Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivanillka wrote:Wiadomo co z malamala?
Wrocilam
Boze jaka ulgaaaa !
Wszystko jest ok!!!!
Mam dalej jeszcze wiecej lezec i lezec i lezec do znudzenia, 5tydz. a dzieki tej wizycie widzialam ze nawet serduszko bije !!! Ale jestem szczesliwa z Mezem!!!! Ze wszystko ok jest, dzieki Dziewczyny za dobre slowa !!! :* kochane jestescie!!!Pau.Em, empiq, Vivanillka, Kolorowaola, baranosia, kjt91, Agnessa, ej_est, Ewelcia85, nati1992, Ewka89, Mila_85, Karola94c, Kropeczka85, -Mamunia- lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualny
-
Paulina9191 wrote:Oczywiście nie potrzebnie zrobiłam beta hcg i wyskoczyło mi na kalkulatorze przyrost poniżej normy i się martwię
18.07 godz 15 beta 826
20.06 godz 13 beta 1749
22.06 godz 7 beta 3406
25.06 godz 8 beta 6143
Przyrost nie podwoił się a minęło 72godz12/02/2019
SZYMEK
-
ej_est wrote:Według tego co pisze Straciatella to wszystko jest ok. Nie denerwuj sięCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
MałaMała wrote:Heeeeej Dziewczyny !!!!
Wrocilam
Boze jaka ulgaaaa !
Wszystko jest ok!!!!
Mam dalej jeszcze wiecej lezec i lezec i lezec do znudzenia, 5tydz. a dzieki tej wizycie widzialam ze nawet serduszko bije !!! Ale jestem szczesliwa z Mezem!!!! Ze wszystko ok jest, dzieki Dziewczyny za dobre slowa !!! :* kochane jestescie!!!MałaMała lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja też do tej pory podczytywałam i obiecałam sobie, że odezwę się i ujawnię dopiero po wizycie, która była w piątek był to wg usg 5w5d i biło już serduszko. Termin mam na 18.02
Kolorowaola, MałaMała, Ewelcia85, Aliq lubią tę wiadomość
-
paprot.ka wrote:Hej dziewczyny, ja też do tej pory podczytywałam i obiecałam sobie, że odezwę się i ujawnię dopiero po wizycie, która była w piątek był to wg usg 5w5d i biło już serduszko. Termin mam na 18.0212/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:Teraz tylko naszlo mnie pytanie...
Czy takie krwawienie z szyjki macicy nie ma wplywu na dziecko?????? I kolejna mysl sie kłebi
Mała, nie ma. Są różne przyczyny krwawienia, nie ma to wpływu na dzidziusia. Lekarz powiedział, że wszystko jest ok, to tej myśli się trzymaj i się oszczędzajMałaMała lubi tę wiadomość
-
kawiorek wrote:Mała, nie ma. Są różne przyczyny krwawienia, nie ma to wpływu na dzidziusia. Lekarz powiedział, że wszystko jest ok, to tej myśli się trzymaj i się oszczędzaj
Wiecie same jak to jest jak czlowiek swiruje tym bardziej ze troche czekalismy na Fasolke i jeszcze od razu po operacji sie udalo
Termin mam teraz na 11lipca12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualnyLady_E wrote:Dziewczyny co mam zrobić żeby się tak nie bać?
Mam ciagle czarne myśli. Cały czas myslę czy będzie ok czy nie poronię. Muszę sie chyba czymś zająć żeby nie myśleć.
Po latach starań gdy już mamy ten cud nie potrafię się tym cieszyć... -
nick nieaktualnyMałaMała wrote:Heeeeej Dziewczyny !!!!
Wrocilam
Boze jaka ulgaaaa !
Wszystko jest ok!!!!
Mam dalej jeszcze wiecej lezec i lezec i lezec do znudzenia, 5tydz. a dzieki tej wizycie widzialam ze nawet serduszko bije !!! Ale jestem szczesliwa z Mezem!!!! Ze wszystko ok jest, dzieki Dziewczyny za dobre slowa !!! :* kochane jestescie!!!
Dziewczyny widziałam, że pisałyście o karcie ciąży, jak byłam właśnie u lekarza 5tyg3dnia to powiedział, że kartę założy mi dopiero na kolejnej wizycie czyli u mnie to będzie jakoś 8tydz i parę dni. Mam nadzieje, że wszystko będzie OK bo też się sporo naczekałam na to moje maleństwoMałaMała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrzechotka2 wrote:A ja mam znowu inaczej. W drugiej ciąży jestem spokojniejsza. Jak nachodzą mnie gorsze myśli to się przytulam do pierworodnej i wszystko mija. Musi być dobrze. Musi
-
Olciaaa wrote:U mnie też wystąpiło krwawienie przez krwiaka jak się okazało. Poleciałam jak szalona do mojego gin i okazało się, że nic złego się nie dzieje, to był 5tydz i 3 dzień. I też było serducho. Powiedział mi, że wiele kobie ma na początku krwawienia ale one nie muszą oznaczać noc złego, ale oczywiście trzeba być pod opieką lekarską Trzymam kciuki, żeby wszytko było u Was dobrze.
Dziewczyny widziałam, że pisałyście o karcie ciąży, jak byłam właśnie u lekarza 5tyg3dnia to powiedział, że kartę założy mi dopiero na kolejnej wizycie czyli u mnie to będzie jakoś 8tydz i parę dni. Mam nadzieje, że wszystko będzie OK bo też się sporo naczekałam na to moje maleństwo
Bedzie wszystko ok, ja mam zawsze wyzsze cisnienie nana badaniu bo zawsze sie stresuje czy usg wyjdzie dobre Mysimy wszystkie byc dobrej mysli !!! Jak to moj ginekolog powiedzial - kobiety sa twarde dlatego to kobiety zachodza w ciaze tak mi odpowiedzial jak na zadane pytanie CZY MA PANI MDLOSCI MOCNE odpowiedzialam mu ze tak mam okropne mdlosci ale najwazniejsze zeby bylo z dzieckiem ok a mdlosci przezyje hehehe (migdaly najlepsze jak cos -polecam) )) mi pomagaja12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:Mi gin zalozyl w 4tc
Bedzie wszystko ok, ja mam zawsze wyzsze cisnienie nana badaniu bo zawsze sie stresuje czy usg wyjdzie dobre Mysimy wszystkie byc dobrej mysli !!! Jak to moj ginekolog powiedzial - kobiety sa twarde dlatego to kobiety zachodza w ciaze tak mi odpowiedzial jak na zadane pytanie CZY MA PANI MDLOSCI MOCNE odpowiedzialam mu ze tak mam okropne mdlosci ale najwazniejsze zeby bylo z dzieckiem ok a mdlosci przezyje hehehe (migdaly najlepsze jak cos -polecam) )) mi pomagajaMałaMała lubi tę wiadomość