X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • amir Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2021, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co nawet nie wiem bo on jak zwykle ma taki gardlowy ten katar w nocy charczał, co chwile słychać ze cos polyka i mówi przez nos zreszta musiałam rano rano pracy isc i został z babcia teraz podobno jak sie spionizowal to nie jest źle, obadam sprawę jak do domu wrócę :)

• symbolica Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2021, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda najlepsze pierwsze dwa sezony bo śledziłam z zapartym tchem, potem troszkę gorzej a czwarty sezon już "taki se" 😉 Ogòlnie polecam oczywiście 🙂

Po dwòch miesiącach odwyku zaczęłam "New Amsterdam" i fajny, fajny 🙂 żeby tak wszędzie było jak w tym szpitalu.
    "Dom z papieru" po pierwszych odcinkach mnie nie porwał albo zbyt pòźno było bo przysypiałam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 12:19

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2021, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica ja juz obejrzałam New Amsterdam 2 sezony i czekam z niecierpliwością na trzeci który jest ale jeszcze nie puszczony w Polsce, na netflixie tylko dostępne 2 sezony 😣

Teraz zaczęłam oglądać New doctor, całkiem inny serial ale tez fajny 😊

symbolica lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2021, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina New Doktor? Czy "The good doctor"? Bo właśnie o tym filmie słyszałam super opinie 🙂 i jest już 5 sezonòw więc też to coś znaczy 🙂

Ja nie mam netflixa ( opłacamy canal+ na spòlkę z moimi rodzicami (kiedyś dawali dwie karty) i mam wykupionego playera) a resztę oglądam na filman.pl ale z osłoną VPN (więc uniemożliwia śledzenie i nie wszystko odtwarza). 🤭 Czasem źle chodzi albo jakiś odcinek wypadnie bo nie chodzi, ale ogólnie ok. Z moim oglądaniem to się nie opłaca płacić za kolejna tv.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 14:29

da8300b52b.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2021, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też oglądam podręczna, jestem na drugim sezonie :)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2021, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica the good doctor polecam :) nie oglądałam wszystkich sezonów ale wciąga :)

• Papapatka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amir i jak sytuacja?
    Boże, Dziewczyny jak zimno się nagle zrobiło! U was tez? Jadę rowerem do pracy to dzisiaj mi uszy odmarzły.

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2021, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też niestety, lato odeszło na dobre

• symbolica Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2021, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papatka tak jest zdecydowanie chłodniej.. po 9 rano mieliśmy 14* i młoda z tatą wyjeżdżali do Energylandii bo to ostatni taki ładny słoneczny dzień w tym tygodniu.. w ciągu dnia mieliśmy ok 19*. Od jutra ma na śląsku lać nawet do następnego tygodnia.. oby nie.

Amir jak mały?

Bumbum jakie wrażenia o filmie?

Ruda zacznę 👍... Przez pomyłkę na filmanie zobaczyłam jakąś wersję kinową chyba z 2013r. tego good doctor więc serial jest w planach zaraz po New Amsterdam, a troszkę to potrwa b dużo tam mam jeszcze przed sobą..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 22:21

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też chłodno. Nie wiadomo jak dzieci ubierać rano koło 12 popołudniu 20....

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez zimno. Grill na tarasie raczej nie wypali :p
    Tez lubie the good doctor. new Amsterdan tez :) Wczoraj skonczylam sluchac ostatnia czesc Wiedzmina. Sezon Burz. Jestem pid wrazeniem jak nagrano audiobook. Kilkadziesiat osob czyta na głosy, odgłosy zwierzat i natury. Na prawde milo sie slucha :)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amir jak katar ?

Ja teraz czytam fajna książkę "służąca" gorąco polecam na chłodne wieczorki z kawą w ręku :)

• bumbum Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam w planie wiedźmina, właśnie niedawno wykupiłam subskrypcje w audiotece na audiobooki, teraz czytam serie ciszewskiego, potem zaczynam wiedźmina w takim razie.

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica oczywiście chodziło mi o Good doctor 😊 dopiero jesteśmy na 5 odcinku ale podoba mi się. Mąż na dostęp do netflixa od jakiegoś kumpla ;)

Hehe my wczoraj byliśmy z siostra i jej dziećmi w rabkolandzie 😊 sporo osób było pewnie przez to ze ostatni tydzień wakacji i jedyny słoneczny dzień w tym tygodniu 🤷‍♀️ Aż przedłużyli zamkniecie z 18 na 18.30

Maksiu miał krótkie spodenki i bluzę ja tak samo o było Ok 15st ale słoneczko grzało, Ok 18 zaczelo się ochładzać i małemu przebralan długie spodnie ja oczywiście nie miałam na przebranie ;) jeszcze czekaliśmy do 19 przed wejściem w kolejce do przejechania się kucykiem i już tak zimno mi było bo jakoś było 11-12st, Maksiu nadal w bluzie ale nie zmarzł 😅

961l20mmezoojidp.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum, polecam wiedzmina. Sapkowski zrobił na mnie wrażenie jako Tworca. Fabuła fajna a sposob pisania świetny, niesztampowy. Az szkoda se nie kontynuuje.

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, przy okazji wykazdu w gory ogladalam w necie ten Rabkoland. wydawal sie takim duzym wesolym miesteczkiem. duzo atrakcji dla maluchow w wiekszu naszych?

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg, nie nadrobię Was dziewczyny... Właśnie wracamy znad morza, a tam o zasięg ciężko w środku lasu. Jaś zadowolony, dużo bawił się z babcią, także miałam trochę oddechu, mała aniołek - je, śpi, śmieje się. Jest tak pogodna i spokojna, że aż się chce mieć dzieci 😁(obym nie zapeszyła). Tylko ta pogoda...ze 3 dni ciepła a tak to brrr szkoda gadać.

Widzę, że była mowa o serialach. My z mężem najbardziej lubimy polskie. Ostatnio obejrzeliśmy drugi sezon Kruka i Zasadę przyjemności.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika bardzo dużo jest atrakcji dla maluchów 😊 jeszcze więcej jeśli dziecko się nie boi, nie wiem czy widziałaś na zdjęciach taka karuzele na sznurkach, Maksiu się nawet tego nie bal i się cieszył, ja jak byłam pierwszy raz to trochę miałam stracha bo ja to sławna jestem na takich atrakcjach 😂

Do 90cm jest za darmo maksiowi udało się na styk ;)

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2021, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś prapremierę "Skazana" na playerze, nowy tvn-owski serial, a historia oparta na faktach. O sędzinie ktòregiś pięknego dnia zostaje posadzona niesłusznie w więzieniu (w filmie: w Zabrzu gdzie skazywała ludzi).. tyle wiem..
    Ostatnio też "Dziewczynę z pociągu" widziałam.

Zabkolandię pamiętam sprzed 7 lat i wcale to duże nie było w poròwnaniu np. z Wesołym Miasteczkiem w Chorzowie. Jest tam ścisk i na małym terenie, chyba że coś się zmieniło od tego czasu. Energylandia to hektary, ale też mega dużo odwiedzających i kolejki wszędzie nawet do 1h stania przed atrakcją.. wczoraj tak było, ale najważniejsze atrakcje zaliczyła còra i mąż.

Na książki nie mam czasu.. ostatnia to medyczna, napisana przez lekarza:
    :" Proszę się nie bać, zaraz Pan zaśnie".
    Uwielbiam takie 🙂 książka na faktach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2021, 00:18

da8300b52b.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2021, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj organizuje grilla, pogoda super dopisała i nawet lima małej już prawie nie widać :D

symbolica lubi tę wiadomość

‹‹ 1745 1746 1747 1748 1749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ