Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Symbolica Ala ma małe to AZS ma zmiany na kostkach i pod kolanani ale nie jakies bardzo duze...mamy tylko kremy do smarowanka co chwile probujemy inny bo zaden tak naprawde nie pomaga...w razie pogorszenia mamy steryd ale stosuje go tylko jak już jest naprawde zle...
A kapiemy sie 2 razy w tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 07:24
-
Moja też ma AZS, my stosujemy Avene i dostaliśmy receptę na steryd ale robię wszystko aby nie używać. W nocy też mega drapanie, kupiliśmy Comfifast i testujemy. Na noc podajemy fenistil, żeby się nie drapała. Polecam grupę na fb o AZS, cenne rady na temat proszków do prania, kremów itp. My kąpiemy co dwa dni. Dobra wiadomość jest taka, że większość dzieciaczków wyrasta z tego no i druga rzecz, że idzie lato i u wielu osób jest duuuzo lepiej jak mija sezon grzewczy
-
Ruda, niestety obecnie dużo, ponieważ jesteśmy w trakcie prowokacji i Malej wyskakują plamki alergiczne. U nas głównie na nóżkach, ale pojedyncze na plecach i przy paszkach.
Alergolog kazała smarować 3x dziennie. Ja smaruje 2x dziennie ciało, a zmiany częściej (co drugą zmianę pieluszki). Na czerwone plamki mamy krem na receptę z antybiotykiem (2x dziennie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 13:43
ruda90 lubi tę wiadomość
-
Lutyska łączę się w bólu.. dałam.Jackowi drugi raz paracetamol po 9 i w sumie po nim nie widać choroby.. budzil się w nocy A to co godzinę bo furczał jakby nie mógł oddychać.. położony na boku jakby mu się odtykało. Humorek dopisuje, pogoda beznadziejna więc nie żal,że siedzimy w domu.
-
Też mam nadzieję że to nic takiego i nie siądzie mu niżej.. na razie często kicha, nic mu nie leci z nosa itp. Nie wiem co mam myśleć.. nawilzam i czyszczę często nosek solą morską, podczas inhalacji rano cały czas wrzeszczał i się wyrywał.. masakra, wieczorem chyba odpuszczę i rano znowu spróbuję..
Ruda jak mała się ma?
Jak tam nasze chorutki? Lepiej coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 18:46
-
nick nieaktualny
-
U nas niestety wirus się nałożył w czasie szczepień.. mały gorączkował mi.jeszcze dziś w nocy zapewne po nimenrixie. Dziś w dzień już gorączki nie ma, jedynie wodnisty katar dokuczał więc zakropiłam i uspokoiło się. Oby nopów innych nie było choć wyjaśni między 5 a 26dniem więc zakres szeroki dla szczepienia na ospę (wysypka najczęściej).
Bawcie się dobrze Amir ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2020, 19:04