Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda, może u kogoś leży bezużyteczny taki sam? Może dodajcie ogłoszenie na jakiejś grupie lokalnej?
U nas na szczęście faza na kota minęła. Nie dosyć że był karmiony to jeszcze noszony wszędzie, masakra. Teraz mamy spokój. Już nie mogłam patrzeć na niego, co chwilę go prałam. Mogłam to zrobić wieczorem, bo w nocy jakoś cudem go nie potrzebował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2020, 08:07
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Dziewczyny, mega polecam puzzle edukacyjne z literkami i cyferkami, takie drewniane do wkładania. Mała już umie wszystkie wkładać, a do tego rozpoznaje i wymawia H, M, N, A, W. Wszyscy są pod wrażeniem a ona po prostu uwielbia się tym bawić i dlatego tak się szybko uczy
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Potwierdzam, literki są super. Jaś też bardzo lubi i już sporo zna.
U nas ciągle kredki są na topie. Dużo rysujemy, już któryś z kolei zeszyt kupiłam. Dzięki temu mały fajnie ogarnął kolory, większość zna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2020, 09:45
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyBumbum potwierdzam że literki są świetne. Syn w wieku 2lat znał cały alfabet na zasadzie skojarzenia, A Adi, b babcia, c ciocia itd córka póki co tylko rozrzuca je 😉 obecnie syn ćwiczy dodawanie a ma 4,5 lat. Fajne są też książki/karty z mazakiem zmywalnym.
Malami my tez kolory na kredkach ćwiczymy 😉 tylko córa małomówna wiec jedynie pokazywanie 😉 liczę na to że w końcu ruszy z mowa 😄 -
nick nieaktualnyMalami to moja tak samo. Aczkolwiek liczę że jak się oslucha to w końcu zacznie więcej mówić 😉
Bumbum moja dopiero niedawno zaczęła tata mówić a wcześniej tak jak u was mówiła "mama" Do taty i do mnie. Jak się pytałam gdzie jest tata to pokazywała prawidłowo 😉 ale za to teraz jak widzi tate to zaraz biegnie. Córeczka tatusia się ostatnio zrobiła. Chociaż jak źle to dalej tylko mama... -
Ruda a jak wygląda? to prozgladamy się... Wklej tutaj link albo na fejsie fotę. Może ktòraś z nas ma i nie potrzebuje..
Mòj od bardzo dawna tata, mama, papa, a od wczoraj dopiero "ko ko ko" (wie, że kura tak robi) i mąka ( ale nie wie co to jest) 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2020, 14:36
-
Mój mówi "tata". Wczoraj mąż wraca z pracy i pyta co tam dobrego na obiad a Jasio mówi "beble" (knedle 😉). Bardzo dużo powtarza ale czasem tak to brzmi, że osoby postronne by nie zrozumiały.
Lutyska, symbolica, artemida27 lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
U mas tez juz duuuuzo slow. Nie jestem w stanie zliczyc. Nie wymwawia litery "k". Dlatego zaba robi "tum tum". Kolegi syn dlugo mowil na niego "jaja".
Tez slyszalam dobre opinie o naklejlach melissa and doug. Juz jakis czas sie na nie zailam. Na drzemce zamawialam na allegro klamoty do porodu to mu zamowilam. Juz wyslane. Jutro powinny byc to dam znac jak reakcja. -
Agatka mowi tata, w sumie to nawet szybciej bylo tata niz mama.
Nauczyla sie imion; Emi, Bazia, Isia, Ola, Mabi
Najlepsze slowo ostatnio to wilk- dziń dziń nie mam pojecia czemu tak
Od kilku dni potrafi powiedzieć jaka ksiazke mam jej przeczytac. Tak smiesznie je nazywa;
Dzidzi bubu nie ma
Baba dziń dziń
Puciu
Minie minie
Jej mowa jest taka uroczaaa
U nas dzis na obiad byla ipkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2020, 20:58
malami.91 lubi tę wiadomość