X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był u Was Mikołaj :) byłyście grzeczne ;)?

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie był, przyniósł suszarkę bębnową 😍.

Kilka dni temu pisałam, że nie wyobrażam sobie dnia bez drzemki Jasia. No to wczoraj i dziś miałam okazję się przekonać jak to jest 🤦🏼‍♀️.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 17:49

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami zazdroszczę tej suszarki, super fajna sprawa, prawie odpada całkowicie prasowanie.

da8300b52b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami jak ja ci zazdroszczę takiego prezentu.... Też chciałam ale niestety Mikołaj stwierdził że nie tym razem...
    We wrześniu dostałam nowsze auto więc nie mogę za dużo sobie marzyć 😉 nasz budżet mocno nadszarpniety ale taka była potrzeba

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja marzyłam sobie o niej już od dawna, ale ciągle stwierdzaliśmy, że są ważniejsze rzeczy potrzebne... No ale ostatnio coraz ciężej mi wnosić kosz z praniem po schodach (a tylko na górze miałam gdzie rozstawić suszarkę, z kolei pralka stoi w łazience na dole), więc mąż się zdecydował . Cieszę się z niej jak dziecko.

Lutyska, symbolica lubią tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi jakby mąż kupił suszarkę to by dostał w łeb :D raczej gospodarczych prezentów "do domu" nie uznaje jako prezentu dla mnie :)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam kolczyki ☺️ Ala zachwycona Mikołajem w żłobku :) opowiadała o nim że siedziała na kolanach 😃

malami.91, symbolica lubią tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum, my ciągle urządzamy dom, więc mnie akurat takie prezenty cieszą najbardziej 🙂.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 08:39

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami ja wiem ile moja koleżanka miała prasowania i jak jej życie się zmieniło po jej zakupie. U mnie hamulcowym jest tesciowa,bo nie ma.miejsca, za wygodne to te młode są teraz itd. ale ja wezmę do swojej łazienki, na razie tam przewijak mam w tym miejscu i miejsce gdzie ogarniam młodego po kąpieli.. Albo kupię 2w1 czyli pralko suszarkę. Taki plan na przyszłość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 10:12

malami.91 lubi tę wiadomość

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam kubeczek termiczny jak chodzę na spacery żebym miała zawsze ciepła kawkę 😁 chodź najczęściej maksiowi robię kawę zbożowa na spacer i taki to mój prezent 😅

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami super sprawa szkoda ze nie mam miejsca na suszarkę 🤷‍♀️

Symbolica sluszalam zle opinie na temat suszarek z pralkami 2w1 ale nie wiem jak jest rzeczywiście 😊

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż na kwarantannie 😐. U niego w pracy pogrom, ale wygląda na to, że jakoś się uchował, bo objawów nie ma żadnych...

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2020, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami.91 wrote:
    Bumbum, my ciągle urządzamy dom, więc mnie akurat takie prezenty cieszą najbardziej 🙂.

Malami dokładnie to samo chciałam napisać. Kiedyś mówiłam mężowi ze nie chce prezentów do domu, jak nie wie co to biżuteria zawsze mile widziana 😆 suszarka jednak ulatwilaby życie 😉 niestety w tym roku nic z tego.
    Na Mikołaja skarpetki i coś słodkiego, u nas na święta są lepsze prezenty 😉
    Co do kwarantanny to bez paniki no i obserwować czy jakieś objawy się pojawiają. Życzę zdrowia, a moze mąż się odseparowac troche od was?

Chciałam kupić sobie i małej takie same kiecki na swieta. Może ma ktoś sprawdzony sklep z takimi zestawami? Tylko tak żeby zdarzyło dojść

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala ma katar ;/ profilaktycznie do końca tygodnia zostawiam w domu żeby na święta była zdrowa....ehh :(

• bumbum Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, jesteś na opiece? My też w domku, Mała kończy antybiotyk, więc na pewno do końca tygodnia też w domu. Na szczęście teściowa przyjechała.

• symbolica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami oj no to niezła jazda z tą koroną, dobrze że mąż zdrowy i nie wykazuje objawòw.

Paulina ja też czytałam, że lepiej oddzielnie mieć te urządzenia.
    A kubek fajny prezent, taki praktyczny. ☺️

Ruda i dobrze, choć do świąt jeszcze dwa tygodnie z hakiem. Zdrowia a Ali 😘

Bumbum zdròwka dla Kornelki 😘

Do mnie aż 28 paczek z Olx-a przyszło w ostatnim czasie 🤭, glòwnie ubrania dla młodego, poduszka z pierza do łòzeczka, kilka zabawek/puzzle, no ale młody ma fajne rzeczy na 3 lata do przodu.. jeszcze dziś dla siebie zamòwiłam wyciskarkę z Ikei do grejfrutòw bo je uwielbiam a zwykła wyciskarka do cytryn nie bardzo daję radę.😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 19:33

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica, zaszalałaś 😁.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami no tak, ale w ramach tego wszyscy mieliśmy Mikolajki.. mąż tylko książki, Còra piżamę i pędzle specjalne do akwareli.. ja koszulę i prześcieradło 😂👍 no ale szaleństwo jak, z jednej skrytki wyciągałam 8 paczek na raz..

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, fajna ta multiskrytka swoją drogą.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2020, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica wow ale dużo :)

Bumbum jutro mąż bierze urlop a ja czwartek piątek ...później tydzień w żłobku i w poniedziałek 21 jedziemy juz na święta do Zakopanego 😃

‹‹ 1638 1639 1640 1641 1642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ