Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej_est Gratulacje dla Laurki!!! Mòj puszcza się ale stoi i cos robi... jeszcze nie chodzi bez trzymanki. Z drzemkami u nas to samo... Młody już czwarty raz dziś ma jedną drzemkę... Dziś mi się obudził za wcześnie ale po chwili zasnął sam... Ufff zaraz powinien wstawać. Przetrzymyję go do 11:30 z drzemką i trwa 2 lub 2,5h ( raz zdarzyła się 3h i weszłam do pokoju).. o 19 jest zmęczony i pròbuję go przetrzymać chociaż do 20..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 13:32
-
Ej est gratulacje!
My byliśmy u lekarza, mała osłuchana na szczęście wszystko ok - osłuchowo i w uszach czysto. A już się bałam, bo kaszel zaczynał być szczekający i oczywiście naczytałam się samych strasznych rzeczy o takim kaszlu. Na szczęście dzisiaj już kaszle mało. I powoli wraca apetyt. -
Ej_est gratulacje 😊 moj mały tak lata na nóżkach ze już tęsknie jak chodził na czworaka a już jsk pełzał tow ogóle łezka w oku 😫😉
Bumbum fajnie ze idzie ku dobremu 😊
Moj narazie nadal 2 drzemki w dzień ale zawsze wstawał po 7 lub po 8 a teraz często zdarza się przed 7 ale niedługo zmiana czasu to dobrze 😊 -
Co do tych drzemek to mój ma ciągle 2, ale króciutkie. Dziś wyjątkowo nie poszedł na drugą, więc nie spał od 11:30 do 19. Wybiegał się w parku, myślałam, że padnie jak wrócimy, a tu wręcz przeciwnie. Ciekawe ile pośpi. Ogólnie to bym wolała żeby miał jedną dłuższą drzemkę, ale póki co nic z tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 19:33
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Małami u nas podobna sytuacja, wracam do domu a babcia zlana potemod bujania a wnusio ani myśli spać
poszliśmy później drugi raz na dwór i usnal dopiero 19.40 :o aż pierwszej drzemki wstał tak jak Jasio.
W przyszłym tygodniu planujemy ostatecznie pożegnanie z cysiem już się boję.. Ale noce ostatnio mamy tragicznie nie wiem czy to szczepienie czy o co. Chodzi ale przed wczoraj obudził się 3.30 i nie spał prawie do 5.. Ja już nie zasnęłam przed pójściem do pracy.. Poza tym w kwietniu wracam na dyżury więc jakoś musimy skończyć z ttm nocnym jedzeniem, mąż bierze urlop na tydzień mam nadzieję że jakoś to będzie -
nick nieaktualnyAmir powodzenia. Ja juz nie karmie. U nas poszlo gladko. Na początek w dzien dawalam butle i jakos to zaakceptowala-musialam chcac wrocic do pracy. Obojetne jej bylo czy sciagniete czy mm. Przez butle juz mniej pokarmu mialam i mala się nie najadala w nocy i byl tylko ryk wiec tez juz zamienilam na butle ale nie pociesze bo pobudki sa tak jak były czyli 2-3 razy no i dalej woli z nami spac. Czasami po 1 czasami po 2 pobudce juz sie nie daje odlozyc...
A ostatnio mamy problem z zasypianiem:/ wczoraj przed 22 chyba dopiero zasnela, teraz juz pol godz opowiada sobie w lozeczku i pol godz "walczylam" zeby wogole sie polozyla w lozeczku. Eh mam nadzieje ze zasnie sama. -
nick nieaktualnyDwa tygodnie temu Laura miała kilka nocy, ze budziła się tylko 2 razy na cyca w nocy góra 3 ojjjjj jak ja się wtedy wysypialam 😃
Miałam nadzieje, ze tak już zostanie bo nawet w ciągu dnia pila dużo mniej. Niestety po tygodniu wszystko wróciło do normy i znów mamy niezliczona ilość pobudek w nocy. Pocieszam się tym, ze idą jej górne trójki może jak się przebija to będzie lepiej 🤷♀️
-
nick nieaktualnyBumbum my nebu dose hial. czesto używalismy ale szczerze ci powiem ze nie wiem ile tej mgielki/pary bylo bo synowi to wlaczam i ide robic cos innego a malej poki co tylko sola robilam inhalacje... Wiem ze nebu dose dziala także nie wiem jakie znaczenie ma ta mgielka?
a jak mala?lepiej po inhalacjach?
Moja poki co ma tylko jedynki i nic innego nie widac, te jedynki tez jej dlugo wychodzily...