Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda sprawdź masengera, może będziesz chciała koszulkę nocną z Peppą.. przypadkiem odnaleziona.
Slyszalyscie o serialu "Rezydenci"? - ponoć kolejny świetny medyczny.. 5sezonòw 😁 Filman mi nie działa.. oglądam "Szadź" jestem na 5 odcinku, taki kryminalny..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2021, 22:51
ruda90 lubi tę wiadomość
-
Poszłam z Jackiem wczoraj na mecz (jego kuzyn gra w juniorach), ledwo usiadł już go siedzisko w dupkę parzyło i chciał schodzić i łazić. Bajki uwielbia, ale wątpię by 1,5h wytrzymał. Weronikę zabraliśmy w tym wieku do teatru lalek i bardzo była przestraszona ( bardzo głośno grali), na głos komentowała i chciała wychodzić.. na moich kolanach obejrzała uspokojona przeze mnie.. stwierdziliśmy, że 2,5r to za wcześnie na taką atrakcję. W przedszkolu się dośc najeżdżą albo teatrzyki przyjeżdżają do dzieci. U nas wystawiają Strażaka Sama w teatrze 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2021, 16:28
-
Bumbum, ale masz wyczucie. Wlasnie od wczoraj mam w glowie to samo. Ja raczejnnie bede kupowac oryginalnego tylko Lidlomixa. W przyszly czwartek znow beda w sprzedazy. I tak sie bije z myslami czy juz kupic czy zacsekac na promo. Albo nowy model ma byc pod koniec roku. Ale moze tez byc duzo drozszy jak dodadza jakies bajery. W gazetce stoi za 1799.
-
Szukalam wczoraj info czym sie rozni ten model o tego co ciocia kupila w lidlu i natknelam sie na taki artykul. Szef lidla mowil ze na koniec roku szykuja nowa wersje ktira bedze super ekstra hiper (marketingowa gadka). Odkad pojawil sie ten z wifi to mocno podrozaly. A ten za tydzien bedzie tylko w stacjonarnych.
W pepco namierzylam dzis fajna gierke/puzzle dla dzieci z literkami. Firma liscani. Dotykowy alfabet. W zestawie sa puzzle z wytloczonymi literkami. Z opakowania tworzysz pudelko z dziurka i wsypujesz literki. Dziecko losuje i wklada w odpowiednie miejsce. Docelowo ma rozpoznawac literki po dotyku. Wiadomo ze teraz jeszcze nie. Ale koncepcja pudelka mi sie podoba. Planuje je wykorzystywac do innych zabaw. koszt w pepco 25zl. Zobaczcie w necie. -
Maksiu lubi bardziej bajkę bingo i rolly, chodź ostatnio kupiłam mu książeczki z psiego patrole i bardzo je lubi, w sumie pewnie podobałaby mu się bajka, na krótkiej bajce potrafi się skupić, ale czy godzinę by wytrzymał? A już półtorej… chodź ostatnio tez się nad tym zastanawiałam ale myśle ze może za rok 😊
Ja mam thermomiksa ta wcześniejsza wersje j jestem z niego bardzo zadowolona 😊 dostałam od rodziców jakoś prezent ślubny chodź jakoś sporo przed ślubem 😅
Z tego co pamietam jesien rok temu była ładna, mało deszczy, sporo słonecznych dni … oby taka tez była w tym domu bo takie dni jak ostatnio zwłaszcza od wczodaj to dramat 😩 jeszcze pewnie pozamykają niebawem jakieś sale zabaw basenu galerie to już nie będzie co robić poza domem w paskudna pogodę -
Paulina, proszę bardzo. W smyku i scieciowkach tez wyskakuje ale wstawiam sklep gdzie jest zdjecie jak wyglada po zlozeniu.
https://allegro.pl/oferta/montessori-plus-dotykowy-alfabet-10870260312?offerId=10870260312&inventoryUnitId=5NhhsK5dFuhxjySGWm6YvQ&adGroupId=ZTU3NzgyMzQtYzk3MS00NWVmLTk5ZTMtYjRlMTY1YmVjNmNkAA&campaignId=MjRlNjE3OTQtYWMxZS00MWVhLThjNTUtMTM4ZTcxMjYxMTg4AA&sig=18dfbb9785f16b10a4fd64cae7e006c0&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gclid=Cj0KCQjwpreJBhDvARIsAF1_BU3ROkGtidLO0OfyC2PFL6wzdXaxWxZqBfrWgWa1fJyrdEFVx5DZPtAaApijEALw_wcB -
Hej, jak po maśle, rano sama pokazała inna sale do której idzie, nic nie płakała, bawiła ponoć się ładnie miała tylko drzemkę później (nie o 11 a o 13) bo dzieci nie chciały spać
A u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2021, 20:23