Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka wybrała imię Ala to juz bedzie chyba 3 na tym forum
Dziś dzwonilam do przychodni, na bilans idziemy w nastepny czwartek, wszystko działa normalnie. Tez zastanawiam sie jak bedzie, daawno nie byliśmy w poradni ( ostatnio jakos we wrzesniu/ pazdzierniku) ciekawe jak zareaguje.
Mamy kicie kocie u lekarza wiec bedziemy czytac do oporu, rozmawiać i tłumaczyć ze lekarze sa fajni
A co myslicie o dentyscie? Ktoś juz byl na wizycie?
Tez nawet nie myślę o szczepieniu. Biorac pod uwagę moj wiek i to jak to obecnie przebiega to pewnie i tak zaszczepie sie po zakończeniu kp -
Artemida Alicja piękne imię
Ala dziś spała w swoim łóżeczku do 5.30 🙂 o 3 się obudziła wzięłam ją do siebie a ona że chce do łóżeczka. Odniosłam ja i spała jak suseł. O 5.30 przeniosłam ja na śpiocha do nas i jeszcze śpi oby tak dalej .
U nas bilanse odwołane -
Malami sama wiesz testowanie szczepionek na ciężarnych jest nielegalne. Nie mniej lepiej nie mieć sytuacji o ktòrych się ostatnio słyszy, tragiczne historie. Tylko się cieszyć, że masz to za sobą ☺️
Ruda ja bym nie przenosiła, niech spi tam gdzie ona chce, będzie zdezorientowana budząc się gdzie indziej.. Gratki!
Jacek zaczął wołać kupa, tyle, że wolą jak już ja robi/zrobił... 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2021, 07:37
-
Jaś też mówi "kupa" jak już ją ma w pieluszce. Chociaż zdarza się czasem, że woła "kupa" a pielucha pusta. Proponuję mu wtedy nocnik/sedes, oczywiście odmawia a za kilka minut pampers pełny.
Artemida, ja właśnie rozważam Salve, bo mam tam teraz rzut beretem, ale często spotykam się z opinią, że ciężko tam o miejsce, podobno porodówka bardzo oblegana🤔. Z drugiej strony wystarczy zadzwonić i się upewnić czy można jechać czy nie, a jak nie to korzystać z planu B...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2021, 22:49
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Hej! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie Widzę,że wątek żyje i ma się dobrze.
Gratuluję wszystkim, które poraz drugi zostały lub zostaną mamami.
My też czekamy na rodzeństwo.malami.91 lubi tę wiadomość
-
Makowa gratulacje jeszcze raz. Twòj synek będzie pierwszym rodzynkiem tutaj w tym roku ☺️ Imię już wybraliście?
Edit: w naszej w przychodni w związku, że szczepieniami covidowymi przez 2-3 tyg będą pròbowali jakoś to wszystko poukładać i mam dzwonić w połowie lutego w sprawie bilansu dwulatka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2021, 10:30
Makowa_Panna lubi tę wiadomość