Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomóżcie! Chyba mam zapalenie pęcherza, mój lekarz jest na urlopie wiec nawet nie mam jak zadzwonić a w weekend u nas w szpitalu funkcjonuje tylko sor, boję się tam jechać bo pewnie dostanę zieloną opaskę i będę czekać kilka godzin... Mąż pojechał do apteki, może tam doradzą mu jakieś witaminy. Może któraś z Was przechodziła zapalenie pęcherza w ciąży i coś mi doradzi? Boję się że może to zaszkodzić Dzidziusiowi🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
-Mamunia- wrote:Każdy poród boli, ale jeśli można skorzystać ze znieczulenia, jak co po niektóre dziewczyny się męczą kilkanaście godzin to czemu by nie.
Pomimo, że męczyłam się kilkanaście godzin, przy drugim nie chcę również znieczulenia - bo nie mam takiej możliwości haha, u mnie w szpitalu niestety nie ma ..zresztą czy są jakieś skutki uboczne ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 20:13
-
KaroKaro wrote:Dziewczyny pomóżcie! Chyba mam zapalenie pęcherza, mój lekarz jest na urlopie wiec nawet nie mam jak zadzwonić a w weekend u nas w szpitalu funkcjonuje tylko sor, boję się tam jechać bo pewnie dostanę zieloną opaskę i będę czekać kilka godzin... Mąż pojechał do apteki, może tam doradzą mu jakieś witaminy. Może któraś z Was przechodziła zapalenie pęcherza w ciąży i coś mi doradzi? Boję się że może to zaszkodzić Dzidziusiowi
Ja przechodziłam kilkukrotnie.Pomagaly pastylki z żurawiną, są takie z bardzo dużym stężeniem.Pij dużo wody, najlepiej z cytryną.W ciąży niestety niewiele więcej można, chyba że lekarz inaczej zdecyduje. -
nick nieaktualnyKaroKaro wrote:Dziewczyny pomóżcie! Chyba mam zapalenie pęcherza, mój lekarz jest na urlopie wiec nawet nie mam jak zadzwonić a w weekend u nas w szpitalu funkcjonuje tylko sor, boję się tam jechać bo pewnie dostanę zieloną opaskę i będę czekać kilka godzin... Mąż pojechał do apteki, może tam doradzą mu jakieś witaminy. Może któraś z Was przechodziła zapalenie pęcherza w ciąży i coś mi doradzi? Boję się że może to zaszkodzić Dzidziusiowi
Wiesz co u mnie ostatnio tez slabo wyniki moczu wyszły, ale lekarz powiedział, że jeszcze nie ma na tyle zle zeby przepisywać antybiotyk. Kazał łykać urosept i żuravit spróbuj moze ci tez pomogąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 20:51
-
Dzięki dziewczyny! Mąż kupił żurawit, sok z żurawiny i pojechał zawieźć mocz do laboratorium, jutro mam usg prenatalne i może mi coś lekarz poradzi. Nie dość że stresuję się tymi prenatalnymi to jeszcze to zapalenie się przyplątało
Karola94c lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dzień dobry poniedziałkowo
Ja miałam infekcję pęcherza na samym początku ciąży dostałam jednorazową dawkę antybiotyku do wypicia i jak na razie jest wszystko w porządku. Kupiłam później taki sok z apteki 100 % żurawiny, żeby zapobiegał infekcji, ale strasznie mnie po nim mdli i nie jestem w stanie go pić. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry u mnie dziwna ta sytuacja z pecherzem, wyniki ok a mnie dalej boli brzuch przy siusianiu, zaczynam się martwić od czego ten ból i czy z Dzidzią wszystko w porządku
Za dwie godziny prenatalne i oczywiście cała noc prawie nie spałam ze stresu...🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny