Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Córka Kasi Kowalskiej leży zaintubowana w Anglii - dziś dostała telefon w tej sprawie... Straszne, taka młoda dziewczyna... We Francji zmarła zdrowa 16-latka.. dwa testy negatywne i dopiero trzeci test jak była już w złym stanie wyszedł pozytywny.. masakra. Jak nie musicie wyjść siedźcie w domu..
-
nick nieaktualnyNajlepiej jakby było zimno wtedy ludzie by tak nie wychodzili z domów. My codziennie spacerujemy w tym samym lesie i w chłodne dni nie ma w nim nikogo, ale dziś był tłum. Ludzie spacerowali, biegali, jeździli na rowerach. Musieliśmy zawracać i uciekać do domu bo nie było szans na uniknięcie ludzi 🤷♀️
Widzę, ze następne kilka dni ma być raczej chłodne więc może będzie lepiej. -
Oj momentami sobie myślę, że z chęcią bym wróciła do pracy. Szczególnie ostatnio, bo Jaś ma jakieś ciężkie dni. Wkurza się, sam nie wie czego chce, no bywa nie do zniesienia. Nie wiem czy to dziąsła dokuczają (ma opuchnięte, ale np. apetyt mu dopisuje) czy nuda czy skok czy co.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 10:48
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyNo i mamy ochłodzenie. A wczoraj tak fajnie ciepło było... Mąż wyłączył podłogowe ogrzewanie pare dni temu bo było za cieplo a dziś zimno to ubrałam małej kapcie i na początku nie wiedziała jak iść mimo że po podwórku normalnie w butach chodzi
Ja chodzę normalnie do pracy i szczerze to się cieszę. Mogę trochę odpocząć od dzieci i zająć się czymś innym niż domem. Zdalnie w domu niewiele bym zrobila bo jak włączam kompa dzieci są od razu u mnie na kolanach. Odkąd wróciłam do pracy czyli przez 2tyg. schudłam 3kg. W domu tylko kombinowalam co do jedzenia zrobić. Haha 😋 -
nick nieaktualnyDziewczyny co na pleśniawki?
Właśnie zauważyłam, ze mała ma cała buźkę w plesniawkach. Masakra 😱 to na pewno po sterydach wziewnych, ale to jej pierwszy raz i nie mam pojęcia czym to leczyć 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 12:08
-
bumbum wrote:No przy mojej małej też nie da się kompa używać. Zamierzam się zamknąć w osobnym pokoju. Mąż tak pracuje cały czas, więc i ja będę musiała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 19:16