Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda a ja przeciwnie. Dosc czesto mam info wlaczone zeby wiedziec co sie dzieje i mam nadzieje ze nie zlapiemy nic
A co do tej dziewczyny to szkoda jej ale czytalam gdzies ze mama przyjechala z wloch do niej? To musi byc straszne... Wogole to co teraz się dzieje w szpitalach nie jest pocieszeniem dla dziewczyn majacych niedlugo rodzic. Mam nadzieje ze chociaz obsluga szpitala bardziej wyrozumiala jest dla rodzacych... -
Pewnie wirus miał swój udział w tej tragedii. Chociaż nie doliczyli tej dziewczyny do osób zmarłych z powodu koronawirusa, więc może i nie. Tak czy siak okropnie żal mi tego dzieciątka, serce się kroi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 21:32
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Dokładnie Malami aż się płakać chce jak się coś takiego słyszy 🥺
Na pewno ten wirus w jakimś stopniu pogorszył sytuacje a czy bez tego dziewczyna by zmarła pewnie nikt nie wie ale i tak to nie istotne 😞 maleństwo zostało bez mamy i serce mi pęka jak o tym myśle -
Kuba od tygodnia budzi się coraz wcześniej dziś od 5 już śpiewał więc chyba czas na jedną drzemke bo i popołudniu coraz trudniej go położyć. Mało tego mimo że wstał tak rano do tej pory biegał z bananem na ustach, a teraz zasnął z mężem w 10 min
Najgorsze jest to że dwie duże życiowe zmiany się zbiegły w jeden czas ale cóż.. Wieczornego cyca bardzo chętnie zamienił na nowszy model czyli butle i też ładnie z mężem zasnął, schody zaczynają się po 23wczoraj jeszcze byliśmy zbyt padnięci po całym tygodniu żeby z nim walczyć także chyba teraz póki co potestujemy parę dni jedna drzemke zobaczymy jak to wpłynie na sen nocny
-
My też że spacerów zrezygnowaliśmy póki pogoda taka niefajna, śniegu napadało!. zakupy 2x w tygodniu.
Mały śpi raz dziennie 2-2,5h i pasuje mi to... Po 19 jest padnięty.. przed 20juz śpi ☺️ ok 6 rano pobudka. Za to ja chodzę zasypiam ok 24, czasem pòźniej i to jest niefajne... Wieczorem spać mi się nie chce i codziennie sobie obiecuję położyć się wcześniej..
Amir fajnie że gładko poszło z tą butlą ☺️ i fajnie, że z mężem też potrafi zasnąć..
U nas niedaleko w Kaniowie też lekarka z mężem wróciła z Austrii i przyjmowała w gabinecie w przychodni.. bez kwarantanny, ma koronawirusa i też 62 domy w kwarantannie przymusowej... To już ktòrys przypadek w Polsce że to lekarze/pielęgniarki rozsiewają nie przestrzegając kwarantanny.. a rząd zaniża mocno statystyki śmiertelne nie badając ludzi pod tym kątem (żywych i martwych), wpisując przyczyny inne choć objawy wskazują na koronawirusa... A potem będą się chwalić skutecznością w leczeniu.. 😠Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 13:42
-
My na spacer chodzimy codziennie na 1 lub 2. Do piekarni co ok 2 dni mąż chodzi sam. A zakupy większe zamawiamy online (Tesco musiałam zamowic z wyprzedzeniem 3 tygodniowym) a po jakusx brakujące nagle rzeczy ja sama lub mąż tak ok 2 razy w tygodniu 🤔 najczęściej zabka lub biedronka. No i do mięsnego po mieso i wędlinę 1 raz w tygodniu i wtedy jakieś warzywka z placu przy okazji
-
U nas ostatnio mąż był w sklepie 6 dni temu. Narobił zakupów i siedzimy w domu wychodząc jedynie do własnego ogródka lub w wózku przed dom jak nie ma nikogo.
Dzisiaj mąż rozmawiał przez płot z sąsiadem, który okazało się jest na kwarantannie po powrocie z wakacji. Na szczęście byli kilka metrów od siebie, ale i tak ta informacja mnie zmroziła...