Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBumbum oby było dobrze!
My już po konsultacji. Pediatra podejrzewa, ze to wysypka w przebiegu infekcji wirusowej, ale mamy obserwować czy nie zaczną się robić pecherzyki bo wtedy wskazywałoby to na półpasiec. Póki co leki przeciwhistaminowe, wapno w syropie, neomycyna do oczu i obserwacja. Jakby nie zeszło to znów się umówić na konsultacje. Mam nadzieje, ze to pomoże bo wizja półpaśca mnie przeraża 😱
-
No z tymi lekarzami w Poz to tak jest, u nas hemoglobina 10.6 i powiedziała że już super i żeby żelaza nie brać..
Też chciałam badania zrobić ale samej mi się nie udało pobrać krwi a do punktu teraz też nie pójdziemy.. Póki co robimy żelazna przerwę zobaczę jak sobie da mały radę bez wspomaganiamalami.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBumbum z tego co pamietam to zaczal goraczkowac po podaniu syropu. Nie pamietam jaka temp dokladnie a ze dr mowila ze może uczulac to odstawilam i nast dnia sprobowalam i to samo bylo. Moj syn wczesniej na lekarstwa tez nie reagowal a duzo ich bral przez 1 r.ż. do tej pory nie daje mu nic z bluszczu chociaz moze warto zrobic prowokacje?
Ej_est dobrze ze udalo sie chociaz telefonicznie i oby zaczelo schodzic. Z FB nie korzystam ale tak alergia swedzi, malej jak cos wyskakuje to caly czas drapie. Chociaz widze ze juz jest z tym lepiej i rzeczy ktora ja wczesniej uczulaly teraz nie uczulaja.nie wiem czy wszystko ale mysle ze z tego wyrosnie
Malami teraz wiesz ze dobrze zrobilas podwajajac dawke, a moze na inne zelazo lepiej zareagujetrzymam kciuki
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Paulina9191 wrote:Malami to my właśnie mamy innifer i dawkę ta sama
Może u Maksia będzie ok, oby🙂. Tego ferrum mamy brać trochę więcej, jakieś 6mg/kg m.c. Dziś dostał pierwszy raz, zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2020, 20:17
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyMoja się chyba właśnie zaczyna przestawiać na jedna drzemkę. Pierwsza wypada coraz później i na druga najczęściej brakuje już czasu bo robi się śpiąca koło 18, a wtedy nie ma opcji na drzemkę bo na noc poszłaby spac o 22. Ale póki co to jeszcze dużo zależy od dnia. Czasem jest jedna drzemka, czasem dwie. Może jej się to niedługo unormuje.
Ale zaczęła w końcu chodzić sama. Do tej pory przemieszczała się przy wszystkim pchaczu, wózku dla lalek, trzymając się za rękę i widać było, ze umie sama, ale jakoś nie mogła się przełamać, a kilka dni temu się odważyła w końcu. Jaka ma radochę jak chodzi 😂😀symbolica, malami.91 lubią tę wiadomość