Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez dzisiaj u lekarza. Wczoraj na wieczór Zosia dostała gorączki 38.8 st innych objawów brak. No, jeszcze ma gazy o brzydkiej woni, w żłobku panuje jelitówka… nurofen od wczoraj bierze co 5-6 h bo gorączka znowu rośnie powyżej 38… brak apetytu, brak biegunki brak wymiotów. Jutro rano będę próbowała złapać mocz do analizy.
Przechodziła już 3dniowke, czy to możliwe ze kolejna? -
Ojej, ale sie chorobska panosza. Bumbum, dobrze ze nic na oskrzelach noe ma jednak i nie musieliscie dawac antybiotyku.
Franek miesoac temu tez mial goraczke 2 dni pod rzad bez zadnych innych objawow.
Papatka a Zosia byla szczepiona na rota? Moze tak przechodzi ta jelitowke bez tych objawowo pokarmowych?
My w sobote w gory na 5 dni -
U nas w pon wieczorem temp 39 st, po nurofenie ładnie spadło do 37.5. Ww worek od rana gorączka- znowu 39.0-39.3. U lekarza wszędzie czysto… w środę za to koło południa zaczęła mówić ze „boli buzia” mąż jej zajrzał a tam czerwone gardło i białe plamki. Pojechał znowu do lekarza, lekarz obejrzał i mówi ze czysto wszędzie, a wtedy mąż ze gardło ze widział tam głęboko i lekarz zajrzał jesCze raz i „No rzeczywiście” -.- … i zaczął bredzić o bostonce. Wczoraj na wieczór temp brak, dopiero po tamtum verde jest w stanie cokolwiek zjeść. I dzisiaj byłam u zaufanego lekarza i wykluczył bostonke, stwierdził ze wirusowe zapalenie gardła- i jemu ufam. Co nie Zmienia faktu ze jeżeli odczuje wewnętrzna potrzebę to i kur** 4 rty raz będę jechać bo to kolejny przykład jak lekarze badają. Albo ja mam pecha do tych pediatrów z medicoveru….
-
Moniiiikaaaa wrote:Ruda, Gliczarów Górny. Wiesz gdzie to? Rzut beretem od Bukowiny. Nie wiem nawet czy skoczymy do Zakopanego bo tam wiecznie tlumy.
Jedziemy do tej samej chalupy co w ferie. 80zl za osobe ze sniadaniem i obiadem.
Bo na booking ceny powalaly.
Monika byłam tam ( zamawiałam przez Groupon), myślę że to ta sama chałupa tzn zajezdzało sianem jak się otwierało okna bo skladowali gdzieś w tym budynku czy okolicach dla bydła 😀 i też z wyżywieniem.. mòj mąż baardzo się zraził bo gospodyni - właścicielka nadawała że jej nie łopłaca na inną godzina gotować niż na 18 itp. W środku wszystko w drewnie.. Ciekawe czy ta sama miejscòwka..
? Z 8-9 lat temu było...
Edit: tu byliśmy:
http://www.tatry.turist.pl/gliczarow136/
Wspòlczuję.. masakra że przez lato też chorują te dzieci, a lekarze swoją drogą każdy inna diagnoza.. echWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2021, 00:31
-
Paulina9191 wrote:Tragedia z tymi lekarzami… człowiek idzie z dzieckiem do lekarza i w zależności do którego trafi to inna diagnoza 😳
Dokładnie. To samo z u nas było z USG bioderek - u jednego straszenie ortezą, drugi stwierdza zwykłą niedojrzałość stawu. Gdyby nie to, że ten drugi to super specjalista to byśmy szli do trzeciego 🙄.
Współczuję chorób dziewczyny. U nas spokój w tym temacie, zacznie się pewnie jak mały pójdzie do przedszkola. Swoją drogą od kilku dni zawzięcie twierdzi, że chce iść do przedszkola, do dzieci. Szkoda że z miejscami jest kicha, bo bym go z chęcią wysłała 😅.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2021, 13:46
symbolica lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Symbolica, my śpimy tu.
https://www.booking.com/hotel/pl/u-skupniow-gliczarow-gorny.pl.html?aid=311097;label=u-skupniow-gliczarow-gorny-aDJQBRGFt7aYKYkdX_9%2A5gSM481249963674%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap%3Aneg%3Afi%3Atikwd-1129208951977%3Alp20853%3Ali%3Adem%3Adm%3Appccp%3DUmFuZG9tSVYkc2RlIyh9YavywThF4buZtMEeOgSC-o4;sid=77613014e290346e2b53df25c6ae942d;dist=0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;type=total&
Gospodarze mili, posilki serwuja w oknach czasowych, maja duza sprzetu narciarskiego ltory wypozyczaja po taniosci. I z tylu za domem jest orczyk i osla laczka. Zima bylo fajnie. Latem nie bylam
Luksusow nie ma ale schludni.symbolica lubi tę wiadomość