Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina super, tez kiedyś byliśmy z còrą tam. Takie spontaniczne wypady są najlepsze.
Zoo też tylko 19 ( do 18 Kasa czynna o można wchodzić, ale trzeba oddać wòzek też jeśli się weźmie).. my zajechaliśmy przed 17 i nie wzięliśmy wòzka i to był błąd bo Jacka nosić jest niełatwo a niestety się domaga. Nie poszliśmy wszędzie bo marudził i chciał tylko w bujanym zig zagu siedzieć ( ryk nieziemski, że gdzieś chcemy z niego do żyraf zabrać) 😀 a upał niespodziewanie dał czadu po 18.. także ewakuacja była. Na placu zabaw przy parkingu była wielka drewniana żyrafa i zebra - także tyle podglądał.. 😅 mieliśmy go dość, a z tego placu zabaw (w pełnym słońcu) też nie chciał wychodzić więc kolejny ryk, potem w aucie też pod koniec.. ja przyjechaliśmy już było ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 14:58
-
Dziewczyny jestem w szoku. Byłam z Ala na placu zabaw i jakaś inna dziewczynka uderzyła Ale bez powodu z premedytacją...ja zauważyłam po fakcie mamusia sobie nic z tego zrobiła nie zareagowała...później jeszcze kilka raz próbowała uderzyć Ale ale już byłam w pobliżu i reagowałam a mamusia nic 😡😡😡😡
-
Ruda ja rok temu na placu zabaw miałam podobną sytuację (2,5latek zaczął bić moje 1,5rocznego) tyle, że tato zareagował mòwiac, że nie wolno bić kolegi.. zaraz po mnie.. pòźniej już fajnie się bawili. Dzieci są nieprzewidywalne, ale niektòrzy rodzice nie powinni nimi być!! Rozumiem Twoją złość.
-
Przykre, że mama nie zareagowała. Też mieliśmy ostatnio niefajne zdarzenie - Jasiek został celowo popchnięty przez inne dziecko (starsze, większe) i upadł na kostkę brukową.
Wróciliśmy dziś ze wsi od dziadków. Fajnie było, Jasio się bawił jak kiedyś ja w dzieciństwie. Był brudny i szczęśliwy 😁. No i odpieluchował się w kilka dni👍.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2021, 10:50
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
ruda90 wrote:Malami brawo dla Jasia za odpieluchowanie 🙂
Dzięki 🙂. Myślałam, że nie uda nam się w najbliższym czasie, bo za nic nie chciał oddać pieluchy, ale jak już pogodził się z faktem, że w domu nie zakładamy to poszło jak z płatka. No i ominęliśmy etap nocnika, co też mnie cieszy.
Kupowała któraś z Was strój UV na plażę dla dziecka? Sprawdza się to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2021, 21:31
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Duzo dzieci choruje teraz. Bylismy w piatek w Magicznych Ogrodach i w tym dniu Franek dostal mokrego kaszlu i katar. Teraz na szczescie samo przechodzi.
Malami, brawo U nas jeszcze kulawo. Popusci ale jak zaprowadze i go wysadze to zrobi na trawe czy do nocnika. Kupa niestety zawsze po fakcie.
Ruda, zdrowka dla Ali -
Ruda, coś panuje znowu w powietrzu a niby ciepło… u nas w żłobku grypa żołądkowa… Zosia w niedziele wymiotowała jak jeszcze nigdy w życiu, po prostu chlustala … 3x takie ataki miała (20.00, 22.00 i 00.30 przez sen). Aż dzwoniłam w nocy do lekarza, bo bez gorączki, bez biegunki i tylko „boli brzuszek” mówiła … wczoraj zostawiłam ja w domu, wzięłam na nią l4, dzisiaj już była w żłobku, nie chciała zbytnio tam jeść, miała kiepski humor. A w pracach sezony urlopowe to ciężko brać zwolnienia…