Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po
Wszystko dobrze) !!!
Maluszek przybral 100g i Patologia ciazy to bedzie tylko badanie na szczescie
Fikal ze szok
Jakie slodkie paluszki i nozki pokazal)) !!!
Gin zadowolony, my tez !!Ewelcia85, SiSi111, Mambella, Black_Lilith, Dorota3, Pepper, Pau.Em, Straciatellaa, empiq, Nadzieja22, baranosia, MonisiaK, malami91, Karola94c, bumbum lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Gratulacje dziewczyny;-)
Z wymiarami to tak jak Sisi napisała, może będzie miał poprostu duży brzuszek.
A z lekarzem to często tak bywa że jak "sława" to wydaje im się że nie muszą nic więcej mówić. Ale Roszkowski to specjalista od spraw beznadziejnych, więc napewno jest wszystko ok.
Ja się jeszcze się spotkałam że zbyt wylewnym lekarzem, który sam od siebie dużo powie, a szkoda bo to bardzo uspokaja pacjentkę.Black_Lilith lubi tę wiadomość
-
Mambella wrote:Gratulacje dziewczyny;-)
Z wymiarami to tak jak Sisi napisała, może będzie miał poprostu duży brzuszek.
A z lekarzem to często tak bywa że jak "sława" to wydaje im się że nie muszą nic więcej mówić. Ale Roszkowski to specjalista od spraw beznadziejnych, więc napewno jest wszystko ok.
Ja się jeszcze się spotkałam że zbyt wylewnym lekarzem, który sam od siebie dużo powie, a szkoda bo to bardzo uspokaja pacjentkę.
Właśnie ja mam takiego wylewnego z pierwszej ciąży, bardzo dobry lekarz, ostatnio nawet blog założył - Marian Malinowski. Podobno jego ojciec to była jakaś sława. W tej ciąży nie udało nam się jeszcze do niego trafić - pierwsze usg robiliśmy na wakacjach w Olsztynie (swoją drogą u innego znanego i równie specyficznego lekarza), to teraz w Szpitalu Orłowskiego, korzystając z opcji usg na NFZ. Mam nadzieję, ze chociaż ostatnie będzie u normalnego lekarzaRoszkowski jest wybitnym specjalistą, ale jest bardzo specyficznym człowiekiem niestety.
-
Karola94c wrote:Hejka kobietki
, Co myślicie na temat leżaczków ? zastanawiam się nad kindrecraft 5w1 albo tiny love 3w1 ... która lepsza? nie mam zielonego pojęcia, a potrzebuję bo czasami będziemy jeżdzić do teściowej na noc i naprawdę by się przydała
-
Ale co do leżaczków to trzeba kupować taki, który jest przeznaczony dla najmłodszych. Jak dziecko zaczyna raczkować czy tym bardziej chodzić to już absolutnie w leżaczku nie usiądzie. Mój korzystał z leżaczka do góra dziewiątego miesiąca.
-
Ja chciałabym kupić BabyBjörn właśnie, ale na pewno nie przed porodem, tylko jak maluch będzie miał około 2 miesiące. Poza tym najpierw zobaczę czy w ogóle będzie potrzebny
-
U mnie 3 kolezaki miały babybjorn i wszystkie bardzo polecają. Każda potem bez problemu sprzedała go dalej za niewiele mniejszą cenę więc i tak się opłacało. Ja na pewno zdecyduje się na babybjorn
chciałabym go kupić jak będą jakieś promocje, może bedą jakieś zniżki np w black friday.
-
My kupujemy babybjorn
O innym nawet nie myslałam. Szwagierka nam kupi w niemczech tam sa troche tańsze
No chyba ż trafię na promocje w polsce
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:mam uprzedzenie do babybjorna. z tymi ich wisiadłami i innymi udziwnieniami
My albo w ogóle nie kupimy "bujaczka", albo tiny love 3w1 rozkładany na płasko, chociaż z moją szaloną 2,5latką mocno musze się zastanowićjuż chyba będę wolała kosz mojżesza na szybkie wypady do rodziny.
za 5dni wizyta, może uda się podejrzeć na 100%płeć
To prawda, te ich "nosidła" to porażka, ale akurat leżaczki im się udały
Ja też mam obawy przy synku, czy młodego np. nie wywali z tym leżaczkiem. Jeszcze pies może buzi dać, bo to akurat na jego wysokości, ale to akurat nie problem.
Kosz Mojżesza miałam i używaliśmy latem na balkonie, trochę wieczorami w salonie. Bardzo fajnie się sprawdził. Tiny Love w sumie jest trochę w tym stylu w wersji na płasko.Straciatellaa, Karola94c lubią tę wiadomość