Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malami straszne te raki są, oby z tego wyszła dziewczyna szybko.
Amir gratulacje ☺️
Ja polecam na kupy kaszę owsianą i jaglaną.. ja robię mix manna/owsianą/jaglane płatki ugotowane na wodzie (+ owoc np. tartę jabłko czy gruszka) bo bez manny to młody z 10kup 😉 dziennie robił dość luźnych.. musiałam też ograniczyć amarantus ekspandowany bo ma mega dużo błonnika więc też przez niego robił bardzo często... Te produkty polecam dla dzieci z zaparciami.🤗
Jacek mój mało pije wody, ale pije.... Nawet nie liczę bo część wypija a część wypluwa na dywan czy podłogę bo lubi pluć dla zabawy.. masakra.. biegam że ścierką i tłumaczę ale nie trafia to do niego i dalej pluje.. pozostaje odwrócić uwagę.. kupy za to są codziennie, bez wysiłku, 2-5 sztuk nawet.. 🤦🏽♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 00:26
-
Malami, bardzo współczuje. Trzymam kciuki, żeby dziewczyna pokonala to cholerstwo.
Mowicie o piciu wody. Franek teraz pije mniej bo spodobala mu sie zabawa w wylewanie wody z ust. masakra. Wiec podaje mu bidon i zaraz zabieram bo caly mokry.W ogole straszny nygus sie zrobil.
Edit. teraz zauwazylam, ze U Was Symbolica to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 08:06
-
O mój też miał taką fazę, że nabierał pełne usta wody i wypluwał. Przeszło mu jak przestałam na to zwracać uwagę.
Ale dziś zimowa aura u nas 🌨️🌨️🌨️.
Co do siostry to najgorsze, że to cholerstwo zaczęło dawać objawy dopiero w momencie jak urosło do wielkości dwóch pięści i pojawiły się przerzuty w węzłach chłonnych (3cie stadium z 4).Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 09:55
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami życzę bardzo dużo siły twojej siostrze ciotecznej w tej okropnej walce !!! 💪
Moj tez tak miał ze napełniał buzie i wypluwał i tez nie zwracaliśmy na to uwagi i w sumie przeszło ale i tak nie może mieć pod reks bidonu bo zaczyna się bawić w wylewanie 🤷♀️
Słoneczko tsk ładnie dzisiaj swieci -
U nas mega zimno. Wrocilismy z podworka i Franek poszedl spac. I mnie spanie bierze.
Chyba tez skorzystam. Ciagle mnie mdli i chce sie spac. Jutro rano wizyta. Trzymajcie kciuki. Umowilam doktora ktory nie pracuje w zadnym szpitalu i przyjmuje tylko ciezarne ale i tak strach. Ale kiedys trzeba potwierdzic czy ktos tam w srodku juz mieszka. -
Symbolica Ty kiedyś kupowałaś jakieś kody do nadania paczki w paczkomacie. Jak to wygląda w praktyce?
Monika o ja przegapiłam Twoją informację o ciąży! Ogromne gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 14:45
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika może nie będzie łatwo ale trzymam kciuki żeby bylo dobrze
Moja też popija i wypluwa i to jest niezależnie czy reaguje czy nie. Jak nie reaguje to pół pokoju zalane a dziecko się świetnie bawi w wodzie.Kąpać też sie lubi więc pewnie zrobilaby sobie wannę z pokoju gdyby mogla -
Sorry że dopiero teraz ale caly dzień internetu nie było i przed 20 nadajnik naprawili..
Ruda ja bym dała... ☺️
Barnosia z tymi kodami do paczkomatu to były dostępne do końca marca czyli do dzisiaj... I jest jedną aukcja ale już chyba już za późno..?
https://allegro.pl/oferta/kod-paczkomat-inpost-gabaryt-a-nadanie-do-31-03-9119145091
Monika trzymamy kciuki za Was. U nas uciec niezależnie czy zwracam uwagę czy nie, czy to woda czy ślina której nie przelknie bo po co jak można babrać się w tym.. 😡Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 21:31
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość