Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2020, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika gratulacje ;)

A Kjt nie bedzie jakos niedługo rodzic?a moze juz po? U mnie szpital w ktorym rodzilam ma byc a moze juz jest tym przekwalifikowanym na zakazny...

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2020, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska, mój szpital tak samo. Kjt91 chyba jakoś na kwiecień miała termin, ciekawe co u niej 🙂.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2020, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze dzis zmarła dziewczyna po cc.
    Ciezarne, ktore maja niedlugo termin to dopiero musza miec stres :(

• bumbum Autorytet

Wysłany: 20 marca 2020, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co o tym myśleć, będzie dobrze!

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2020, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet już nie oglądam wiadomości bo nie moge patrzec na to co sie dzieje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2020, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda a ja przeciwnie. Dosc czesto mam info wlaczone zeby wiedziec co sie dzieje i mam nadzieje ze nie zlapiemy nic ;)
    A co do tej dziewczyny to szkoda jej ale czytalam gdzies ze mama przyjechala z wloch do niej? To musi byc straszne... Wogole to co teraz się dzieje w szpitalach nie jest pocieszeniem dla dziewczyn majacych niedlugo rodzic. Mam nadzieje ze chociaz obsluga szpitala bardziej wyrozumiala jest dla rodzacych...

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2020, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska mimo ze nie ogladam to wiem chyba wszystko bo mąż mi mówi...
    Z ta wyrozumiałością to było różnie jak było "normalnie" to wolę nie myśleć jak jest teraz....

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2020, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta dziewczyna zmarła podobno z powodu sepsy po cc ale miała tez koronawirusa bo matka która wróciła z Włoch ja zaraziła 😞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 21:52

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2020, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie wirus miał swój udział w tej tragedii. Chociaż nie doliczyli tej dziewczyny do osób zmarłych z powodu koronawirusa, więc może i nie. Tak czy siak okropnie żal mi tego dzieciątka, serce się kroi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 21:32

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2020, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Malami aż się płakać chce jak się coś takiego słyszy 🥺

Na pewno ten wirus w jakimś stopniu pogorszył sytuacje a czy bez tego dziewczyna by zmarła pewnie nikt nie wie ale i tak to nie istotne 😞 maleństwo zostało bez mamy i serce mi pęka jak o tym myśle

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2020, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza 😏.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2020, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze porządki generalne 😉 my wczoraj zaliczyliśmy spacer i zrobiliśmy ciasteczka kruche

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2020, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my już trzeci dzień nie wychylamy nosa z domu. Zimno jest to nawet nie żal siedzieć 😏.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 22 marca 2020, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mała pokasłuje jeszcze trochę plus czasami słychać charczenie. Boje się znowu do lekarza iść bez potrzeby, osłuchowo w środę było ok.
    U nas taki wiatr, że też dzień będzie w domu

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2020, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas od wczoraj ochłodzenie to przynajmniej mniej ludzi do omijania 😉 my wypatrujemy i każdego wymijamy czasem nawet gdzieś na trawę muszę wózkiem wjechać 🤭

961l20mmezoojidp.png
  • amir Autorytet

Wysłany: 22 marca 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba od tygodnia budzi się coraz wcześniej dziś od 5 już śpiewał więc chyba czas na jedną drzemke bo i popołudniu coraz trudniej go położyć. Mało tego mimo że wstał tak rano do tej pory biegał z bananem na ustach, a teraz zasnął z mężem w 10 min :)

Najgorsze jest to że dwie duże życiowe zmiany się zbiegły w jeden czas ale cóż.. Wieczornego cyca bardzo chętnie zamienił na nowszy model czyli butle i też ładnie z mężem zasnął, schody zaczynają się po 23 :D wczoraj jeszcze byliśmy zbyt padnięci po całym tygodniu żeby z nim walczyć także chyba teraz póki co potestujemy parę dni jedna drzemke zobaczymy jak to wpłynie na sen nocny :)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2020, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My spacerujemy po tarasie :) ale boję sie wyjsc do sklepu patrzac1 co sie dzieje...robię zakupy raz na 2 dni...

• symbolica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2020, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też że spacerów zrezygnowaliśmy póki pogoda taka niefajna, śniegu napadało!. zakupy 2x w tygodniu.

Mały śpi raz dziennie 2-2,5h i pasuje mi to... Po 19 jest padnięty.. przed 20juz śpi ☺️ ok 6 rano pobudka. Za to ja chodzę zasypiam ok 24, czasem pòźniej i to jest niefajne... Wieczorem spać mi się nie chce i codziennie sobie obiecuję położyć się wcześniej..

Amir fajnie że gładko poszło z tą butlą ☺️ i fajnie, że z mężem też potrafi zasnąć..

U nas niedaleko w Kaniowie też lekarka z mężem wróciła z Austrii i przyjmowała w gabinecie w przychodni.. bez kwarantanny, ma koronawirusa i też 62 domy w kwarantannie przymusowej... To już ktòrys przypadek w Polsce że to lekarze/pielęgniarki rozsiewają nie przestrzegając kwarantanny.. a rząd zaniża mocno statystyki śmiertelne nie badając ludzi pod tym kątem (żywych i martwych), wpisując przyczyny inne choć objawy wskazują na koronawirusa... A potem będą się chwalić skutecznością w leczeniu.. 😠

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 13:42

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2020, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na spacer chodzimy codziennie na 1 lub 2. Do piekarni co ok 2 dni mąż chodzi sam. A zakupy większe zamawiamy online (Tesco musiałam zamowic z wyprzedzeniem 3 tygodniowym) a po jakusx brakujące nagle rzeczy ja sama lub mąż tak ok 2 razy w tygodniu 🤔 najczęściej zabka lub biedronka. No i do mięsnego po mieso i wędlinę 1 raz w tygodniu i wtedy jakieś warzywka z placu przy okazji

961l20mmezoojidp.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 22 marca 2020, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatnio mąż był w sklepie 6 dni temu. Narobił zakupów i siedzimy w domu wychodząc jedynie do własnego ogródka lub w wózku przed dom jak nie ma nikogo.
    Dzisiaj mąż rozmawiał przez płot z sąsiadem, który okazało się jest na kwarantannie po powrocie z wakacji. Na szczęście byli kilka metrów od siebie, ale i tak ta informacja mnie zmroziła...

‹‹ 1451 1452 1453 1454 1455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: