Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
jaka stopeńka słodka
nie mogę się doczekać swojej wizyty, ale przynajmniej bąbel daje o sobie znać, więc jestem spokojniejsza.
co do spania, to ja padam razem z moim dzieckiem, czego nie może przeboleć mój mążale jeśli z jakiegoś powodu się obudzę, to też mam problem zasnąc z powrotem
KaroKaro, MonisiaK, Karola94c lubią tę wiadomość
-
ja już po wizycie, wszystko ok dzieć waży już 200 g, jest starszy o tydzien a co najważniejsze zasilamy męską drużynę
A połowkowe 8.10 20t4d
Ewelcia85, Kropeczka85, malami91, KaroKaro, Pepper, magdaaa88, Nadzieja22, Jonesey, kjt91, Black_Lilith, MałaMała, Dorota3, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Amir gratuluję chłopca! No i wychodzi na to że mamy parkę z dzisiejszych wizyt
amir lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaraKaro Super:) Gratuluję córeczki
amir A tobie gratuluje synka
No ciekawe czy nasze małe sie jutro pokażeNajem sie czekolady przed.
No i jestem spokojniejsza bo maluszek się dzisiaj kręciUspokaja matke wariatke
Ewelcia85, malami91 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
kjt91 wrote:Ja w poniedziałek 17,09
to wizytujemy w tym samym dniuja dzięki Bogu z samego rana bo o 9.30
amir gratuluję chłopca!!! tak jest uzbieralysmy już drużynę piłkarskąteraz tylko kilku cheerleaderek brakuje
kjt91 lubi tę wiadomość
-
Oj to Dziewczyny bedzie intensywna sroda
mnie troche pod brzuchem lekko pobolewa tak leciutko , pewnie Maly czuje co sie święci
hehehe ze mama z tata go beda podgladac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 05:46
Jonesey, Karola94c lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Jonesey wrote:to wizytujemy w tym samym dniu
ja dzięki Bogu z samego rana bo o 9.30
amir gratuluję chłopca!!! tak jest uzbieralysmy już drużynę piłkarskąteraz tylko kilku cheerleaderek brakuje
Ja mam o 15.15 ale do 14 jestem w pracy więc też szybko dzień mi zleci. Planuję zabrać córkę żeby zobaczyła siostrzyczkęMałaMała, Jonesey lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:kurcze martwie sie bardzo. Dziś znów prawie padłam u córki w szkole, a było mało ludzi i do tego siedziałam w szatni. Nagle atak chęci wymiotów, zatkane uszy i zawroty. Mam nadzieje, że z maluszkiem wszystko dobrze ;(
Musisz na siebie uważać i nie zostawać sama żeby to się źle nie skończyło. I koniecznie porozmawiaj o tym z gin.25.01.2019 cc
-
Robiłam badania krwi i niby wyszła minimalna anemia, tak to wyniki mam w normie. Mocz, tsh, cukier, krew
Ciśnienie sobie zaczęłam mierzyć i też mam okej. Małż mówi, że mam leżeć i uważać jak jestem sama w domu z młodszą, ale wiecie że to tak się nie da leżeć cały dzień z 2,5 latką w domu.
Dziś pogadam z ginekologiem. Boje się, że ta trzecia ciąża to może już za duże obciążenie dla mojego organizmuoby tylko wszystko było dobrze z maluchem