Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyej_est wrote:A mogłabyś dokładnie napisać jaki to nawilżacz? Chce kupić dziewczynom i rozglądam sie za czymś sensownym
ej_est, Jonesey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPau.Em wrote:Kupiliśmy Kardo: https://www.aptekagemini.pl/kardo-nawilzacz-ultradzw-misty-kc01.html ja jestem bardzo zadowolona z niego
O dziękuje ci zaraz sobie popatrzę -
nick nieaktualnyJonesey wrote:mąż też jest gadzeciarzen i wszystko się mu podoba
zobaczymy czy nie zmieni zdania jak zobaczy odplywajace pieniądze z konta
artemida, mila gratuluję dziewuszki!!!w końcu wysyp dziewczynek
To dobrze. Z moim mężem w tych sprawach duzo trudniej jest
Nawet teraz jak planuje zakup nawilżacza powietrza do pokoju dziewczyn to jak mu o tym powiedziałam usłyszałam, ze po co przecież równie dobrze można do ich pokoju wstawić suszarkę z mokrym praniem i efekt bedzie ten sam hahahtakże to jest mój chłop. Na szczęście nie upiera sie na sile przy swoim i jak sobie coś upatrze (rozsądnego i faktycznie przydatnego) to staje zawsze na tym, ze kupujemy, ale on juz taki jest, ze zawsze szuka jakiegoś innego rozwiązania ;P
-
Dzień dobry!
Papapatka kciuki zaciśniete
Ja wróciłam własnie z pobrania krwi w labolatorium, pielęgniarka przez godzinę obsłużyła 4 osoby... jakaś taka niemrawa mi się dziś trafiła i na dodatek nie wzięłam ze sobą telefonu więc godzinę patrzyłam w ściany i to jeszcze bez śniadania, myślałam że się wykończę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 08:35
Papapatka lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Ruda, pytałam się mojej ginekolog na ostatniej wizycie i powiedziała że można🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
ruda90 wrote:ja właśnie mam rano katar i profilaktycznie chciałam wziąć rutinoscorbin🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dzień dobry!
U Was dzieciaki chore a u mnie mąż ma katar i boli go gardło. Dzięki Bogu, że nie ma stanu podgoraczkowego, bo to byłaby już katastrofa.
Jutro wizyta i stres coraz większy. Apageum jest jak kładę się na leżanke i póki nie zobaczę serduszka albo jak się rusza to mam wrażenie, że serce wyskoczy mi z piersi. Dziś nawet mi się śniło, że byłam na wizycie, ale nie miałam usg.
Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty!
-
Straciatella Poproszę mnie tam dopisac do listy! 27 lat dziewczynka
No a jeśli chodzi o zakupy. My mamy termometr microlife NC 150 polecam serdecznie! Koszt około 100 zł.
Kupiliśmy katarek do odkurzacza zobaczymy jak się sprawdzi.
Szumisia jak na razie mamy małpkę Vtech ale zwykłego też kupimy
Inhalator z nebulizatorem mamy z sanity i jest spoko. Kosztował coś koło 100 zł.
Baby cook myślę że zbędny totalnie.
Nnianię kupie najzwyklejszą. U nas w mieszkaniu niepotrzebna. Bardziej do teściowej bo ona ma wielki dom.
Polecam tez kupic nawilżacz powietrza. Serio to jest strzał w 10. Kupiliśmy niedawno i mój katar nocny po prostu mi przeszedł! A tyle się męczyłam
No i zastanawiam się nad laktatorem który wybrać. Będę na spacerach karmic moim mlekiem z butelki. Nie nawidze wystawiać cycków przy innych
Wgl jest tyle tych gadżetów! No i ja chce wszystkie :p Dobrze że mąż trochę mnie hamuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 10:39
Pepper, Jonesey, Pau.Em lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Straciatellaa wrote:Dodam coś od siebie
miałam katarek i fride, polecam fride (jest też katarek do odkurzacza co się przyczepia, użyłam raz jak młoda miala zapalenie płuc)
termometry przerobiłam z 4, najlepszy okazał się microlife nc100 lub nc150. W szpitalu też je stosują.
Nebulizatory miałam 3, najlepszy z najkrótszym czasem rozpylania, nie taki super głośny to też microlife
co do laktatora to kupuje na dwie piersi tym razemmiałam canpola elektryczny -jest naprawdę super, dobre ssanie, bezprzewodowy, mobilny
lub też bym stawiała na medele mini electric
no wlasnie z tym termometrem to mam niezla zagwozdke, bo te przykladane do ciala ponoc lubia przeklamywac temperature i ten z brauna skusil mnie tym ze wklada sie do ucha wiec pomiar powinien byc bardziej wiarygodny. tylko wez tu go wloz jak dziecko ma zapalenie ucha.. sama juz nie wiem
to musze jeszcze obczaic ten nebulizator z microlife w takim razie i laktator canpola tez. dzieki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co myślicie o foteliku Recaro zero.1 elite i- size ? Opłaca się wydac prawie 3000zł ? Mąż sie uparł bo jego córeczka ma jeżdzić najbezpieczniej na świecie a ja nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 10:46
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady.E a to cena z bazą? Jeśli Was stać i to i to nie będzie jakimś wyzeczeniem z Waszej strony to można kupić. Chociaż ja bym jeszcze porownała kilka, bo może jest inny o takich samych parametrach a tańszy
-
Dziewczyny, miałyście kiedyś do czynienia z ubrankami z 5.10.15.? Jakiej są jakości?
Mają teraz -50% na całą nową kolekcję i zastanawiam się czy czasem nie zamówić kilka par bodziaków i innych pierdółek🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza