X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję :) Super!

• baranosia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow gratulacje! Będą mega wczasy! Ja to nigdy nie biorę udziału w takich rzeczach, a widać że warto!

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez raz na ruski rok. Musi mi cos na prawde wpasc w oko i akurat musze siedziec i sie nudzic (a co nie zdarza sie czesto :D).

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, super! 👍🙂

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika rewelacja!! Czyli nie trzeba być znajomym kròlika żeby coś wygrać 😀👏

Jacek dziś o 8:55 😉 skończył roczek.. wreszcie się doczekałam 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 17:47

malami.91, artemida27, Pepper lubią tę wiadomość

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Jacka!

Oj nie trzeba. Juz raz bylismy na weekendzie w spa w Busku. Wtedy zrobilam badania w Diagnostyce i wygralam.

O zapomnialam. Loteria nadal trwa. Co tydzien jest do wygrania kolejny bon. To sa czekoladki cherrissimo z Mieszko. Kupione w Lidlu. A moze ktoras z Was dolaczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 17:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2020, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica wszystkiego najlepszego dla Jacka. Ucaluj go od nas :*
    Monika gratulacje ;) ja raczej tez w takich akcjach udzialu nie biore ale dla Ciebie brawo ;)
    Paulina a próbujesz w roznej formie podawac? Kawalki,papki,do raczki,na łyżeczce?kazde dziecko inne i co innego lubi ;)
    Moja tez uwielbia mleko i moze pic caly dzien ale konczy sie na tym, ze nic innego nie chce wiec ograniczam w ciagu dnia, a bynajmniej w pierwszej kolejnosci dostaje stale a pozniej ewentualnie moze popic ;) w nocy 2-3 razy sie budzi.

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Jacka ! :)

Ja biorę udział w takich konkursach :) ostatnio wygrałam 100 zł w prince polo:)

Lutyska, Pepper lubią tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat dla Jacka!

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny 😘
    Ucałuję małego od Was na dobranoc ☺️
    Jutro piątek weekendu początek, w niedzielę wpadnie 15-letnia chrzestną młodego z rodzinką swoją, wtedy będziemy hucznie świętować..😉

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

da8300b52b.png
  • artemida27 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Jacka :)

Monika Gratulacje ! :)
    Ja nigdy nic nie wygrywam, czasem mi sie zdaza brac udzial ale bez rewelacji ;)

bl9cdf9hojouibxw.png

p19u3e3kecvrs0g3.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika gratulacje !!!

Symbolica Wszystkiego Najlepszego dla Jacka 🥳🎁

Ja zjadłam 6 paczkow i pękam ....🤪

Lutyska tak podaje w różnych formach od początku, ostatnio lepiej je np nie w foteliki tylko na ziemi 🤷‍♀️ Daje mu i ze słoiczków i sama przygotowuje.

Ja raczej tez nie przypominam sobie żebym coś wygrała ale ciężko wygrać jak się nie gra 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 21:39

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy Artemida i Paulina! 😘

Paulina gdzie Ty taką ilość zmiesciłaś?? 😱
    Ja kiedyś zjadła trzy czy cztery i myślałam że puszczę pawia tak źle mi było, ciężko na żołądku i pożałowałam łakomstwa.. paczka zjadłam wczoraj jednego a dziś zamiast paczka drozdzòwkę z budyniem i truskawką - pyszota z biedronki.😋 Pączka zjem jutro.. można sobie rozłożyć swiętowanie, ha ha.. biorę się za siebie na wiosnę, postanowiłam wròcić do picia ostropestu,pozostało mi pòł opakowania z ciąży jeszcze..

Mi się zdarzyło wygrać konkursy na interii- dawno temu (płyty,koszulki...) No i nagrody gwarantowane jak gdzieś były 😆
    Mòj mąż twierdzi, że w Totalizatorze wygrywa przede wszystkim Totalizator.. więc nie gramy i ile kasy w kieszeni zostaje 😉

3ea5cdd32a01d2d1.jpg
    Tak młody wyglądał kiedy go pierwszy raz ujrzałam - dostałam do karmienia po CC... no Kalisz, wypisz, wymaluj.... dziś się dokopałam do zdjęć w google :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 22:20

malami.91, Lutyska, Pepper lubią tę wiadomość

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica slodziaczek aż sie łezka kręci w oku 😫😫

Nie wiem gdzie zmieściłem ale były pyszne 🤪

symbolica lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2020, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica bo niektorzy slodkie zmieszcza zawsze ;) niestety wiem cos o tym. Tzn ja mam gdzie pakowac ale miesa bym tyle nie zjadla co slodkiego czasem:D maz z synem za to odwrotnie:ze slodkiego najbardziej lubia schaby ;)
    Za zwrot podatku kupuje rower na wiosne. To juz postanowione i biore sie za siebie bo kondyncji zadnej nie mam. Spacery z wozkiem to za malo....

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wazę mniej niż przed ciąża jakoś o 4-5kg wiec przyda mi się 😁 chodź jem dużo ale widać karmienie i latanie za małym wyciąga ze mnie więcej 🤷‍♀️

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2020, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina9191 wrote:
    Ja to wazę mniej niż przed ciąża jakoś o 4-5kg wiec przyda mi się 😁 chodź jem dużo ale widać karmienie i latanie za małym wyciąga ze mnie więcej 🤷‍♀️
    Szczęściara, może jeść co chce i ile chce 😁 Ja już od dawna nie latam za małym, ale mam mały metraż naszego mieszkania na piętrze.. Jak wołam go to przybiega... Albo jak otworzę barek z jego paluszkami i chrupkami... Leci ażsię kurzy.. rok minął nie wiadomo kiedy🥰

Lutyska mam tak samo tymi slodyczami i dlatego muszę dawkować bo to się źle skonczy.. a moze lepiej stacjonarny rowerek? Pochwal się nabytkiem jak już kupisz ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 23:52

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To latanie bardziej w przenośni 😊 oczywiściejak się z nim bawię to latam bo gonimy się czy samochodzikami jeździmy albo siedzimy i się bawimy razem ale teraz tylko ja nosze małego i sie nim praktycznie sama zajmuje póki mąż o kulach chodzi no i obecnie ta opryszczka. Jak coś robię w kuchni to zaglądam bo mamy pokój połączony z kuchnia ale w kuchni długo sama nie jestem bo pomocnik przylatuje.

Moj tez przychodzi jak go zawołam (chyba ze nie ma ochoty 😁) a jak otworzy się lodówkę to leci aż nóżki nie nadążają 😆 albo jak usłyszy ze łazienka się otwiera.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 00:03

961l20mmezoojidp.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zjadłam 6 ;)

• symbolica Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina ooo to to z łazienką to mam tak samo... Wstaje przy wannie i myśli chyba o kąpaniu..☺️

da8300b52b.png
‹‹ 1418 1419 1420 1421 1422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ