Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Spròbuj Bumbum na YT "tutitu" lub teletubisie.. może akurat się spodoba.Mojemu to się z kanału minimini Marta podoba, strażak Sam i Bob budowniczy.
Wero uwielbiała klub przyjaciòł Myszki Micky i świnkę peppę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2020, 17:04
-
U nas tv rzadko bo po sniadaniu idziemy na podworko i wracamy wieczorem. Jak juz cos leci to Psi patrol potrafi ogladac tak z 15min. Dostal od babci pieska ktory gra ta melodie z poczatku bakjki i go uwielba. Tanczy z nim I chy a poznaje ze to ten sam? Bo go wtedy bierze.
Czasem jak zobaczy telefon to wymusza piosenki. Albo wola "lis lis" tj. lisek lakomczuszek albo "mam mam, lwe lwe" tj. jestem silny jak lew albo "hahaha" tj. jada jada misie.
Przez ostatnie 2 tyg udaje nam sie zmieniac pieluche na zagadywanie tj. Ja pytam jaka jest pielucha "beee" a ta nowa jaka jest? "czysta". Ekscytuje sie ze umie nowe slowa. Bo tez byly awantury przy myciu. Zwlaszcza ze musze go brac pod prysznic bo po ciezko mi domyc wacikiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2020, 19:15
-
Bumbum mój tez tak robi 😄 czasem tak mnie to wkurza, bierze mi rękę i kaze przełączyć lub wola jeśli jestem dalej. Czasami jest to rzadko a czasami co chwile i tak szukam co akurat chce oglądać 😏 ma jakieś ulubione teledyski pewniaki ale one pewnego dnia tez trafiają na listę do przełączenia 😁 Słuchamy np edzia ...coraz więcej przełączam z nich , śpiewniki śpiewające brzdące i takie angielskie z bardzo ładnymi teledyskam lolokids (piszczał z radości np przy piosence sleepieng bunnies)
-
U mnie bajki leciały dużo bardzo podczas choroby. Przy jedzeniu tez.
Przez ta chorobę i lody w ogóle nie mogę wrócić z Zofia do ładu z jedzeniem... odrzuciła mi kaszki i zupki. Zrobiłam pulpety tez nie. Ręce mi opadają.
Zostaje w domu jeszcze tydzień, dziąsła napuchniete nadal.
Aaa... i nie wiem o co chodzi, ale oprócz jedzenia to podczas choroby odrzuciła butelkę- teraz pije z piersi... trochę późno zaczęła 🙈... nie mówiąc o 18 l zamrożonego mojego mleka w lodowce... nie wiem co z tym, czy się przekona do butli, czy ja uczyć czy co robić- szkoda mi mrożonek...
przez cała chorobę była noszona w tuli, a teraz? Jak chce spać to idzie to wózka i wystarczy powozić i śpi...
nie poznaje własnego dziecka, nienadazam za nią... i nie wiem jaki związek miała choroba z ww zmianami. -
Amir różnie bywa.. czasami w foteliku je a czasem się kręci koło mnie kiedy pierwsze śniadanie je ze mną.
Papapatka to nieźle Zosia zaskoczyła z tym cycowaniem. 🤭 Zobaczyła, że samo się nie odciągnie więc postanowiła działać...
Oby szybko zaczęła normalnie jeść.
Dziś byliśmy zrobić badanie na alergie pokarmowe z krwi.. w środę- czwartek powinnam mieć wyniki. Niestety nadal nie wiem po czym go wysypuje. Zrobiłam przy tym pobraniu od razu morfologię..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 10:11
-
Ala ogląda bajki najczęściej podczas jedzenia 🙈
Najbardziej lubi świnkę Pepe i pszczółkę Maję aaa i BIng też lubi
My już w domu wróciliśmy wcześniej bo u mojej mamy w pracy wykryto przypadek Covid 19 dla bezpieczeństwa wróciliśmy dzień wcześniej... -
Uuu Ruda no to się nie dziwię, że wròciliscie.. mama pewnie na kwarantannie?
Kurczę mam nadzieję, że coś z tych badań wyniknie bo dawno te kasy nie poszło ( nie licząc zakupu szczepionek). Jacek chodzi i gada non stop od wczoraj uła uła ała ała uła uła .. nic go nie boli oczywiście. 🤪
-
Dziewczyny, moja dzisiaj była jedynym dzieckiem z grupy żłobkowej (9 osobowej). Cała reszta chora, więc miała ekskluzywna opiekę dwóch pań. No i ładnie spala, ładnie zjadła. Pani powiedziała, że ona nie lubi tego hałasu po prostu...
malami.91, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość
-
Mam morfologię i jest najlepsza od wszystkich poprzednich.. tzn hemoglobina 12,7 gdzie norma gòrna to 13. 😁 A nie daję żelaza, za to dużo mięcha i żòltka ( na ktòre może mieć uczulenie). Ostatnio na początku lipca miał 11,7. Trochę limfocyty ma zawyżone procentowo (a liczbowo ok), a neutrofile % obniżone. Cała reszta super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 22:19
malami.91, Moniiiikaaaa, ruda90 lubią tę wiadomość