Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
U nas będzie synunio
Jeszcze tylko jutro połówkowe i będę mogła powoli zacząć zakupy
Jonesey, Ewelcia85, malami91, kjt91, Lady_E, Pepper, MałaMała, Black_Lilith, SiSi111, Straciatellaa, Ciążowa_Gapsy, Dorota3, Karola94c, Nadzieja22, Mambella, magdaaa88, MonisiaK, Lutyska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak ruda po badaniach ?
.. Mnie wszystko tam na dole boli .. dosłownie.. pachwiny.. itp .. aż zaczynam się martwić bo normalnie chodzić nie mogę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 22:52
-
Cześć dziewczyny
Dzisiaj wizytaszkoda, że dopiero koło 18.
Wczoraj przutulilam się brzuchem do pleców męża bo nie chciałam mu brać ręki i przeszkadzać w zasypianiu i bumm, dostał kopa w plecyjaki szczęśliwy a ja już miałam dość bo z godzinę tak fikał i nie dawał spać
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
magdaaa88 wrote:A ten syrop można pic bez konsultacji z ginekologiem? Wizytę mam dopiero za tydzień
Syrop zalecił mi ginekolog, a czopki - endokrynolog. Eva/qu, ale mogą być tez zwykłe, glicerynowe. Mój lekarz twierdzi, że należy dążyć do codziennego wypróżniania się, żeby maluszek miał miejsce (i żeby uniknąć hemoroidów) -
Dorota3, to super, i chyba dość wcześnie, jak na kopniaki, więc jesteście szczęściarzami! Czy może w 24 tygodniu już większość z nas to pokaże swoim mężom? Ja jutro zaczynam 22 tydzień i gdybym miała na to czekać jeszcze tylko dwa tygodnie... ach, to super, to już niedługo:)
-
Ciążowa_Gapsy wrote:Dorota3, to super, i chyba dość wcześnie, jak na kopniaki, więc jesteście szczęściarzami! Czy może w 24 tygodniu już większość z nas to pokaże swoim mężom? Ja jutro zaczynam 22 tydzień i gdybym miała na to czekać jeszcze tylko dwa tygodnie... ach, to super, to już niedługo:)
ja wczoraj miałam bardzo podobna sytuację bo po całym dniu się położyłam na plecach z dłońmi na brzuchu i tak się relaksowalam aż tu nagle mały zaserwowal taki kop ze aż mi ręce podskoczyly i krzyknęłam bo tak mnie to przestraszyło!
także potwierdzam już na tym etapie takie kopniaki są już możliweWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 09:49
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Jak dobrze, że mnie problemy z zaparciami jeszcze omijają. Mam nadzieję, że zostanie tak już do końca. Za to na wieczór czuję taką kluche w przełyku, że nie wiem jak sobie pomóc. Masakra tak jakby mi tabletka utknela.
Mi już dwa razy się zdarzyło, że poczułam kopniaki. To chyba raczej nie jelita?! Najlepsze jest to, że szaleje a jak tata położy rękę to udaje, że jej nie ma -
Witamy sie w 24 tc
Moja mała tez juz takie kopy odstawia czasami :p Ostatnio zaczęła kopać w pęcherzI to jest baardzo nieprzyjemne. Noo ale niech kopie :p
Męża też już kopie jak przystawi rękęPau.Em, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka