X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był u Was Mikołaj :) byłyście grzeczne ;)?

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie był, przyniósł suszarkę bębnową 😍.

Kilka dni temu pisałam, że nie wyobrażam sobie dnia bez drzemki Jasia. No to wczoraj i dziś miałam okazję się przekonać jak to jest 🤦🏼‍♀️.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 17:49

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami zazdroszczę tej suszarki, super fajna sprawa, prawie odpada całkowicie prasowanie.

da8300b52b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami jak ja ci zazdroszczę takiego prezentu.... Też chciałam ale niestety Mikołaj stwierdził że nie tym razem...
    We wrześniu dostałam nowsze auto więc nie mogę za dużo sobie marzyć 😉 nasz budżet mocno nadszarpniety ale taka była potrzeba

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja marzyłam sobie o niej już od dawna, ale ciągle stwierdzaliśmy, że są ważniejsze rzeczy potrzebne... No ale ostatnio coraz ciężej mi wnosić kosz z praniem po schodach (a tylko na górze miałam gdzie rozstawić suszarkę, z kolei pralka stoi w łazience na dole), więc mąż się zdecydował . Cieszę się z niej jak dziecko.

Lutyska, symbolica lubią tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi jakby mąż kupił suszarkę to by dostał w łeb :D raczej gospodarczych prezentów "do domu" nie uznaje jako prezentu dla mnie :)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam kolczyki ☺️ Ala zachwycona Mikołajem w żłobku :) opowiadała o nim że siedziała na kolanach 😃

malami.91, symbolica lubią tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum, my ciągle urządzamy dom, więc mnie akurat takie prezenty cieszą najbardziej 🙂.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 08:39

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami ja wiem ile moja koleżanka miała prasowania i jak jej życie się zmieniło po jej zakupie. U mnie hamulcowym jest tesciowa,bo nie ma.miejsca, za wygodne to te młode są teraz itd. ale ja wezmę do swojej łazienki, na razie tam przewijak mam w tym miejscu i miejsce gdzie ogarniam młodego po kąpieli.. Albo kupię 2w1 czyli pralko suszarkę. Taki plan na przyszłość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 10:12

malami.91 lubi tę wiadomość

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam kubeczek termiczny jak chodzę na spacery żebym miała zawsze ciepła kawkę 😁 chodź najczęściej maksiowi robię kawę zbożowa na spacer i taki to mój prezent 😅

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami super sprawa szkoda ze nie mam miejsca na suszarkę 🤷‍♀️

Symbolica sluszalam zle opinie na temat suszarek z pralkami 2w1 ale nie wiem jak jest rzeczywiście 😊

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż na kwarantannie 😐. U niego w pracy pogrom, ale wygląda na to, że jakoś się uchował, bo objawów nie ma żadnych...

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2020, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami.91 wrote:
    Bumbum, my ciągle urządzamy dom, więc mnie akurat takie prezenty cieszą najbardziej 🙂.

Malami dokładnie to samo chciałam napisać. Kiedyś mówiłam mężowi ze nie chce prezentów do domu, jak nie wie co to biżuteria zawsze mile widziana 😆 suszarka jednak ulatwilaby życie 😉 niestety w tym roku nic z tego.
    Na Mikołaja skarpetki i coś słodkiego, u nas na święta są lepsze prezenty 😉
    Co do kwarantanny to bez paniki no i obserwować czy jakieś objawy się pojawiają. Życzę zdrowia, a moze mąż się odseparowac troche od was?

Chciałam kupić sobie i małej takie same kiecki na swieta. Może ma ktoś sprawdzony sklep z takimi zestawami? Tylko tak żeby zdarzyło dojść

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala ma katar ;/ profilaktycznie do końca tygodnia zostawiam w domu żeby na święta była zdrowa....ehh :(

• bumbum Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, jesteś na opiece? My też w domku, Mała kończy antybiotyk, więc na pewno do końca tygodnia też w domu. Na szczęście teściowa przyjechała.

• symbolica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami oj no to niezła jazda z tą koroną, dobrze że mąż zdrowy i nie wykazuje objawòw.

Paulina ja też czytałam, że lepiej oddzielnie mieć te urządzenia.
    A kubek fajny prezent, taki praktyczny. ☺️

Ruda i dobrze, choć do świąt jeszcze dwa tygodnie z hakiem. Zdrowia a Ali 😘

Bumbum zdròwka dla Kornelki 😘

Do mnie aż 28 paczek z Olx-a przyszło w ostatnim czasie 🤭, glòwnie ubrania dla młodego, poduszka z pierza do łòzeczka, kilka zabawek/puzzle, no ale młody ma fajne rzeczy na 3 lata do przodu.. jeszcze dziś dla siebie zamòwiłam wyciskarkę z Ikei do grejfrutòw bo je uwielbiam a zwykła wyciskarka do cytryn nie bardzo daję radę.😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 19:33

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica, zaszalałaś 😁.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami no tak, ale w ramach tego wszyscy mieliśmy Mikolajki.. mąż tylko książki, Còra piżamę i pędzle specjalne do akwareli.. ja koszulę i prześcieradło 😂👍 no ale szaleństwo jak, z jednej skrytki wyciągałam 8 paczek na raz..

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, fajna ta multiskrytka swoją drogą.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica wow ale dużo :)

Bumbum jutro mąż bierze urlop a ja czwartek piątek ...później tydzień w żłobku i w poniedziałek 21 jedziemy juz na święta do Zakopanego 😃

‹‹ 1638 1639 1640 1641 1642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ