Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kakao dodaje do kaszki manny już od dłuższego czasu bo bardzo lubi manne z kakao i cynamonem. I od jakiegoś czasu robię kaszkę manne na mleku krowim ale nie daje dużych porcji i nie codziennie 😊
Malami ale super ze taka poprawa w tak krótkim czasie !!!!.. kurczę ja muszę sprawdzić poziom żelaza małemu ale nie chce iść na pobranie 🤔 muszę chyba do domu wykupić 🤷♀️ A robiłaś żelazo i ferrytyne? Czy tylko hemoglobina?
-
Paulina, u nas do przychodni wpuszczają po jednej osobie, także mieliśmy kontakt tylko z pielęgniarką, która pobierała krew i drugą, która otwierała nam drzwi. Do domu też nie wiadomo kto przyjedzie i z kim miał kontakt.
Żelazo też robiliśmy (miał ok.20,ma 100), ferrytyny tym razem nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 18:01
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyMalami czasem daje jej krowie jak mąż od swoich rodziców przywiezie bo oni mają krowe i karmią ja tak jak to kiedyś było czyli trawa albo siano. Nic sztucznego. Ale wtedy rozrabiam z wodą bo inaczej problem z wyproznieniem. Jak nie to mm
dla niej nie ma różnicy jakie. Ważne że jest mleko. A dziś sobie dzień zarloka zrobiliśmy. Dawno nie było gofrow wiec dzieci palaszowaly...
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Też dziś robiłam gofry 🙂.
Jasiowi włosy tak urosły, że normalnie kucyki by można wiązać. Mąż więc dziś chwycił za maszynkę i pierwsze strzyżenie za nami 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 19:53
artemida27, Lutyska lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:2 tygodnie stosowania ferrum i hemoglobina skoczyła z 9 na 11,3 🙂. Ale ulga 🙂.
Jasne, że tak dziewczyny, każda z nas wie co dla jej dziecka najlepsze🙂. Nikt tutaj nikomu nic nie narzuca i to jest fajne 🙂.
Ale super wyniki! Gratulacje
Fajnie ze w poradni tak to wygląda. Za jakis czas tez musze zrobic malej morfologie i zastanawialam sie jak do tego podejsc.
Monika gratulacjez odstawieniem tez bedzie dobrze, wszyscy trzymamy kciuki
Jaś ma więcej wlosow niz nasza Agatka
U nas slaabo z tym, jak jest ubrana neutralnie to kazdy mówi ze chlopak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 20:09
malami.91, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja też ma dlugie wlosy. Chciałam isc z nią do fryzjera żeby trochę wyrównać , żeby włosy się wzmocniły itp ale teraz wszystko pozamykane. Gumki i spinki sciaga. Najdłużej nosi opaskę z uszami kota... Syna obcinałam 2 razy przed roczkiem a teraz co miesiąc i też ma już długie i do tego gęste... Też się zastanawiałam czy kupić maszynkę żeby mu lżej było ale nigdy tego nie robiłam...
Malami Jasiu nie protestował? Dał się obciąć?
Orientujecie się jak jest z e recepta? Mam napisane PILNE. Czyli ile czasu mam na wykupienie? 7 czy 30dni? Biorę regularnie i jeszcze trochę mam ale ciężko się skontaktować z lekarzem a dziś mi się akurat udało i od razu receptę wystawilWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 20:23
-
Lutyska, trzymałam go na kolanach i oglądaliśmy i słuchaliśmy śpiewanki tv a mąż strzygł. Wcześniej pokazał mu tą maszynkę, włączył, żeby usłyszał dźwięk itd. Na początku się trochę kręcił, bo go łaskotało, ale później się zapatrzył na te śpiewanki i siedział spokojnie. Mąż ma wprawę, bo od lat strzyże się sam, więc poszło mu sprawnie. Zostawiłam sobie kosmyk na pamiątkę 🙂.
7 dni to chyba tylko recpta na antybiotyki jest ważna 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 20:49
Lutyska lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Paulina9191 wrote:Po prostu są tacy ładni 😏 co zrobić 😉
Dokładnie. Mi chyba też sie przytrafiło na fb strzelić gafe.
Pierwsza noc bez mleka masakra. Jak sie budzil to histeria. Na butelke reagowal jeszcze wiekszym krzykiem. Ostatecznie dalam mu o 2 w nocy manne z jogurtem lyzeczka. Przy lisku lakomczuszku z youtube. I pi kazdej pobudce maz bujal na rekach z godzine. Oj zeby dzis bylo lepiej. Wzielam luteine wiec nie ma odwrotu.