Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Makowa, jednym uchem słuchaj, a drugim wypuszczaj
. Nie ma innej rady, babci nie zmienisz
.
-
U nas ze smokiem poszło szybko bo córka miała go tylko do spania i po skończeniu roku od razu go odstawilismy. Gorzej było z butelką bo mleko jeszcze do nie dawna piła tylko z butlki ale w końcu przekonaliśmy ją że będzie starszą siostrą i butelke trzeba oddać młodszej siostrze
-
nick nieaktualnyLutyska wrote:Mam tak samo
brzuch mam pokryty bliznami po pierwszej ciąży ale nowe by były ciemne a te już są białe także nowych póki co nie mam. a zresztą teraz to już wszystko jedno i tak brzuch przeorany
cieszę się że mam synka i kolejna dzidzi w drodze tak bardzo że te rozstępy mi w ogóle nie przeszkadzają. jakbym miała wybierać rozstępy czy dzieci to wiadomo że dzieci najważniejsze
jakie życie byłoby puste bez tych Łobuziaków
Ja tez nie żałuje. Fakt, wolałabym ich nie mieć, ale skoro taki był „koszt” posiadania dzieci to się z tym godzę bez problemumalami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej_est w samo sedno! Mój mąż zmieniły pracę i do końca roku ma umowę na czas określony. Mam nadzieję, że kolejna będzie już na stałe i wtedy zaczniemy szukać swoich własnych czterech kątów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 15:57
-
Ja właśnie dziś zobaczyłam nowe rozstępy na brzuchu. Do tej pory były tylko stare białe, a dziś przed kąpielą zobaczyłam nowe rozowo-sine. No cóż trudno...
Empiq a Ty w ogóle w ciazy jesteś?na zdjęciu bardziej jakbyś brzuszek wypiela a nie ciążowy.
Lutyska lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
U mnie ze smoczkiem poszło szybko, powiedziałam smoczek bee a mała beee do kosza i wyrzuciła, szybko kosz zawinelam i jak zapytała to smieciara zabrała bo był beee. I mało tego że ja schowalam to mąż schował przede mną żebym nie pękła.
baranosia lubi tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
nick nieaktualny
-
Ja na brzuchu nie mam rozstępów, ale na piersiach mam masakrę, szkoda gadać
Byłam załamana, ale już trochę się zagoiły, staram się codziennie smarować i wygląda to lepiej... Śmieję się do męża, żeby zbierał na wyprasowanie cycków po zakończeniu kp :p
-
Ja planuje kupić po zakończeniu ciąży krem tyle że strasznie drogi a pewnie z 3 tubki pójdzie. Revitol stretch Mark, prawie 200zl tuba. Tyle że to ostatnia planowana ciąża i chciałabym żeby chociaż troszkę lepiej ten brzuch wyglądał a jak się nie da to trudno, cena za posiadanie tych małych skarbeczkow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 16:48
25.01.2019 cc