Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie był, przyniósł suszarkę bębnową 😍.
Kilka dni temu pisałam, że nie wyobrażam sobie dnia bez drzemki Jasia. No to wczoraj i dziś miałam okazję się przekonać jak to jest 🤦🏼♀️.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 17:49
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualny
-
Ja marzyłam sobie o niej już od dawna, ale ciągle stwierdzaliśmy, że są ważniejsze rzeczy potrzebne... No ale ostatnio coraz ciężej mi wnosić kosz z praniem po schodach (a tylko na górze miałam gdzie rozstawić suszarkę, z kolei pralka stoi w łazience na dole), więc mąż się zdecydował . Cieszę się z niej jak dziecko.
Lutyska, symbolica lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami ja wiem ile moja koleżanka miała prasowania i jak jej życie się zmieniło po jej zakupie. U mnie hamulcowym jest tesciowa,bo nie ma.miejsca, za wygodne to te młode są teraz itd. ale ja wezmę do swojej łazienki, na razie tam przewijak mam w tym miejscu i miejsce gdzie ogarniam młodego po kąpieli.. Albo kupię 2w1 czyli pralko suszarkę. Taki plan na przyszłość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 10:12
malami.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalami.91 wrote:Bumbum, my ciągle urządzamy dom, więc mnie akurat takie prezenty cieszą najbardziej 🙂.
Malami dokładnie to samo chciałam napisać. Kiedyś mówiłam mężowi ze nie chce prezentów do domu, jak nie wie co to biżuteria zawsze mile widziana 😆 suszarka jednak ulatwilaby życie 😉 niestety w tym roku nic z tego.
Na Mikołaja skarpetki i coś słodkiego, u nas na święta są lepsze prezenty 😉
Co do kwarantanny to bez paniki no i obserwować czy jakieś objawy się pojawiają. Życzę zdrowia, a moze mąż się odseparowac troche od was?
Chciałam kupić sobie i małej takie same kiecki na swieta. Może ma ktoś sprawdzony sklep z takimi zestawami? Tylko tak żeby zdarzyło dojść -
Malami oj no to niezła jazda z tą koroną, dobrze że mąż zdrowy i nie wykazuje objawòw.
Paulina ja też czytałam, że lepiej oddzielnie mieć te urządzenia.
A kubek fajny prezent, taki praktyczny. ☺️
Ruda i dobrze, choć do świąt jeszcze dwa tygodnie z hakiem. Zdrowia a Ali 😘
Bumbum zdròwka dla Kornelki 😘
Do mnie aż 28 paczek z Olx-a przyszło w ostatnim czasie 🤭, glòwnie ubrania dla młodego, poduszka z pierza do łòzeczka, kilka zabawek/puzzle, no ale młody ma fajne rzeczy na 3 lata do przodu.. jeszcze dziś dla siebie zamòwiłam wyciskarkę z Ikei do grejfrutòw bo je uwielbiam a zwykła wyciskarka do cytryn nie bardzo daję radę.😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 19:33