Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:moja koleżanka jest kadrową, w razie co mogę się z nią skonsultować
-
Witam,
jestem nowa
ostatnia miesiączka: 23.05.2018
owulacja prawdopodobnie: 3-5 czerwca
pozytywny test : 11.06.2018
beta hcg: 13.06 (44)
kolejna beta robiona dzisiaj,wyniki po południu
przewidywany termin porodu. : 24.02.2019r
wizyta u ginekologa : 4.07.2018
PozdrawiamStraciatellaa, Kolorowaola lubią tę wiadomość
-
nati1992 wrote:Ja teraz oddaję swoją grupę dalej i od września będę miała nowe dzieci. Teraz przewaga 3-latków no i jeszcze zostało przyjętych więcej dzieci. Mój ginekolog powiedział, że co będę robiła przez całą ciążę? Jak będę się dobrze czuła to nie widzi sensu żebym szła na zwolnienie i kiedyś kobiety w ciąży normalnie pracowały... Ja nie chciałam od razu tego zwolnienia, ale od nowego roku szkolnego kiedy będę w 18 tygodniu. Tak mnie wkurzyła, że już więcej do niej nie pójdę.
Ja bym na Twoim miejscu się nie wachała i szła na L4, przecież przedszkole to skupisko chorób...
-
nick nieaktualnyPau.Em wrote:Wizyty:
Poniedziałek 25.06:
Nati1992
Wtorek 26.06:
Kropeczka85
Paulina9191
MonisiaK
Środa 27.06:
Pau.Em
Straciatellaa
Karola94c
Czwartek 28.06:
Pau.Em
baranosia
ej_est
marti89
Kropeczka85
Piątek 29.06:
Sylllwus
Sobota 30.06:
Niedziela 01.07:
milllusia88
Badanie USG
https://mamaginekolog.pl/usg-wczesnej-ciazy-jak-interpretowac/
Torbiele jajników
https://mamaginekolog.pl/36634-2/
Super ta lista
A dałoby sie to jakos zrobic zeby byla na pierwszej stronie? Bo jak bedzie kilkanaście postów do tylu to za każdym razem trzeba bedzie jej szukać i do niej wracać wiec i tak będziemy sie ciagle pytały o wizyty. Chyba, ze sie mylę to mnie poprawcie
Moznaby tez umieszczać terminy następnych wizyt w stopce
-
ej_est wrote:Super ta lista
A dałoby sie to jakos zrobic zeby byla na pierwszej stronie? Bo jak bedzie kilkanaście postów do tylu to za każdym razem trzeba bedzie jej szukać i do niej wracać wiec i tak będziemy sie ciagle pytały o wizyty. Chyba, ze sie mylę to mnie poprawcie
Moznaby tez umieszczać terminy następnych wizyt w stopceej_est, Aliq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aneczka86 wrote:Straciatella na wychowawczy przeszłam w grudniu 2016. Jak teraz przerwę i przejdę na l4 to na jakiej podstawie będę mieć wyliczona wysokość zasiłku chorobowego?
Mila_85 lubi tę wiadomość
-
MonisiaK wrote:Ja bym na Twoim miejscu się nie wachała i szła na L4, przecież przedszkole to skupisko chorób...
Musiałam się przemęczyć do egzaminu. Teraz mam wakacje więc nie ma sensu brać L4, tylko 4 dni pracy mnie czeka, ale mam nadzieję, że ta inna ginekolog nie będzie miała problemu wypisać mi zwolnienie.[/url]
[/url] -
Dziewczyny co mam zrobić żeby się tak nie bać?
Mam ciagle czarne myśli. Cały czas myslę czy będzie ok czy nie poronię. Muszę sie chyba czymś zająć żeby nie myśleć.
Po latach starań gdy już mamy ten cud nie potrafię się tym cieszyć...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Nati1992 a ten Twój lekarz na studia chyba jeszcze w epoce dinozaurów chodził.... Mówiłaś mu gdzie pracujesz? Mój syn jak poszedł do 3 latków to od września na bez przerwy chorowałam razem z Nim... Fakt nie były to typowe dziecięce choroby typu ospa itd., ale przewlekłe zapalenie zatok przynosowych, przez co raz zrobiło się nawet zapalenie oskrzeli... Ma jak pod swoją opieką ok 30 dzieci i będąc w ciąży lekarz nie wysyłając Cię na L4 jest ładnie mówiac DZIWNY!
baranosia lubi tę wiadomość
-
Wiedział, powiedziałam mu o tym gdzie pracuję... Ja też w ciągu roku chorowałam razem z dziećmi i nie raz z gorączką pracowałam i jeszcze skakałam z nimi bo ogólnie jestem bardzo aktywna. No mnie ta ginekolog tak zdenerwowała, że to była moja ostatnia wizyta u niej...i to jeszcze prywatnie. Dzisiaj idę do innej, mam nadzieję, że się nami lepiej zaopiekuje.[/url]
[/url] -
baranosia wrote:Na wychowawczy poszłaś od razu po macierzyńskim? Jeśli tak to dostaniesz tyle samo co na l4 ciążowym i późniejszym macierzyńskim. Liczą średnią z ostatnich przepracowanych 12mcy
ej_est nie mogłam się powstrzymać mam nadzieje, że nie będę tego żałować -
baranosia wrote:Na wychowawczy poszłaś od razu po macierzyńskim? Jeśli tak to dostaniesz tyle samo co na l4 ciążowym i późniejszym macierzyńskim. Liczą średnią z ostatnich przepracowanych 12mcy