Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Straciatella ja też to czuję, że będę tak wyglądać.. ja dziś miałam spotkanie z porcelana ale to chyba przez tel ból głowy i ciśnienie..
. Pisze z telefonu więc nie mam jak zdjęcia wrzucić, jak lepiej się poczuję to usiądę przed laptopem i dodam.
-
Hej!
Black świetne wieści!
Łoo jakie brzuszki. U mnie jeszcze jakość szczególnie nie widać. I wszyscy się dziwią, że jak to 5 miesiąc?! Spodnie już pomału zaczynają mnie uwierać. Wczoraj obeszłam dwie galerie i nie znalazłam spodni ciążowych. Dziś zamówiłam w H&M i modlę się, żeby były dobre.
Mała daj znać co tam u Ciebie? Bóle przeszły? -
nick nieaktualny
-
Wróciłam, dzięki za kciuki :*
z bobo wszystko okej, wszystko na miejscu
Tętno 145, 213 g
A co do płci to nie dojrzał siusiaka, mimo, że było w pozycji, że powinno być widać. Także prawdopodobnie dziewczynka (albo się schowało)Potwierdzenie na następnej wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 19:25
Jonesey, magdaaa88, Straciatellaa, Lady_E, Karola94c, Black_Lilith, MałaMała, Dorota3, Pepper, Nadzieja22, Pau.Em, kjt91, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem załamana. Waga magicznie rosnie. od początku ciąży już 6kg na plusie. Jem naprawde nie dużo. Nie jem już słodyczy itp. A waga z dnia na dzień rośnie jak durna. Fakt mam zaparcia. Może przez to bo brzuch mam jak balon. No i cycki strasznie duże. Ale kurde jak tam dalej pójdzie to do porodu bedzie +20 parę jak nic.
Największy problem to moja rwa. Nie moge sie duzo ruszaćMoże jakieś rady? Bo ja już nie wiem.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Dziewczyny jestem załamana. Waga magicznie rosnie. od początku ciąży już 6kg na plusie. Jem naprawde nie dużo. Nie jem już słodyczy itp. A waga z dnia na dzień rośnie jak durna. Fakt mam zaparcia. Może przez to bo brzuch mam jak balon. No i cycki strasznie duże. Ale kurde jak tam dalej pójdzie to do porodu bedzie +20 parę jak nic.
Największy problem to moja rwa. Nie moge sie duzo ruszaćMoże jakieś rady? Bo ja już nie wiem.
U mnie 5 kg na plusie. Ale ja to się nie przejmuje zbytnio, w pierwszej ciąży przytyłam 28 kg ^^ i po porodzie wszystko spadło.. dosłownie wszystko .. teraz jak zaszłam w ciąże ważyłam 48 kg przy 170cm wzrostu i naprawdę bardzo ale to bardzo chciałabym przytyć i żeby mi zostało !!! teraz ważę zaledwie 53 kg ^^
-
Karola94c wrote:U mnie 5 kg na plusie
. Ale ja to się nie przejmuje zbytnio, w pierwszej ciąży przytyłam 28 kg ^^ i po porodzie wszystko spadło.. dosłownie wszystko .. teraz jak zaszłam w ciąże ważyłam 48 kg przy 170cm wzrostu i naprawdę bardzo ale to bardzo chciałabym przytyć i żeby mi zostało !!! teraz ważę zaledwie 53 kg ^^
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Bumbum super wieści!
A ja mam -12kg od początku ciąży. Ale u mnie przy 170cm ważyłam 96kg, teraz 84kg. Wszystko dlatego, że hormony przez które tyje normalnie teraz pracują jak należy.
Lekarz zupełnie mi się kazał nie martwić. Najważniejsze żeby dziecko rosło odpowiednio, a tego dowiem się we wtorek.
Miłego wieczorku
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Lady_E wrote:Dziewczyny jestem załamana. Waga magicznie rosnie. od początku ciąży już 6kg na plusie. Jem naprawde nie dużo. Nie jem już słodyczy itp. A waga z dnia na dzień rośnie jak durna. Fakt mam zaparcia. Może przez to bo brzuch mam jak balon. No i cycki strasznie duże. Ale kurde jak tam dalej pójdzie to do porodu bedzie +20 parę jak nic.