X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2020, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas goraczka nie wrocila od wczoraj. Zyje nadzieja ze to taki jednostkowy przypadek. Teraz sie obudzil i plakal ale maz pobujal i spi.
    Zdrowka dla Was i smykow!

symbolica lubi tę wiadomość

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2020, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica co by to nie było to zdrówka 😊 jak sytuacja dzisiaj? Jasne zatkany porządnie nos tez powoduje utratę smaku, tez jakiś czas temu miałam katar i na 1 dzień straciłam smak i wkurzało mnie to bo człowiek je coś dobrego i nie czuć smaku ;)

symbolica lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina wczoraj wydawało mi się że młody ma już się lepiej i ostatni raz dawałam mu ibum ok 12:30 przed spaniem.. dość szybko się obudził bo po godzinie, ale humorek dopisywał i tempka taka podgorączkowy,nic nie dałam.. w nocy mu znowu temperatura wariowała ale nic nie dawałam, rano obudził się "zdrowy" i niestety teraz przed spanie mu wzrosła i znowu dałam ibum bo goraczaczka jak ta lala.. nie jest z nim tragicznie nawet jak ma temperaturę ale dla lepszego samopoczucia. Tak, że pojawia się znika gorączka, zobaczymy jak to długo potrwa.

Monika to już dziś wielki dzień?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 14:28

da8300b52b.png
  • amir Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z tym bezobjawowym koronawirusem u dzieci to różnie bywa.. Znajomi z rocznym synem wylądowali w szpitalu bo gorączkę 40 stopni nie do zbicia miał, teraz choruje 5 letnia córka mojej koleżanki z pracy- złapała w przedszkolu i przez dobę miała gorączkę 39-40 stopni a teraz ma taką surowicza wysypkę na całym ciele, bardzo to dziwne takie dość duże bąble z płynem które pękają same.. Trzeba uważać i na maluchy moim zdaniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 16:28

malami.91, symbolica lubią tę wiadomość

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis sie zglosilam do szpitala. Na Izbie przyjec tragedia, namioty, cale korytarze bezdomnych i innych pacjentow. czekalam 3,5 godz zanim trafilam na oddzial.

Na oddziale juz spoko. Byl moj ordynator. Smichy hihy. Jutro cc. O ile przyjdzie wynik covida.

Pielegniarki z patologii mnie poznaly ze bylam w ubieglym roku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 17:35

malami.91, symbolica, artemida27 lubią tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, powodzenia! 🙂

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyda sie :)
    Zdziwilam sie bo mam juz 3cm rozwarcia. A skurczy nie bylo. Ze 3 razy mnie moze brzuch bolal. I mam wielka nadzieje ze sie nie zaziebilam od stania 1,5 godz orzed namiotem. Wymarzlam sie. Skurczy nie bylo wiec kazali czekac normalnie w kolejce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 18:18

• symbolica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika kciuki 👍👍 jutro już będziesz tulić còreczkę, chyba że poròd się rozbuja ♥️ biedna się naczekałaś, wspòłczuję... w tym stanie to powinni mieć osobna izbę przyjęć dla ciężarnych. Tam gdzie rodziłam to tak jest, że do porodu jest zupełnie inna izba i z marszu się trafia. Chyba, że teraz coś się zmieniło, choć nie sądzę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 18:30

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W srodku jest osobny gabinet ginekologiczny. Nie czekalam ze wszystkimi. Ale wystarczylo ze byla przede mna 1 ciezarna i 2 na przyjecia planowe i jiz zeszlo. Bo cale wieki wypelniaja te formularze.
    A przed namiote. 1,5 godz bo jak nie mialam skurczow to mnie nikt nie przepuscil. Co chwile karetka przyjezdzala a oni bez kolejki. A namiot sluzyl do zbadania temperatury i wypelnienia papierov na covid.

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, miałam tak samo w ciąży z Jasiem. Poszłam sobie jak gdyby nigdy nic na wizytę a tu rozwarcie 4cm. Zero skurczy przed.

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • artemida27 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika powodzenia!
    Trzymam kciuki :)

bl9cdf9hojouibxw.png

p19u3e3kecvrs0g3.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika powodzenia :)

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika śpij spokojnie bo to tylko ostatnia taka spokojna noc 😘

da8300b52b.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, powodzenia jutro, śpij dobrze :)a co do czekania tyle czasu przed porodem to skandal jakiś mam nadzieję że miałaś gdzie siedzieć... Ale już nic mnie nie zdziwi

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2020, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika powodzenia 😉 trzymamy mocno kciuki 😘
    Mogli te dokumenty na stronę wrzucić, żeby kobiety w domu wypełniły i wzięły że sobą, a nie 1,5 godz w kolejce...
    No skoro w szpitalu maja gdzieś ciezarne to jak mają myśleć inni ludzie. Jakiś czas temu stałam w długiej kolejce do apteki, jak bylam blisko drzwi włączałam apke żeby receptę zczytali, później patrzę a w kolejce kobieta w zaawansowanej ciąży, każdy głowę w dol i podziwiają chodnik, nic nie widzą. No to powiedziałam ze ma stanąć przede mną a wtedy wszystkie głowy zwrócone w moja stronę. Już chodnik nie był taki ciekawy...

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika powodzenia !

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakie buty teraz noszą Wasze maluchy? Co planujecie na zimę?

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz nosi takie nad kostkę z Lasockiego ale nie lubię ich a na zimę zamówiłam Geox śniegowce :)

• symbolica Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mòj donasza po Wero śniegowce, ale ma je na styk już i mamy z 5.10.15 kolejne.

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie się zastanawiam czy takie śniegowce to nie przesada na nasze polskie zimy, ale z drugiej strony nie chce żeby marzł. No nie wiem co zamówić 🤦🏼‍♀️

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
‹‹ 1626 1627 1628 1629 1630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ