Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper w szpitalu w którym będę rodzic nie ma, ale jakoś się tym staram nie przejmować. Wiele moich znajomych rodziło w tym szpitalu i nie narzekają więc myślę że i ja dam radę🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Kropeczko, pozostaje czekac i wierzyć że wszystko będzie dobrze.
U mnie od trzech dni pojawia się lekko brązowy sluz, macie tak, mieliście? Pewnie będę musiała wybrać się nadprogramowo do ginekologa.
Ja tak miałam dopóki nie dostałam luteiny i duphaston, to prawdopodobnie niedobór progesteronu. Nic się nie martw -
nick nieaktualnyRuda od samego początku jestem na duphastonie, czytałam że teraz wszystkie funkcje przejmuje lozysko a nie ciałko zolte i może się tak zdarzyć. Ale wiadomo najlepiej sprawdzić u lekarza co się dzieje, może jakaś bakteria? Dzisiaj postaram zwolnić tempo i poleżeć. Dziękuję za odpowiedź. Co do znieczulenia, u nas akcja była szybka także i znieczulenie nie było potrzebne, mimo że to nie było ukłucie komara. Każdy poród boli, ale jeśli można skorzystać ze znieczulenia, jak co po niektóre dziewczyny się męczą kilkanaście godzin to czemu by nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 12:48
-
Pepper wrote:Ja pierwszy raz rodziłam ze znieczuleniem. Parlam 5 razy i od razu urodziłam. Nic mnie nie bolało. Teraz też chcę ze znieczuleniem ale u mnie w Płocku nie ma.
Pochodzisz z Płocka ? . Ja również14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
Pierwszy poród na Kościuszki , drugi też na Kościuszki bym chciala bo lekarz prowadzący tam pracuje . A do jakiego lekarza chodzisz ? :p i gdzie chcesz rodzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 13:31
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
-Mamunia- wrote:Ruda od samego początku jestem na duphastonie, czytałam że teraz wszystkie funkcje przejmuje lozysko a nie ciałko zolte i może się tak zdarzyć. Ale wiadomo najlepiej sprawdzić u lekarza co się dzieje, może jakaś bakteria? Dzisiaj postaram zwolnić tempo i poleżeć. Dziękuję za odpowiedź. Co do znieczulenia, u nas akcja była szybka także i znieczulenie nie było potrzebne, mimo że to nie było ukłucie komara. Każdy poród boli, ale jeśli można skorzystać ze znieczulenia, jak co po niektóre dziewczyny się męczą kilkanaście godzin to czemu by nie.
Jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie ciazy daj znać jak rozwija się sytuacja