Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
https://www.wesolebuciki.pl/obuwie-profilaktyczne/1668-bartek-p%C3%B3%C5%82buty-profilaktyczne-11733-v02-mini-first-steps-trzewiki-dla-dziewczynek-r%C3%B3%C5%BC.html#/562-rozmiar-18
My kupiliśmy w tym sklepie ale nie ma darmowych zwrotów..
Naszego rozmiaru juz tez nie ma. -
Ja jeszcze poczekam na kupno bucików, moja jeszcze nie chodzi
Dziewczyny, co dajecie jako przekąski? Moja uwielbia awokado, ale chcialabym rozne rzeczy dawacco polecacie oprocz owocow i jogurtow?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 13:21
-
Mój też jeszcze nie chodzi - jaka to oszczędność 🤪
Mój na przekąski dostaje wafle ryżowe z brązowego ryżu (zielona wersja z Biedry bez dodatków), naturalne prażone wafle ziemniaczane z czarnuszką, rodzynki, żurawinę, paluszki junior (kilka sztuk ściągnięciu ewentualnej soli) .. wszystkiego dostaje w niewielkich ilościach żeby nie było.. rzadko dostaje też chrupki, bo lepią się do zębów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 14:12
-
Monikaaa dobrze sobie radzi. Dostaje na raz jedną sztukę do paszczęki i widzę że mieli nią/chyba gryzie, potem otwiera dziubek bo następne... W jakim stanie są kiedy już ją połyka to nie wiem. 😉
Suszonych moreli jeszcze nie próbował, trzeba wypróbować.. -
Ruda bardzo ładne buciki 😊
Mi się podobają np
https://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-clarks-ath-flux-t-261498647-olive-camo.html
https://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-puma-fun-racer-ac-inf-192972-03-bright-cobalt-high-risk-red.html
https://www.adidas.pl/rapidaflex-mickey-shoes/EF9730.html?forceSelSize=20
Tylko kurczę te adidasa bez promocji 😞 -
malami.91 wrote:Artemida, ale słodkie 🙂.
My zaliczyliśmy spacer po balkonie. Lepszy rydz niż nic 🙂.
Czyli też mieszkacie w bloku?
My dzis też mieliśmy zaliczyć baljon tatuś nam wysprzątał ale za zimno dziś u nas moze nie tyle zimno co wiatr.
Jutro ma być cieplej wiec bd wycieczka na balkon -
My dziś w ogródku posiedzieliśmy 13*C.. córa z tatą pograła speedmingtona, a Jacek miał radochę ich obserwować.. ma być po niedzieli ponoć 18*C.. będą ludzie łazić, ale kary mają być dotkliwe jeśli bez celu, tak, że ja też przestanę na spacerki wychodzić skoro do lasu nawet nie wolno.
-
U nas ostatnio hitem sa suche płatki kukurydziane. Uwielbia je.
A tak to borowki, banany, jablka( fajnie juz sobie z nim radzi) jogurty kokosowe z lidla, czesto pieke jej jakies ciasteczka, babeczki czy placki. Ostatecznie kawalek chleba.
Agatka tak polubila balkon ze codziennie, bez wzgladu na pogode, na chwilę musi tam pójść.
Czy Wasze maluchy tez tak maja ze wszystko musi byc osobno? Kanapka; wedlina, chleb, warzywa- wszystko lezy na tacy oddzielnie, jak ma razem to nie tknie. Makaron suchy, nalesniki bez dodatków, zadnych sosów, past, kremów no nic nie akceptuje. Domową pizze jej zrobiłam to jak zobaczyla ze jest sos pomidorowy to nawet do reki nie chciala wziąść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 20:20
-
My dziś szalelismy na tarasie
dobrze ze go mamy mieszkajac w bloku
Arremida nie zauważyłam żeby Ala miala podobnie raczej jej to obojętne:)
Wszystko nam sie ostatnio psuje dzis padlo na odkurzacz...dlugo szwankowal ale dzialal a dziś zero reakcji
-
Paula, tak, w bloku, ale niebawem się przeprowadzamy do domku z ogródkiem 🙂. Jutro jedziemy tam spędzić dzień, już się cieszę 🙂. Tymi borówkami się nie przejmuj, to jest normalne 🙂.
Artemida, mój raczej może mieć razem wszystko, naleśniki bardzo lubi z twarożkiem bananowym, ale np. jak zobaczy w kuchni goły makaron a ja mu potem dam z sosem to go nie tknie, tylko będzie się ciągnął do tego gołego.
U nas przekąski to ciasteczka, babeczki, parówka, kawałek sera, owoc, warzywo. Co akurat mam to daję 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 21:05
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyArtemida moja też lubi płatki kukurydziane i tylko suche wchodzą w grę
ogólnie to ładnie je kanapki z wędlina więc u nas je zmieszane ale niektóre dzieci tak mają że musi być wszystko osobno potem to przechodzi
Z przekąsek tubki, jogurty i niektóre owoce, paluszki juniorki. Jak coś upieke to też zjada, ale ostatnio to się mało kiedy zdarzai też wszystko je w małych ilościach...
Ja dziś byłam nad jeziorem na spacerze i się tak zastanawiam czy u nas na wsi też będą kontrolować? Jednak chyba będę ograniczać spacery do podwórka bo o dziwo ludzi dziś spotkałam i to niekoniecznie mieszkańcow naszej wioski. Ominęłam ich jak najdalej było to możliwe ale bez sensu że ludzie przyjeżdżają żeby iść na spacer. Nie będę ryzykować. Mam podwórko.
Ale rozłożyliśmy dziś trampolinę i mała jest zachwycona. Nie chciała zejść :p
Malami parówkę zimna dajesz czy gotujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 22:58
-
Franek tez chetnie je zmieszane rzeczy.
Uwaga! 4 dzien odstawienia i spal od 21 do 5 bez zadnej pobudki. Zjadl kasze i przytulil sie do poduszki i dalej spi. Zbawiennie na niego to podzialalo. Czasem przykro jak szarpie za bluzke ale duzo czulosci i dajemy rade
Lutyska, juz kirzystacie z trampoliny? Moja mama chce kupic na dzien dziecka i sie zastanawialam czy nie za wczesnie?
Za to ja zamowilam zjezdzalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 06:50