Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój przepada za dziećmi, ale ma też permanentną mamozę. Ciekawe jak to będzie, zaczynamy od września. Ostatnio został z dwiema babciami na 1,5h i nie było wesoło jak się zorientował, że rodziców nie ma😂. Może między dziećmi będzie dobrze.
Niczego się jednak nie boję tak jak chorób, no ale tego się chyba nie da uniknąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2020, 16:26
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja myślałam żeby Małej dawać mleko moje do żłobka, ale Panie odradziły. Niby gdybym się uparła, to mam prawo dać i są zobowiązani dać dziecku. Ale tez myślałam żeby powoli konczyc kpi. Obecnie pije mleko tylko na noc i w nocy a w weekendy tez w dzień do drzemki (ma jedna ok 12). Nie wiem ile dam radę jeszcze, zamrożone mam 19 l, chciałabym żeby chociaż do października była na jednej porcji mojego mleka w razie choroby czy przeziębienia.
Aaa... No i po 1 tyg w żłobku spadła z wagi. Z 12,88 kg na 12,55 kg. Nie wiem już sama czy ona tak biega w tym żłobku, ze spała więcej kcal, czy mało tam je, czy to właśnie przez to ze nie poje tam mleka i ma jedna porcje mniej dziennie... trochę mnie to martwi. -
U nas też waga stoi praktycznie w miejscu od jakiegoś czasu. No ale jest zdrowy, przeważnie ładnie je, więc luzik.
Dziś zaczęliśmy dzień o 5:15. Jaś teraz odsypia a ja się raczę kawą 😁. Chyba muszę wybrać w końcu czy wolę wolne wieczory czy wczesne pobudki. Generalnie nie przepada za spaniem to moje dziecko.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
To mój dzisiaj pobudka już 6.15 bo poszedł spać wczesniej po 20 gdyż zrezygnował wczoraj z drugiej drzemki po tym jak pierwsza trwała 3,5godz 😱😱
Mój wazy 9,9kg czyli przybrał 0,5kg w półtora miesiąca wiec ładnie patrząc na to ile innych pokarmów je i jak bardzo aktywny jest 😊 a może wazy już 10 bo ważyłam go z tydzień temu 😜