Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My już po szczepieniu.. dostał nimenrix i varilrix czyli dopiero za dwa miesiące idziemy do przychodni na szczepienie MMR. Mały zasnął o 11:30 i pewnie niebawem się obudzi.. czyli dziś jedna długa drzemką. Muszę obczaic czy nie zagorączkuje bo nic mu nie dałam jeszcze..
Jacek waży 11,200 🤐 kluska i mierzy 78,5cm. Obudził się... Pies szczeka, ech.. -
Amir, moja siostra karmi już 3,5 roku 🙈. SZALONA.
Symbolica, to Jacek sporo chyba przybrał ostatnio? Kojarzy mi się, że mieli z Jasiem tą samą wagę, ale on chyba 11kg nie ma jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 14:03
amir lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami mnie się wydaje że on ostatnio źle zważony był bo ważył mi w domu 10,9-11kg.. ma tłuszczyku sporo. Ja karmiłam małą 2,5 roku i dla mnie to była granica.. co wyciągnęła w tym czasie to jej, ale powrotów nie było. I łatwo poszło odstawienie bo można było jej wkręcić że są cyce chore itd. Podziwiam Twoją siostrę, że ogarnia to wszystko.. 🙂 myślę, że w taki sposób rekompensuje małej częste rozłąki..
Ale dziś pogoda, mały wstał z płaczem, bez gorączki, zjadł obiad i się przejdziemy na jakiś spacer.😊
Ruda to super, powoli do przodu 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 15:11
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Bumbum coś w tym jest ze większości nawet rok wydaje się długo 🤷♀️ Ja zakładałam tylko minimum ze rok myśle ze jeszcze trochę pokarmie 😊 i tsk mały narazie za mało je innych pokarmów żebym mogła odstawić go i jeszcze tego nie chce. Myśle ze tak max do 2 roku życia 🤔
Symbolica oby mały ładnie zniosl te dzisiejsze szczepienia 😊 ale już duży chłopak 😉
Kurczę połączyłaby ospę i Nimenrix ale jakoś się boje nigdy nie łączyłam szczepień
Symbolica mam pytanie bo chyba coś pisałas o tym, chodzi o promocje w biedronce ten vouche 70%, na czym to polega? Np powiedzmy kupie książeczkę za 17zl i co dalej? -
Malami probowalam ale to nic nie daje niestety 🤷♀️ Powiedzmy zje pół słoiczka obiadu więcej nie chce a zaraz mleko chętnie chce. Ostatnio tez cokolwiek chce dac mu w kawałku to wciska nam do buzi i nie chce jeść, kiedyś jadł banana parówkę itd a ostatnio nie chce 🙄 Ja mam nadzieje ze jak to żelazo pójdzie w górę ze będzie lepiej no i ze w końcu sam zacznie się przekonywać bardziej. Czasem potrafi zjeść jogurt naturalny i tubke na raz a czasem zje czegoś 2-3 łyżeczki i koniec
-
Malami ale takie drzrmki bardzo rzadko się zdarzają poszedł wczoraj pózniej spac (przed 22) bo byliśmy na basenie późno i wróciliśmy ok 21 i wstał normalnie o 7 wiec chyba się nie wyspał i dlatego drzemka taka długa 😊 ale żeby nie było za dobrze to była drzemka przy mnie i z cycem w pobliżu 🤷♀️ 😆 ale odpoczęłam i poszliśmy na długi spacer bo pogoda śliczna a na koniec plac zabaw 😊
-
Paulina książeczki niestety nie wchodzą w tę promo.. Raczej tylko tekstylia i przemysłowe, ale na 100% to nie wiem, poczytaj:
https://www.pepper.pl/promocje/biedronka-wiosenna-wyprzedaz-70-rabatu-w-formie-vouchera-239114?page=18#comment-3914023
Cały stand z rzeczami BiC wchodzi.. córa dziś kupiła kredki akwarelowe i korektor więc sprawdzone, voucher wyszedł. 🙂
Paulina trzymam kciuki za morfologię małego.. moja pediatra tylko stwierdziła, że szału nie ma na te 11,5 i tyle-nic nie zleciła. A pozostałe rzeczy oceniła jako w normie, jedynie monocyty w górnej granicy , jakby z czymś walczył.. tyle że po nim nie widać żadnej choroby więc zezwoliła na szczepienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 18:01
-
Ruda masakra to chyba całe AZS. Masz jakieś leki dla niej obniżające histaminę czy tylko smarować możesz. Jak często małą kąpiesz?
Młody w nocy kataru dostał i pokazywał tak sucho.. + gorączka po szczegóły szczepieniach.. obnizyłam i jest ok. Muszę go poinhalować i zobaczymy co dalej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 07:23