Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:Na rwę polecam fizjoterapeute. najlepiej takiego który specjalizuje się w ciążowych/ pociążowych problemach
Przed ciążą samo przeszło na pół roku nawet nie wiem co zrobiłam
Ale wróciło... Może pojdę jeszcze raz nie wiem.
Pepper Przewijak na łóżeczko juz mamŁóżeczko kupimy w listopadzie. Wózek w grudniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:59
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie na plusie 400g. Wczoraj waga pokazała 50.9 kg. Także zaczęłam oficjalnie tyć
Zakupy po polowkowych- jak poznamy płeć na 100%. Także raczej już zacznę się pod koniec października rozglądać za wózkiem, fotelik kupię w styczniu. Łóżeczko mam, jedynie pościele będę musiała zmienić jeśli będzie chłopak:D bo w różowym spał przecież nie będzie:)
Dzień dobry tak w ogóle:) -
U mnie dziś na wadze 3 kg na plusie, najwięcej pewni będzie w III trymestrze. Z synem przytyłam w sumie 10 kg, mam nadzieję, ze teraz nie będzie więcej.
My wózek mamy, łóżeczko pewnie koło grudnia, stycznia, bo nie mamy gdzie trzymać a mały będzie początkowo spał z nami w sypialni. Natomiast jakies mniejsze rzeczy to chyba wcześniej, chociaż też nie mam gdzie trzymaćMuszę najpierw jakąś komodę kupić. Ubranek mam całą masę po starszaku, ale na pewno coś kupię jeszcze.
-
Pau.Em wrote:U mnie na plusie 400g. Wczoraj waga pokazała 50.9 kg. Także zaczęłam oficjalnie tyć
Zakupy po polowkowych- jak poznamy płeć na 100%. Także raczej już zacznę się pod koniec października rozglądać za wózkiem, fotelik kupię w styczniu. Łóżeczko mam, jedynie pościele będę musiała zmienić jeśli będzie chłopak:D bo w różowym spał przecież nie będzie:)
Dzień dobry tak w ogóle:)MałaMała, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, a ja mam do różu dla chłopców dość luźne podejście. Zwłaszcza że widzę na ulicy całą masę dorosłych mężczyzn w różowych spodniach czy koszulkach,koszulach. Ja miałam jakieś różowe śpiworki czy pościel po córeczce koleżanki to bez problemu używałam. Sukienka to co innego, ale już body czy śpioszki to bez przesady. Kiedyś róż był typowo chłopięcym kolorem.
Ale wiadomo, każdy robi jak uważa, znam mamy, które małej córeczce też przenigdy nie założą body z samochodem czy rakietą. -
Ja też dostałam masę ciuszków dla Blanki głównie po chlopcach ale dla mnie to nie problem był bo dziecko szybko rośnie
Sukienki to się raczej u takiego malucha zakłada tylko na święta bo wygodniej pajac i body
ja ostatnio miałam -4kg a teraz wizytę mam 18 więc mam nadzieję że zobaczę kto tam siedzi a jak nie to na połówkowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 09:11
-
Jak wy to robicie że chudniecie w ciąży? Dla mnie to magia...
Ja choc bym nic nie jadła mam wrażenie że i tak przytyje
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
A to moj brzuchol
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d6b6b6a63ff.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 09:52
Dorota3, kjt91, Jonesey, Nadzieja22, Straciatellaa, MałaMała, Pepper, empiq, Black_Lilith, Pau.Em, KaroKaro, MonisiaK, Karola94c lubią tę wiadomość
-
ja poki co jestem jakies 2kg na plusie i to jest dla mnie istny cud bo z odzywianiem bylo kiepsko i w normalnych okolicznosciach cyba bym z 6 kg przywalila
musze sie jednak zaczac pilnowac, bo ze wzgledu na nadwage nie powinnam przytyc wiecej niz 10kg ogolnie, a jak bedzie to sie okaze