X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • artemida27 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.wesolebuciki.pl/obuwie-profilaktyczne/1668-bartek-p%C3%B3%C5%82buty-profilaktyczne-11733-v02-mini-first-steps-trzewiki-dla-dziewczynek-r%C3%B3%C5%BC.html#/562-rozmiar-18

My kupiliśmy w tym sklepie ale nie ma darmowych zwrotów..
    Naszego rozmiaru juz tez nie ma.

bl9cdf9hojouibxw.png

p19u3e3kecvrs0g3.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Artemida, ale słodkie 🙂.

My zaliczyliśmy spacer po balkonie. Lepszy rydz niż nic 🙂.

Paulaa25 lubi tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze poczekam na kupno bucików, moja jeszcze nie chodzi :)

Dziewczyny, co dajecie jako przekąski? Moja uwielbia awokado, ale chcialabym rozne rzeczy dawac :) co polecacie oprocz owocow i jogurtow?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 13:21

• symbolica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też jeszcze nie chodzi - jaka to oszczędność 🤪

Mój na przekąski dostaje wafle ryżowe z brązowego ryżu (zielona wersja z Biedry bez dodatków), naturalne prażone wafle ziemniaczane z czarnuszką, rodzynki, żurawinę, paluszki junior (kilka sztuk ściągnięciu ewentualnej soli) .. wszystkiego dostaje w niewielkich ilościach żeby nie było.. rzadko dostaje też chrupki, bo lepią się do zębów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 14:12

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czesto daje tez suszone morele albo suszone sliwki.
    Symbolica, a synek radzi sobie z rodzynkami? Do tej pory sie obawialam ze wzgledu na rozmiar, bo chyba nie odgryza tylko je w calosci?

• symbolica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikaaa dobrze sobie radzi. Dostaje na raz jedną sztukę do paszczęki i widzę że mieli nią/chyba gryzie, potem otwiera dziubek bo następne... W jakim stanie są kiedy już ją połyka to nie wiem. 😉
    Suszonych moreli jeszcze nie próbował, trzeba wypróbować..

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje jakiś świeży owoc lub tubke, kilka herbatników bio Ania, albo wyjada mi ziemniaki z talerza.

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda bardzo ładne buciki 😊

Mi się podobają np

https://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-clarks-ath-flux-t-261498647-olive-camo.html

https://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-puma-fun-racer-ac-inf-192972-03-bright-cobalt-high-risk-red.html

https://www.adidas.pl/rapidaflex-mickey-shoes/EF9730.html?forceSelSize=20

Tylko kurczę te adidasa bez promocji 😞

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje tubke owocowa lub owoc z jogurtem, robię sama jogurt z bananem i np kiwi lub sam jogurt naturalny, albo jogurt z musli z hippa, banan do raczki, czasem batonik owocowy Hipp lub lidla albo kromeczki chleba z masełkiem

961l20mmezoojidp.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina te adidasa najfajniejsze:) szkoda ze nie ma na nie promocji:/

• Paulaa25 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje wafelki ryżowe z hippa jagodowe mała uwielbia,tubkę, kanapkę lub placuszki jej smaże.Uwielbia też borówki ale potem są w kupie w kawałkach wiec nie wiem może nie powinna ich jesc?

klz99vvj0gp9lsbd.png
  • Paulaa25 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami.91 wrote:
    Artemida, ale słodkie 🙂.

My zaliczyliśmy spacer po balkonie. Lepszy rydz niż nic 🙂.

Czyli też mieszkacie w bloku?
    My dzis też mieliśmy zaliczyć baljon tatuś nam wysprzątał ale za zimno dziś u nas moze nie tyle zimno co wiatr.
    Jutro ma być cieplej wiec bd wycieczka na balkon :)

klz99vvj0gp9lsbd.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś w ogródku posiedzieliśmy 13*C.. córa z tatą pograła speedmingtona, a Jacek miał radochę ich obserwować.. ma być po niedzieli ponoć 18*C.. będą ludzie łazić, ale kary mają być dotkliwe jeśli bez celu, tak, że ja też przestanę na spacerki wychodzić skoro do lasu nawet nie wolno.

da8300b52b.png
  • artemida27 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatnio hitem sa suche płatki kukurydziane. Uwielbia je.
    A tak to borowki, banany, jablka( fajnie juz sobie z nim radzi) jogurty kokosowe z lidla, czesto pieke jej jakies ciasteczka, babeczki czy placki. Ostatecznie kawalek chleba.

Agatka tak polubila balkon ze codziennie, bez wzgladu na pogode, na chwilę musi tam pójść.

Czy Wasze maluchy tez tak maja ze wszystko musi byc osobno? Kanapka; wedlina, chleb, warzywa- wszystko lezy na tacy oddzielnie, jak ma razem to nie tknie. Makaron suchy, nalesniki bez dodatków, zadnych sosów, past, kremów no nic nie akceptuje. Domową pizze jej zrobiłam to jak zobaczyla ze jest sos pomidorowy to nawet do reki nie chciala wziąść.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 20:20

bl9cdf9hojouibxw.png

p19u3e3kecvrs0g3.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś szalelismy na tarasie :) dobrze ze go mamy mieszkajac w bloku :)

Arremida nie zauważyłam żeby Ala miala podobnie raczej jej to obojętne:)

Wszystko nam sie ostatnio psuje dzis padlo na odkurzacz...:( dlugo szwankowal ale dzialal a dziś zero reakcji

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, tak, w bloku, ale niebawem się przeprowadzamy do domku z ogródkiem 🙂. Jutro jedziemy tam spędzić dzień, już się cieszę 🙂. Tymi borówkami się nie przejmuj, to jest normalne 🙂.

Artemida, mój raczej może mieć razem wszystko, naleśniki bardzo lubi z twarożkiem bananowym, ale np. jak zobaczy w kuchni goły makaron a ja mu potem dam z sosem to go nie tknie, tylko będzie się ciągnął do tego gołego.

U nas przekąski to ciasteczka, babeczki, parówka, kawałek sera, owoc, warzywo. Co akurat mam to daję 🙂.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 21:05

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Artemida moja też lubi płatki kukurydziane i tylko suche wchodzą w grę ;) ogólnie to ładnie je kanapki z wędlina więc u nas je zmieszane ale niektóre dzieci tak mają że musi być wszystko osobno potem to przechodzi
    Z przekąsek tubki, jogurty i niektóre owoce, paluszki juniorki. Jak coś upieke to też zjada, ale ostatnio to się mało kiedy zdarza ;) i też wszystko je w małych ilościach...
    Ja dziś byłam nad jeziorem na spacerze i się tak zastanawiam czy u nas na wsi też będą kontrolować? Jednak chyba będę ograniczać spacery do podwórka bo o dziwo ludzi dziś spotkałam i to niekoniecznie mieszkańcow naszej wioski. Ominęłam ich jak najdalej było to możliwe ale bez sensu że ludzie przyjeżdżają żeby iść na spacer. Nie będę ryzykować. Mam podwórko.
    Ale rozłożyliśmy dziś trampolinę i mała jest zachwycona. Nie chciała zejść :p

Malami parówkę zimna dajesz czy gotujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 22:58

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franek tez chetnie je zmieszane rzeczy.

Uwaga! 4 dzien odstawienia i spal od 21 do 5 bez zadnej pobudki. Zjadl kasze i przytulil sie do poduszki i dalej spi. Zbawiennie na niego to podzialalo. Czasem przykro jak szarpie za bluzke ale duzo czulosci i dajemy rade :)

Lutyska, juz kirzystacie z trampoliny? Moja mama chce kupic na dzien dziecka i sie zastanawialam czy nie za wczesnie?
    Za to ja zamowilam zjezdzalnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 06:50

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super !
    Ja porowki tylko ugotowane daje zazwyczaj ba kolacje :)

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska, podgrzewam w wodzie, ale nie zagotowuję🙂.

Monika, świetnie 🙂.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 07:40

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
‹‹ 1465 1466 1467 1468 1469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ