Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, dzieki. Ja tez plukam 3 razy dziennie. Do tej pory woda z woda utleniona, dzis z sola. Czyli nie tylko mnie to dopadlo. A Laryngolog mnie olala. Nie zadzwonila. W sumie nikt nie stwierdzil ze to kamienie. Ale chyba to musi byc to.
Franek po odrze nie mial goraczki. Na ospe nie szczepiony. -
Czy może któraś z Was zauważyła jakiś regres snu? Od 3-4 dni mino stałych por wstawania i drzemki (1 w ciągu dnia) mam straszny problem z ululaniem Małej. Np dziś wstała o 7, na drzemkę zaczęłam nanosić o 11.30 zasnęła 12.15. Spała do 14.00 , o 20.30 kąpiel i od 21.00 do teraz nie chce zasnąć... niby przysypia a potem nagle oczy jak 5 zł i tyle... ręce mi odpadają, żyć się odechciewa...
-
Papatka, u nas na razie (i oby tak dalej) spanie bez zmian.
Jak czworli wychodzily to budzil sie po 10 min po zasnieciu i nie mogl sam usnac. Po paracetamolu dosypial normalnie.
My ruszylismy 15 min temu. Franek juz spi Moze beda dwie drzemki? Byloby milo
Zapowiadaja sie deszczowe wakacje. Ale to nic. Poszukamy atrakcji pod dachem. W Trojmiescie powinno byc co robicWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 09:42
-
U nas sen raczej bez zmian
Monika przypomnij gdzie jedziecie dokładnie? My sianozety i słoneczko cieplutko dzisiaj 😊 jutro tylko zapowiadają deszczowy dzień a potem znów ładnie, wczoraj tez było cieplutko i słonecznie i oczywiście spokojnej podróży 😊 -
My ostatnio śpimy do 8😁. Niestety noce ciągle z milionem pobudek, jakoś tak niespokojnie śpi, wierci się, wisi na cycu. Zasypia szybko i na drzemkę i wieczorem.
Monika, szerokiej drogi i udanego pobytu🙂.
Paulina, fajnie, że u Was słonecznie. W Łodzi szaro, buro, ponuro, zimno, deszczowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 12:44
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
U nas też spanie w porządku, dzisiaj jedna pobudka o 5, a wstała przed 8. To zasługa, że na razie koniec ząbkowania. Też mamy 16 zębów i zapowiada się przerwa.
Mała była dzisiaj pierwszy raz na 7h, nie za ciekawie, zjadła tylko trochę śniadania, spala 20 min i sporo płakała. Eh mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. -
Chyba macie racje ze to któraś 4. Dziś apogeum po powrocie ze żłobka. I temperatura się pojawiło (kaszlu kataru brak). Dentonix trochę pomógł ale nurofen lepiej.
Czy tylko moje dziecko pluje nurofenem? ( mam smak truskawkowy)?
Staram się nie dawać przeciwbólowych bo potem jest brzydka kupa a w żłobku mogą nie zauważyć i odparzenie gotowe , eh