Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda kasza jaglana osusza drogi oddechowe także bardzo polecam niefarmakologicznych sposobòw. Mleko znowu napędza więc ograniczyć w tym czasie najlepiej mleko.
Widzę że można zakupić czyste chrupki jaglane np. w Lidlu. Jak.kiefys trafię to też kupię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2021, 16:57
-
Tak w ogóle to wczoraj Mała się ganiała z innymi dziećmi i musiała gdzieś się uderzyć bo miała rano posiniaczone oko a teraz już mega spuchło, wygląda jak jakiś żul :p lekarz przy okazji dał maść na to, pewnie będzie miała wielkie limo a w weekend grill dla ziomków z pracy, hehe niezła będzie wizytówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2021, 20:11
-
Ruda obadaj olx teraz ma wysyłkę za 1zł. Ja mam mnòstwo spòdniczek tylko muszę wygrzebać a jakoś nie mam weny..
Bumbum no to niefart, ale to też norma u nas, że przed ważniejszymi wydarzeniami młody ma guz na głowie albo potłuczone kolana.. a innym razem komary go dopadną (tu czuję się winna bo nie posmarowałam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2021, 12:15
-
Ruda to nie jest takie proste... Mam mnòstwo rzeczy po Wero na strychu. Tego jest bardzo dużo workòw i nieopisywane i musiałabym to wszystko po kolei otwierać. Caly czas się zbieram i mi mobilizacji brak bo wiem, że dla Jacka niewiele tam znajdę.. a Jacek za mną wszędzie włazi..