Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co nawet nie wiem bo on jak zwykle ma taki gardlowy ten katar w nocy charczał, co chwile słychać ze cos polyka i mówi przez nos zreszta musiałam rano rano pracy isc i został z babcia teraz podobno jak sie spionizowal to nie jest źle, obadam sprawę jak do domu wrócę
-
Ruda najlepsze pierwsze dwa sezony bo śledziłam z zapartym tchem, potem troszkę gorzej a czwarty sezon już "taki se" 😉 Ogòlnie polecam oczywiście 🙂
Po dwòch miesiącach odwyku zaczęłam "New Amsterdam" i fajny, fajny 🙂 żeby tak wszędzie było jak w tym szpitalu.
"Dom z papieru" po pierwszych odcinkach mnie nie porwał albo zbyt pòźno było bo przysypiałam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 12:19
-
Symbolica ja juz obejrzałam New Amsterdam 2 sezony i czekam z niecierpliwością na trzeci który jest ale jeszcze nie puszczony w Polsce, na netflixie tylko dostępne 2 sezony 😣
Teraz zaczęłam oglądać New doctor, całkiem inny serial ale tez fajny 😊symbolica lubi tę wiadomość
-
Paulina New Doktor? Czy "The good doctor"? Bo właśnie o tym filmie słyszałam super opinie 🙂 i jest już 5 sezonòw więc też to coś znaczy 🙂
Ja nie mam netflixa ( opłacamy canal+ na spòlkę z moimi rodzicami (kiedyś dawali dwie karty) i mam wykupionego playera) a resztę oglądam na filman.pl ale z osłoną VPN (więc uniemożliwia śledzenie i nie wszystko odtwarza). 🤭 Czasem źle chodzi albo jakiś odcinek wypadnie bo nie chodzi, ale ogólnie ok. Z moim oglądaniem to się nie opłaca płacić za kolejna tv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 14:29
-
Papatka tak jest zdecydowanie chłodniej.. po 9 rano mieliśmy 14* i młoda z tatą wyjeżdżali do Energylandii bo to ostatni taki ładny słoneczny dzień w tym tygodniu.. w ciągu dnia mieliśmy ok 19*. Od jutra ma na śląsku lać nawet do następnego tygodnia.. oby nie.
Amir jak mały?
Bumbum jakie wrażenia o filmie?
Ruda zacznę 👍... Przez pomyłkę na filmanie zobaczyłam jakąś wersję kinową chyba z 2013r. tego good doctor więc serial jest w planach zaraz po New Amsterdam, a troszkę to potrwa b dużo tam mam jeszcze przed sobą..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 22:21
-
u nas tez zimno. Grill na tarasie raczej nie wypali :p
Tez lubie the good doctor. new Amsterdan tez Wczoraj skonczylam sluchac ostatnia czesc Wiedzmina. Sezon Burz. Jestem pid wrazeniem jak nagrano audiobook. Kilkadziesiat osob czyta na głosy, odgłosy zwierzat i natury. Na prawde milo sie slucha
-
Symbolica oczywiście chodziło mi o Good doctor 😊 dopiero jesteśmy na 5 odcinku ale podoba mi się. Mąż na dostęp do netflixa od jakiegoś kumpla
Hehe my wczoraj byliśmy z siostra i jej dziećmi w rabkolandzie 😊 sporo osób było pewnie przez to ze ostatni tydzień wakacji i jedyny słoneczny dzień w tym tygodniu 🤷♀️ Aż przedłużyli zamkniecie z 18 na 18.30
Maksiu miał krótkie spodenki i bluzę ja tak samo o było Ok 15st ale słoneczko grzało, Ok 18 zaczelo się ochładzać i małemu przebralan długie spodnie ja oczywiście nie miałam na przebranie jeszcze czekaliśmy do 19 przed wejściem w kolejce do przejechania się kucykiem i już tak zimno mi było bo jakoś było 11-12st, Maksiu nadal w bluzie ale nie zmarzł 😅 -
Omg, nie nadrobię Was dziewczyny... Właśnie wracamy znad morza, a tam o zasięg ciężko w środku lasu. Jaś zadowolony, dużo bawił się z babcią, także miałam trochę oddechu, mała aniołek - je, śpi, śmieje się. Jest tak pogodna i spokojna, że aż się chce mieć dzieci 😁(obym nie zapeszyła). Tylko ta pogoda...ze 3 dni ciepła a tak to brrr szkoda gadać.
Widzę, że była mowa o serialach. My z mężem najbardziej lubimy polskie. Ostatnio obejrzeliśmy drugi sezon Kruka i Zasadę przyjemności.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Monika bardzo dużo jest atrakcji dla maluchów 😊 jeszcze więcej jeśli dziecko się nie boi, nie wiem czy widziałaś na zdjęciach taka karuzele na sznurkach, Maksiu się nawet tego nie bal i się cieszył, ja jak byłam pierwszy raz to trochę miałam stracha bo ja to sławna jestem na takich atrakcjach 😂
Do 90cm jest za darmo maksiowi udało się na styk -
A ja dziś prapremierę "Skazana" na playerze, nowy tvn-owski serial, a historia oparta na faktach. O sędzinie ktòregiś pięknego dnia zostaje posadzona niesłusznie w więzieniu (w filmie: w Zabrzu gdzie skazywała ludzi).. tyle wiem..
Ostatnio też "Dziewczynę z pociągu" widziałam.
Zabkolandię pamiętam sprzed 7 lat i wcale to duże nie było w poròwnaniu np. z Wesołym Miasteczkiem w Chorzowie. Jest tam ścisk i na małym terenie, chyba że coś się zmieniło od tego czasu. Energylandia to hektary, ale też mega dużo odwiedzających i kolejki wszędzie nawet do 1h stania przed atrakcją.. wczoraj tak było, ale najważniejsze atrakcje zaliczyła còra i mąż.
Na książki nie mam czasu.. ostatnia to medyczna, napisana przez lekarza:
:" Proszę się nie bać, zaraz Pan zaśnie".
Uwielbiam takie 🙂 książka na faktach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2021, 00:18