Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Jeśli będzie chłopiec mamy wszystko. Jeśli dziewczynka będę musiała kupić ubranka. Łóżeczko, wózek wszystko odda w spadku synek
Ja mam wszystko dla dziewczynki ... , a dla syna wszystko będę musiała kupić ... więc, czekamy ^^ zależy co będzie
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
Po Bożym Narodzeniu będą wyprzedaże więc wtedy warto kupić wyprawkę. Ja mam pełno ubranek po moich chłopakach, jak będzie dziewczynka będę napewno musiała coś dokupić.
Imion nie mamy wybranych podoba mi sie kilka ale będziemy myśleć jak uda się potwierdzic płeć.
-
Ja dzisiaj również byłam na badaniach, cały pakiet za jednym zamachem, część wyników odebrałam dzisiaj wszystko jest ok a resztę w poniedziałek. Dzisiaj pierwszy raz usłyszałam serduszko, wcześniej jedynie widziałam pulsowanie. No i w poniedziałek dzidziuś miał 11,9 a dzisiaj 14,9 czyli pięknie rośnie
baranosia, Ewelcia85, Pepper lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Dziewczyny mam w poniedziałek wyjazd do Kołobrzegu. Ok 6 h jazdy autem. Dobrze znoszę podróże i nie mam żadnych objawów ciąży poza sikniem i zmęczeniem wyniki dobrze. Jadę tylko na 3 dni i mogę się zdrzemnac bo jestem pasażerem.
Jak Wam się wydaje. Mogę spokojnie jechać?
-
Pepper wrote:Dziewczyny mam w poniedziałek wyjazd do Kołobrzegu. Ok 6 h jazdy autem. Dobrze znoszę podróże i nie mam żadnych objawów ciąży poza sikniem i zmęczeniem wyniki dobrze. Jadę tylko na 3 dni i mogę się zdrzemnac bo jestem pasażerem.
Jak Wam się wydaje. Mogę spokojnie jechać?
A dlaczego by nie? Ja w niedzielę wybieram się w góry, zaplanowanych mam kilka szlaków turystycznych.Pepper lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Pepper wrote:Dziewczyny mam w poniedziałek wyjazd do Kołobrzegu. Ok 6 h jazdy autem. Dobrze znoszę podróże i nie mam żadnych objawów ciąży poza sikniem i zmęczeniem wyniki dobrze. Jadę tylko na 3 dni i mogę się zdrzemnac bo jestem pasażerem.
Jak Wam się wydaje. Mogę spokojnie jechać?Pepper lubi tę wiadomość