Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonika wielkie gratulacje i wirtualne buziaki dla Alicji 😘😘😘 odpoczywaj póki możesz 😉
Symbolica przy starszaku to jest maleństwo i piorko więc inaczej się to odczuwa 😉
Ja mam dla małej trzewiki skorzane za kostkę z Bartka i są odpowiednie na ten czas, nieogrzewane i nieprzemakalne 😉 zimowe czekają na mrozniejsze dni 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 15:48
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Artemida, a to coś kojarzę nazwę 🙂.
Dziś byliśmy w Lidlu i wzięłam fajne śniegowce, podeszwa dość elastyczna itd. Niestety był tylko rozmiar 25, w domu okazało się, że są na styk. Szkoda, że nie ma na co wymienić.
Jaś miał 3200 i był dla mnie bardzo maleńki, a co dopiero takie 2kg np. Sąsiadka z sali miała synka 3800 i wydawał mi się wielki przy moim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 19:54
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyJa już się przekonałam jaka to różnica, syn miał 4250 a córka 3300, prawie 1 kg różnicy... 😉 a teraz córka waży tyle co syn jak miał roczek 😁 tylko syn był szybko samodzielny i jak się nauczył chodzić to mało kiedy chciał być noszony a księżniczka odwrotnie, noście mnie na rękach 😆
-
Lutyska to u mnie dokładnie jak u Ciebie tylko u mnie moja còrka to Twòj syn i na odwròt..
Paulina możemy przybić sobie piątkę.. mòj miał 2920g/50cm (spadł do 2600g w drugiej dobie).. miałam.na sali też 2,5kg dziecko ktòre spadło jeszcze z wagi.. i takie 3,2kg i to już był kolosik.. nie mòwiac już o takich 3,6kg i więcej jakie można było spotkać na korytarzu neonatologii bo matki nie dawały rady wykarmić i jeżdzily na dokarmianie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 22:34
-
Ale wspomnienia wrocily
Franek byl powyzej 4100 to Ala przy nim malutka hehe. Na szczescie pokarm jest od razu. Ja juz po pionizacji i prysznicu.
Brzuch boli, zwlaszcza jak ssie ale da sie zyc. Polozne pomagaja, przebieraja, zmieniaja pampersy. Zlote kobiety.malami.91 lubi tę wiadomość