Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszłam dziś na wagę a tam 2 kg do przodu przez to siedzenie w domu 🙄. Eh, niech to się już skończy!
Upiekłam ciasteczka z ciecierzycy...pyszne 🙂. Ciekawe jak naczelny degustator oceni 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 16:08
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyMonika będzie dobrze, w końcu się przyzwyczai. Na teraz dużo sił dla was i oby szybko się przyzwyczail...
Ja też pare usłyszałam ale ładny chłopak ale to na dworzu, miała fioletowa kurtkę i szara czapkę ale ona jest tak delikatna że mnie dziwiło to ze ktos myslal inaczej :p siostrzeniec też taki mały chudy i do tego długie gęste włosy to każdy mówil ze dziewczynka... Pomylić się jest rzeczą ludzkaa propo płci moja cora łamie stereotypy bo bawi się samochodami a wózek z lala stoi
taka współczesna z niej kobitka
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalami.91 wrote:Weszłam dziś na wagę a tam 2 kg do przodu przez to siedzenie w domu 🙄. Eh, niech to się już skończy!
Upiekłam ciasteczka z ciecierzycy...pyszne 🙂. Ciekawe jak naczelny degustator oceni 😁.
Miałam to samo jak bylam w domu. Co chwile cos pieklam i waga stała w miejscu bo jednak na spacery wychodziłam. Poszłam do pracy w 2tyg schudłam 3kg 😁 mimo że mam pracę siedzącamalami.91 lubi tę wiadomość
-
Paulina, to zazdroszczę 🙂.
Ma któraś z Was kitchen helper? Sprawdza się? Rozważam zakup, bo gotowanie obiadu z Jasiem u nogi/na rękach mnie już męczy i może to cudo ułatwiłoby mi życie 🤔.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 20:07
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami znam ten ból ... łapie się nogi i jojczy żeby go wziąć na ręce i nie ma znaczenia ze tata może się z nim bawić w tym czasie 🤷♀️ Musi mnie nie widzieć czyli być z tata na gorze albo zabawa na balkonie albo smok Edzio oglądają 😊 dlatego zazwyczaj gotuje jak mały śpi albo mąż robi obiad 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 20:20
-
nick nieaktualnyU nas gotowanie tez tak wyglada, a już wogole jak chce to po pracy zrobić. Czasem się wręcz nie da więc obiady przygotowuje wieczorem tak żeby po pracy tylko dokończyć albo podgrzać. Wcześniej tez robiłam szybko jak mała spała... Kiedyś im to minie. Już raz, jakieś 3 lata temu, przez to przechodzilam
A dziś rano syn się że mną pozegnal "pa mamo. Miłego dnia i zebys była w pracy grzeczna" 😁
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:Zastanawiam się takze nad kitchen helperem, ale moja musi wszystkiego dotykac i boje się trochę że będzie się wychylać/wyciągać ręce.
To chyba nieuniknione 😉. Na pewno dziecko nie stoi tam nieruchomo, więc uważać tak czy siak trzeba 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Bardzo dziekuje Wam za slowa otuchy :* :* :*
Staram sie miec dla niego duzo wiecej cierpliwosci i czulosci. Jak przybiega szarpac za bluzke to od razu wymuslam jakas zabawe. Duzo miziam, przytulam i mowie cieplych slow.
Dzisiejsza noc lepsza. O 23 pobudka z krzykiem, placzem i godzina bujania. A druga o 3 juz spokojniejsza. Zrobilam mu kasze z owockiem z ulubionego deserku (jak dobrze ze wczoraj przyszlo zamowiemie z rosmanna). Usnal po 4 bez bujamia. Wlaczylam piosenki Pomelody i glaskalam po pleckach. I spi do tej poryNa piersi jszcze nigdy nigdy nie dospal do 8 :p.
Mam nadzieje ze nie zapeszam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 07:59
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Ruda widziałam w smyku 😊
Dla dziewczynek widzę ze są takie;
https://www.smyk.com/p/cool-club-klapki-dziewczece-rozowe-my-little-pony-rainbow-dash-iCFFF1S200LG159/i6552691
https://www.smyk.com/p/cool-club-klapki-dziewczece-turkusowe-fisher-price-iCFFF1S200LG158/i6552686
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 11:11
ruda90 lubi tę wiadomość