Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale piękny dzien się zapowiada. Jutro mamy wesele. Dzieci zostawiamy z meza siostra i jej coreczkami. Mam nadzieje ze sie opamietaja z tymi glutami i nie beda sprawiac klopotow Od poniedzialku oboje zasmarkani.
Bumbum, i jak nastawienie lidlomixowe? Ja juz zaczynam sie nakrecac. Ale chyba trzeba najpierw zobaczyc stan finansow bo w tym miesiacu dwa wesela a po wprowadzeniu do domu za duzych oszczednosci nie mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2021, 10:54
-
Hej na szczęście obyło się bez antybiotyku, strasznie mu ta wydzielina spływała po gardle wiec przes chwile byl zaostrzony szmer na oskrzelach ale dostal jakis syrop tylko, inhalacje z mucosolvanu bo w pewnym momencie się kaszel nieźle rozkręcił i już dochodzi do siebie no ale zdrowienie bite 2 tygodnie mu zajelo. Mam nadzieję że w środę juz pójdzie do przedszkola żeby nie zaponial za bardzo i ony tym razem było mniej żalu niż poprzednio :p
-
Haha Ruda, nie pomoge. Moje maja jeszcze orzed soba takie tematy. Tydzien temu widzialam w biedrze stroje pieskow z Patrolu.
Bumbum, gotowa na polowanie w Lidlu? Ja tym razem odpuszczam. Kupie na Boze Narodzenie. Na weselu, wujek chwalil swojego syna ze prowadzi sklep z ubraniamk w Łodzi i żebym koniecznie odwiedziła stronę. Odwiedziłam. I przepadłam. Znalazłam tam grafikę do salonu. Od dawna szukałam czegoś co "zrobi" mi salon. Wszystkie meble i dodatki są asekuracyjne, szare, czarne. I od dawna nie mogłam znależć obrazka z efektem wow. No i mam.
Lidlomiks musi poczekać. Biorę największy.
https://dziendobrysklep.com/produkt/grafika-nokturn/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 20:09
-
Tak, jest decyzja o kupnie, ale jutro jedziemy też nad morze (szybka decyzja dzisiaj rano), dostałam wolne i jutro jedziemy na przedłużony weekend). Także przed wyjazdem rano skiknę do Lidla i jak będzie to kupuje. Chociaż cały czas się waham czy jednak nie poczekać na nowy model...