X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też znam sporo przypadków że nie cała rodzina była chora ;)

• Papapatka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    symbolica wrote:
    Bumbum oj tak cyc w przypadku chorowania często ratuje sytuację. Dobrze że sytuacja opanowana :-)

A co przepisała Papatka? Super, że pomogło. A covid krąży i będzie krążyć.. :-(

Fucibet maść
    Protopic
    Maść na zamówienie (biała maziaja)

No niestety, czekamy dalej co będzie w żłobku. Jeszcze brakuje tego żebyśmy na święta mieli izolacje :/

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papatka dzięki. Ten protopic to się w wielu sprawach sprawdza z tego co czytam.

Dziewczyny może ktòras chce.. fajna okazję na zyrafę dumela: https://m.olx.pl/oferta/zyrafa-pileczkowy-poscig-CID88-IDHtn4d.html?reason=

Za pòźno zauważyłam tę okazję i kupiłam za 5 zł więcej.. na allegro są za ponad 70zł. Ciekawe czy młody będzie się nią bawił..? Za tę cenę zaryzykuję a najwyżej sprzedam.

Dziś ostatni dzień wysyłka za 1zl. Obkupiłam młodego na ciuchy na 3 lata do przodu :-) cudownosci!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 10:30

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kupujecie zywe choinki?
    Nigdy nie mialam miejsca a zawsze mi sie marzyla. Co na to dzieci? :)
    Zamowilam na allegro wykrawacze, cukrowe pisaki i posypki. W przyszlym tygodniu robimy z Frankiem pierniczki :)

• symbolica Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika najlepiej taka w donicy kup to potem można przesadzić do ogròdka np. na front i co roku przystrajać. Ja przy Jacku nie porywam się na choinkę w jego obecności bo długo by nie pozyła. Będzie piętro niżej - raczej sztuczna, ale co roku ost. mieliśmy żywą.

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchnia Lidla w promocji -199.
    https://www.lidl-sklep.pl/p/playtive-drewniana-kuchnia-do-zabawy/p100307646?utm_source=facebook&utm_medium=paid_social&mktc=socialpaid&utm_campaign=perf_dynpros_FB%20IG_Zabawki_19.11.2020&utm_content=Zabawki%20_Sprzeda%C5%BC%20z%20katalogu_carousel_v1&fbclid=IwAR1m96XbjldcXL3HoFuJ1R_HytGWOfu0as0hM5570XpBEGRzDDdAhuoPmes

malami.91, bumbum lubią tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zawsze żywa - mała w donicy. W tym roku stawiamy na większą, ale raczej też w donicy.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raczej też sztuczna i to taka wyżej postawiona :) chociaż marzy mi się naturalna :) zobaczymy może się uda

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My żywą ale malutka :)

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sztuczna i duża ;)

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już widziałam choinki fruwające w powietrzu żeby je chronić przed dziećmi i zwierzętami domowymi. To też jest sposòb :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 15:06

da8300b52b.png
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica, kupiłam na olx ta żyrafę ale od innego bo ta co przeslalas miała 2 kulki tylko. Mam nadzieje ze się Zosi spodoba bo piłeczki są zawsze u niej na czasie.
    My jeszcze nie myśleliśmy nad choinka. Widziałam w obi jakiś czas temu takie z gołym pniem dosyć długim i wydają mi się fajna opcja.

symbolica lubi tę wiadomość

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papatka ta co wkleiłam miała 3 piłki zamiast 4 ( już sprzedana ale zdjęcie jest) , natomiast nie jestem pewna czy ta moja nie ma czasem dwòch bo chyba tak na zdjęciach wyglądała, ale nie ma już dostępu do zdjęć po zakupie bo się archiwizuje oferta..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 16:42

da8300b52b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2020, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na pewno będzie żywa choinka, o wielkości jeszcze nie rozmawialiśmy ale raczej większa albo średnia. Uwielbiam zapach choinki, od razu świątecznie się robi 😉

Ja mysle o czym takim dla małej na swieta:

https://allegro.pl/oferta/klocki-magnetyczne-konstrukcyjne-tor-kulkowy-72-9901899381?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

symbolica, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Lutyska pierwszy raz widze takie klocki. My na Mikolaja wzielismy lego
    https://www.smyk.com/p/lego-duplo-kreatywna-zabawa-10887-i6411228
    W smyku byly po 119zl.
    A na Swieta robimy zrzutke i dzieci dostana ksiazki czytaj z Albikiem. Franek Elementarz. Bardzo jestem ciekawa ile to warte.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2020, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://allegro.pl/oferta/super-zestaw-kolorowe-klocki-magnetyczne-xxl-52el-9918803898?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Syn ma podobne do tych. 2 lata temu dostał na święta i powiem wam ze caly czas są w użyciu, a nawet często sie o nie kloca. Chciałam żeby mała miała też swoje albo wspólnie więcej będą mieć no i jak szukałam znalazłam ten tor kulkowy. Takie klocki mają też w przedszkolu i wiem ze tam też dzieci je bardzo lubią także polecam 😉
    Mała często przyczepia je do kaloryfera, syn miał fazę strojenia lodówki 😁 ciekawe czy tor będzie się cieszył podobnym zainteresowaniem...

• bumbum Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Monika za info o kuchni z Lidla, właśnie kupiłam pod choinkę :)

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luzik :) Rozeslalam do wszystkich znajomych bo w tej cenie to lux na Swieta :) Bedzie Pani zadowolona ;D

• symbolica Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ciekawy ten elementarz, daj znać jak się sprawdzi. Wero miała coś podobnego z piòrem mòwiacym na zasadzie quizòw. Bawiło się tak długo aż piòro nie wysiadło, ale też jakiegos szału nie było.

Co do toròw kulkowych to my mamy Marble po Wero na strychu. Jacek.jeszcze ich nie widział bo on to by porozrzucał i pogubił ( tragedia jak on potrafi rozwalać jak po zabawie go nie przypilnujemy). Za rok może wyciągniemy. Nie są magnetyczne, zwykła plastikowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2020, 14:44

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2020, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie na tego Albika natknelam sie rok temu jak szukalam takiego quizu dla siostrzenicy. No zobaczymy.

‹‹ 1637 1638 1639 1640 1641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ