Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde martwie sie moje małe sie nie rusza od tygodnia
Tzn czasem cos poczuje ale nie wiem czy to to. Wcześniej ruszało sie sporo... We wtorek wizyta. Do tego czasu oszaleje!
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Jeśli chodzi o olej z czarnuszki to moja siostra daje całej swojej rodzinie tzn. Mężowi i dwójce dzieci, z tego co wiem to musi być tłoczony na zimno .. ja też mam zamiar wprowadzić ale nie wiem czy w ciąży można go brać ?
Ja już lepiej się czuje z moją migreną.. ale guzek na kości jarzmowej dalej jest i już nie wiem gdzie z nim się udać.. byłam u trzech chirurgów i żaden nie wie co to jest.. :p
-
Pau.Em wrote:Kupiłam BluKid, niestety ma w składzie syrop glukozowo fruktozowy... Ale ma dodatkowo biflawonoidy, tych ekstraktów też jest więcej. Sprawdź w necie sobie
Kupiłam taki Oleofarm, pan w aptece polecił. W składzie ma tylko czarny bez, nic więcej http://oleofarm.pl/produkt/sok-owocow-czarnego-bzu-sambuvital-490-ml/ -
No to teraz chwila dla mnie
pomidorówka ze świerzych pomidorów jest , naleśniki z mięsem mielonym zapiekane pod beszamelem są , sałatka z tuńczyka jest
takze mogę lezeć do góry brzuchem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 13:45
MałaMała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlack_Lilith wrote:Kupiłam taki Oleofarm, pan w aptece polecił. W składzie ma tylko czarny bez, nic więcej http://oleofarm.pl/produkt/sok-owocow-czarnego-bzu-sambuvital-490-ml/
A ja syrop
ale z tej samej firmy, bo BluKid też jest od Oleofarm:)
Ewelcia haha u nas już wczoraj zniknela sałatka z tuńczyka;D dziś były gołąbki, a rano robiłam gofry i zjadlysmy ż dzemem;DEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia85 wrote:No to teraz chwila dla mnie
pomidorówka ze świerzych pomidorów jest , naleśniki z mięsem mielonym zapiekane pod beszamelem są , sałatka z tuńczyka jest
takze mogę lezeć do góry brzuchem
!!!!!!! Mmmmm ja dzis zrobilam pierogi ze skwareczkami mmmmmm...
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Lady_E wrote:Kurde martwie sie moje małe sie nie rusza od tygodnia
Tzn czasem cos poczuje ale nie wiem czy to to. Wcześniej ruszało sie sporo... We wtorek wizyta. Do tego czasu oszaleje!
Ja właśnie ma to samoJa mam wizytę dopiero 26 września...
Lady zapytaj na tej wizycie swojego gina co to może być i czy to normalne? Ja czytałam gdzieś na forum, że około 16-17 tyg może być cisza ale nie wiem dlaczego
-
U mnie dziś kiepski dzień. Kiepsko spałam, obudziłam się cała mokra, bo tak mi było gorąco, że rozbolała mnie głowa, to po obiedzie poszłam się położyć i zaczęło mnie mulić, a teraz poszłam do sklepu i oczywiście przy kasie zobaczyłam czekoladę... I właśnie zjadłam prawie cała tabliczkę... A jeszcze niedawno nie mogłam patrzeć na słodkie.
Ewelcia85, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:Ja właśnie ma to samo
Ja mam wizytę dopiero 26 września...
Lady zapytaj na tej wizycie swojego gina co to może być i czy to normalne? Ja czytałam gdzieś na forum, że około 16-17 tyg może być cisza ale nie wiem dlaczego
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Dzień dobry kochane w ten chłodny niedzielny poranek
Ja wszystko rozumiem ale zeby mieć mdłości w 19 tyg ? Jak tylko się obudziłam mnie muli no masakra
Od wczoraj mam postanowienie zeby wypijać 2 litry wody dziennie bo jak skończyły się upały to z piciem u mnie kiepsko a jak u was ? -
Lady_E wrote:Zapytam. Ale boje sie tej wizyty a cholera!
nie denerwuj sie na pewno z maluszkiem wszystko w porządku
Co do ruchów to u mnie tez różnie , 2 dni temu czułam wyraźne kopniaki w dole brzucha a wczoraj juz cisza zobaczymy jak będzie dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 07:09
-
nick nieaktualny