Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami straszne te raki są, oby z tego wyszła dziewczyna szybko.

Amir gratulacje ☺️

Ja polecam na kupy kaszę owsianą i jaglaną.. ja robię mix manna/owsianą/jaglane płatki ugotowane na wodzie (+ owoc np. tartę jabłko czy gruszka) bo bez manny to młody z 10kup 😉 dziennie robił dość luźnych.. musiałam też ograniczyć amarantus ekspandowany bo ma mega dużo błonnika więc też przez niego robił bardzo często... Te produkty polecam dla dzieci z zaparciami.🤗

Jacek mój mało pije wody, ale pije.... Nawet nie liczę bo część wypija a część wypluwa na dywan czy podłogę bo lubi pluć dla zabawy.. masakra.. biegam że ścierką i tłumaczę ale nie trafia to do niego i dalej pluje.. pozostaje odwrócić uwagę.. kupy za to są codziennie, bez wysiłku, 2-5 sztuk nawet.. 🤦🏽‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 00:26

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami, bardzo współczuje. Trzymam kciuki, żeby dziewczyna pokonala to cholerstwo.

Mowicie o piciu wody. Franek teraz pije mniej bo spodobala mu sie zabawa w wylewanie wody z ust. masakra. Wiec podaje mu bidon i zaraz zabieram bo caly mokry.W ogole straszny nygus sie zrobil.
    Edit. teraz zauwazylam, ze U Was Symbolica to samo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 08:06

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mój też miał taką fazę, że nabierał pełne usta wody i wypluwał. Przeszło mu jak przestałam na to zwracać uwagę.

Ale dziś zimowa aura u nas 🌨️🌨️🌨️.

Co do siostry to najgorsze, że to cholerstwo zaczęło dawać objawy dopiero w momencie jak urosło do wielkości dwóch pięści i pojawiły się przerzuty w węzłach chłonnych (3cie stadium z 4).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 09:55

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami życzę bardzo dużo siły twojej siostrze ciotecznej w tej okropnej walce !!! 💪

Moj tez tak miał ze napełniał buzie i wypluwał i tez nie zwracaliśmy na to uwagi i w sumie przeszło ale i tak nie może mieć pod reks bidonu bo zaczyna się bawić w wylewanie 🤷‍♀️

Słoneczko tsk ładnie dzisiaj swieci

961l20mmezoojidp.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala tez czasem wypluwa picie dla zabawy :)
    Kupiłam sobie wage kuchenna i waze Ali posiłki:D
    U nas dzis pochmurno moze wejdziemy tylko na taras :)

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, a po co ważysz? Jakąś konkretną ilość jej musisz dawać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 13:14

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mega zimno. Wrocilismy z podworka i Franek poszedl spac. I mnie spanie bierze.
    Chyba tez skorzystam. Ciagle mnie mdli i chce sie spac. Jutro rano wizyta. Trzymajcie kciuki. Umowilam doktora ktory nie pracuje w zadnym szpitalu i przyjmuje tylko ciezarne ale i tak strach. Ale kiedys trzeba potwierdzic czy ktos tam w srodku juz mieszka.

• baranosia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica Ty kiedyś kupowałaś jakieś kody do nadania paczki w paczkomacie. Jak to wygląda w praktyce?

Monika o ja przegapiłam Twoją informację o ciąży! Ogromne gratulacje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 14:45

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami nie tylko tak z ciekawości ile zjada jej waze :)

malami.91 lubi tę wiadomość

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baranosia, bardzo dziękuje. Jeszcze nie byłam u lekarza. Tylko 2 testy zrobione.
    Trafilismy z terminem. Ale teraz to nie ma co gdybac tylko trzeba uwazac podwojnie.

baranosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2020, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika może nie będzie łatwo ale trzymam kciuki żeby bylo dobrze ;)
    Moja też popija i wypluwa i to jest niezależnie czy reaguje czy nie. Jak nie reaguje to pół pokoju zalane a dziecko się świetnie bawi w wodzie.Kąpać też sie lubi więc pewnie zrobilaby sobie wannę z pokoju gdyby mogla

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myslicie ze mogę podac małej sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi?

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, a jakie masz obawy? Ja bym nie dała ze względu na cukier od którego póki co stronimy. No ale też zależy czy domowy czy kupny, co ma w składzie itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 17:58

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami zastanawiam sie czy galaretka moze uczulac😂

• bumbum Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są osoby uczulone na żelatynę, ale jeśli mała je wołowinę normalnie to nie musisz sie raczej obawiac :)

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, jeśli tylko o to chodzi no to odrobinę podaj na spróbowanie i zobaczysz.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry że dopiero teraz ale caly dzień internetu nie było i przed 20 nadajnik naprawili..

Ruda ja bym dała... ☺️

Barnosia z tymi kodami do paczkomatu to były dostępne do końca marca czyli do dzisiaj... I jest jedną aukcja ale już chyba już za późno..?
    https://allegro.pl/oferta/kod-paczkomat-inpost-gabaryt-a-nadanie-do-31-03-9119145091

Monika trzymamy kciuki za Was. U nas uciec niezależnie czy zwracam uwagę czy nie, czy to woda czy ślina której nie przelknie bo po co jak można babrać się w tym.. 😡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 21:31

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama bede robic to ciasto wiec znam skladniki jedynie tej galaretki sie obawiam ale tez przeczytałam sklad i nie ma tragedii wg mnie:)

malami.91 lubi tę wiadomość

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po wizycie. Jest serducho :)
    Dostalam luteine bo mam duza torbiel. Musze odstawic Franka bo luteina przechodzi do mleka. Juz sie boje ...

amir, malami.91, ej_est, baranosia lubią tę wiadomość

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, ja tez bym już dała. W ogole juz Franek je z nami normalnie tylko nie dosalamy potraw. I takie mniej zdrowe rzeczy jak no. tortilla z kurczakiem, golonka, czekolada dajemy my dziubnac odrobine. Nie jako posilek ale sprobowac.

‹‹ 1459 1460 1461 1462 1463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ