caly dzien ale konczy sie na tym, ze nic innego nie chce wiec ograniczam w ciagu dnia, a bynajmniej w pierwszej kolejnosci dostaje stale a pozniej ewentualnie moze popic ;) w nocy 2-3 razy sie budzi.

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Jacka ! :)

Ja biorę udział w takich konkursach :) ostatnio wygrałam 100 zł w prince polo:)

nick nieaktualny, Pepper lubią tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat dla Jacka!

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny 😘
    Ucałuję małego od Was na dobranoc ☺️
    Jutro piątek weekendu początek, w niedzielę wpadnie 15-letnia chrzestną młodego z rodzinką swoją, wtedy będziemy hucznie świętować..😉

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

da8300b52b.png
  • artemida27 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Jacka :)

Monika Gratulacje ! :)
    Ja nigdy nic nie wygrywam, czasem mi sie zdaza brac udzial ale bez rewelacji ;)

bl9cdf9hojouibxw.png

p19u3e3kecvrs0g3.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika gratulacje !!!

Symbolica Wszystkiego Najlepszego dla Jacka 🥳🎁

Ja zjadłam 6 paczkow i pękam ....🤪

Lutyska tak podaje w różnych formach od początku, ostatnio lepiej je np nie w foteliki tylko na ziemi 🤷‍♀️ Daje mu i ze słoiczków i sama przygotowuje.

Ja raczej tez nie przypominam sobie żebym coś wygrała ale ciężko wygrać jak się nie gra 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 21:39

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy Artemida i Paulina! 😘

Paulina gdzie Ty taką ilość zmiesciłaś?? 😱
    Ja kiedyś zjadła trzy czy cztery i myślałam że puszczę pawia tak źle mi było, ciężko na żołądku i pożałowałam łakomstwa.. paczka zjadłam wczoraj jednego a dziś zamiast paczka drozdzòwkę z budyniem i truskawką - pyszota z biedronki.😋 Pączka zjem jutro.. można sobie rozłożyć swiętowanie, ha ha.. biorę się za siebie na wiosnę, postanowiłam wròcić do picia ostropestu,pozostało mi pòł opakowania z ciąży jeszcze..

Mi się zdarzyło wygrać konkursy na interii- dawno temu (płyty,koszulki...) No i nagrody gwarantowane jak gdzieś były 😆
    Mòj mąż twierdzi, że w Totalizatorze wygrywa przede wszystkim Totalizator.. więc nie gramy i ile kasy w kieszeni zostaje 😉

3ea5cdd32a01d2d1.jpg
    Tak młody wyglądał kiedy go pierwszy raz ujrzałam - dostałam do karmienia po CC... no Kalisz, wypisz, wymaluj.... dziś się dokopałam do zdjęć w google :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 22:20

malami.91, nick nieaktualny, Pepper lubią tę wiadomość

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica slodziaczek aż sie łezka kręci w oku 😫😫

Nie wiem gdzie zmieściłem ale były pyszne 🤪

symbolica lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2020, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica bo niektorzy slodkie zmieszcza zawsze ;) niestety wiem cos o tym. Tzn ja mam gdzie pakowac ale miesa bym tyle nie zjadla co slodkiego czasem:D maz z synem za to odwrotnie:ze slodkiego najbardziej lubia schaby ;)
    Za zwrot podatku kupuje rower na wiosne. To juz postanowione i biore sie za siebie bo kondyncji zadnej nie mam. Spacery z wozkiem to za malo....

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wazę mniej niż przed ciąża jakoś o 4-5kg wiec przyda mi się 😁 chodź jem dużo ale widać karmienie i latanie za małym wyciąga ze mnie więcej 🤷‍♀️

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina9191 wrote:
    Ja to wazę mniej niż przed ciąża jakoś o 4-5kg wiec przyda mi się 😁 chodź jem dużo ale widać karmienie i latanie za małym wyciąga ze mnie więcej 🤷‍♀️
    Szczęściara, może jeść co chce i ile chce 😁 Ja już od dawna nie latam za małym, ale mam mały metraż naszego mieszkania na piętrze.. Jak wołam go to przybiega... Albo jak otworzę barek z jego paluszkami i chrupkami... Leci ażsię kurzy.. rok minął nie wiadomo kiedy🥰

Lutyska mam tak samo tymi slodyczami i dlatego muszę dawkować bo to się źle skonczy.. a moze lepiej stacjonarny rowerek? Pochwal się nabytkiem jak już kupisz ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 23:52

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To latanie bardziej w przenośni 😊 oczywiściejak się z nim bawię to latam bo gonimy się czy samochodzikami jeździmy albo siedzimy i się bawimy razem ale teraz tylko ja nosze małego i sie nim praktycznie sama zajmuje póki mąż o kulach chodzi no i obecnie ta opryszczka. Jak coś robię w kuchni to zaglądam bo mamy pokój połączony z kuchnia ale w kuchni długo sama nie jestem bo pomocnik przylatuje.

Moj tez przychodzi jak go zawołam (chyba ze nie ma ochoty 😁) a jak otworzy się lodówkę to leci aż nóżki nie nadążają 😆 albo jak usłyszy ze łazienka się otwiera.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 00:03

961l20mmezoojidp.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zjadłam 6 ;)

• symbolica Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina ooo to to z łazienką to mam tak samo... Wstaje przy wannie i myśli chyba o kąpaniu..☺️

da8300b52b.png
‹‹ 1418 1419 1420 1421 1422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ