Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
I oby jak najdłużej 😊
Kupiłam wczoraj małemu taki wiatrak do baniek mydlanych ale mu się spodobało 😊 i jeszcze kupiłam 2 kolorowanki i schowam narazie bo zbieram fanty na droge na morze 😊
Aaa i dzisiaj konczymy 17 miesięcy czyli za miesiąc półtora roku 🤭🤭😭 mój maluszek rośnie ....
Od niedawna Maksiu łapie mnie za rękę i ciągnie żebym poszła gdzieś z nim. Dzisiaj rano byłam w łazience, chwile bawił w łazience potem poszedł bawić się do pokoju a potem przyszedł złapał mnie za rękę i wyciągnął za rękę żebym przyszła do niego 🤷♀️😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 11:32
-
Cisza wyborcza chyba też na forum jest, podczytuję, ale jak nie mam o czym pisać to nie piszę 😘
Młodemu w maju schowałam w maju część zabawek i wczoraj dopiero zrobiłam podmianę i nie mam dziecka, tak się dobrze bawi starymi-nowymi zabawkami ☺️ w środę ( lub wtorek jesli przełożą) szczepię bo 2/07 mi nie zaszczepili bo coś im się nie zgrało i źle mnie poinformowano więc małego na darmo do przychodni ciągnęłam. Nie wiem czy mi dwiema zaszczepią, chciałabym (ospa + meningokoki B ) bo to już ostatnie dawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 12:14
-
Mam pytanie jak długo myjecie maluchom zęby? Ja przejadę raz dwa i koniec mały wypycha odwraca się ... ostatnio jak idą 3 i 4 to już w ogóle dramat ciezko trafić na zęby tak wypycha językiem a najpierw ucieka 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 13:02
-
Ja myję małemu na leżąco - 10s dòł i 10s gòrę bo też nie lubi mycia zębòw i się denerwuje jeśli dłużej bym chciała. W zęby zawsze trafiam ☺️
Gratki Paulina! 17miesięcy wybije mojemu małemu za 8dni (choć tak naprawdę to powinien być koniec miesiąca), do pòltora roku już nie daleko... Jak pomyślę ile młoda już umiała w tym wieku.. każde dziecko inne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 14:08
-
U nas 1,5 roku już za 12dni🙂. Mój mały jest już taki dorosły😁 - pojechał dziś z tatą na wybory a potem do babci. Siedzę sama w domu i nie wiem co ze sobą zrobić 😁. Dziwne uczucie...i ta cisza 🙄.
Ogólnie u nas ostatnio dość spokojnie. Idą co prawda trójki (dwie już są), ale humorek dopisuje🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
U nas z myciem zębów podobnie chyba trojki zaczynają rosnąć bo czasami to aż się dotknąć do dziąseł nie daje.
Jak usypiacie dzieci na drzemke? Bo mój mąż dziś mi zrobił awanturę ze juz Kuba potrafił na łóżku się położyć i zasnąć sam a od jakiegoś czasu usypia tylko w wózku.. I oczywiście że go przezwyczaila z babcią i niedługo będzie w nocy chciał wózkiem jeździć.. Myślę że przesadza aby mi tylko ciśnienie przy wolnej niedzieli podnosi..
A i temat kupkowy był u nas też coś od jakiego tygodnia się dzieje raz rzadsze te kupy czasami śluzu trochę więcej a też nic nowego niby nie jadł nie wiem o co kaman..